Tom Cruise se iubeste cu nepoata lui Giorgio Armani. Tom Cruise (52 de ani) si-a gasit din nou dragostea. Actorul se iubeste cu nepoata celebrului designer italian Giorgio Armani, Roberta (45 de ani). Roberta si Tom Cruise si-au facut publica relatia, zilele trecute, cand au participat la Milano, Italia, la aniversarea a 40 de ani de la crearea Casei de moda Armani. Acestia au aparut la eveniment tinandu-se de mana si nu s-au despartit toata seara unul de celalalt. In plus, cei doi se cunosc inainte ca starul sa se insoare cu Katie Holmes, fosta lui sotie, Roberta fiind chiar cea care le-a organizat nunta la Castelul Odescalchi din Italia, noteza Libertatea.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Topul celor mai bogati rapperi. Cine ocupa primul loc in 2015. Dupa ce a fost doi ani la rand liderul de necontestat al clasamentului celor mai bogati rapperi, in 2014 P.Diddy i-a cedat locul lui Dr. Dre. Anul acesta, insa, P. Diddy si-a recastigat suprematia, cu o avere estimata la 735 de milioane de dolari. Averea lui Diddy provine din actionariatul intr-un post de televiziune american, din incasarile generate de linia sa vestimentara si din doua brand-uri de apa plata si de tequila. Pe locul doi se afla Dr. Dre, cu 700 de milioane de dolari, obtinuti din albume, turnee, merchandise, dar si din achizitia Beats by Dre de catre gigantul american Apple. Jay-Z ocupa locul al treilea al clasamentului, cu o avere estimata la 550 de milioane de dolari, informeaza Viva.ro.

Mircea Badea continua razboiul cu Robert Turcescu. Dupa ce a pierdut definitiv, in iulie anul trecut, procesul cu Robert Turcescu, Mircea Badea a apelat, prin avocatii sai, la o chichita juridica pentru a anula hotararea prin care a fost obligat la plata de daune morale de 1 leu catre Turcescu. Judecatorii au amendat discursul lui Mircea Badea la adresa lui Robert Turcescu, iar pentru asta l-au obligat pe realizatorul emisiunii "In gura presei" sa plateasca daune morale simbolice, in valoare de 1 leu, sa achite cheltuielile de judecata de 6.000 de lei si sa publice hotararea in trei ziare. In ciuda faptului ca decizia din iulie e una definitiva, Badea si avocatii sai s-au folosit de o chichita judecatoreasca pentru a evita, chiar si temporar, ducerea la indeplinire a hotararii, lucru care practic ar insemna ca realizatorul TV accepta intr-un final ca a gresit jignindu-l pe Turcescu, scrie Libertatea.ro.

Leo Iorga nu mai are bani de medicamente. Solistul trupei Pact, Leo Iorga (50 de ani), operat anul trecut pe creier, a urcat pe scena la nici o luna dupa ce medicii i-au extirpat o tumoare. Voia sa uite de boala, dar avea nevoie si de multi bani pentru tratament. Din pacate, numarul spectacolelor e din ce in ce mai mic, iar artistul a ajuns la fundul sacului. Leo canta si acum, la un an de la operatie, tot pe scaunel, caci are dureri mari la piciorul drept, grav afectat din cauza tumorii avute pe creier. Medicii i-au recomandat un program costisitor de recuperare. Din pacate, el nu se prea ajunge cu banii, deoarece spectacolele sunt rare, iar din onorariul primit nu poate acoperi toate cheltuielile legate de sanatate, informeaza Click.ro.

Umilinta incredibila indurata de o fosta mare sportiva pentru "vina" de a fi de alta etnie. In vreme anilor 70-80, gimnastica feminina de performanta cerea sacrificii inimaginabile din partea sportivelor care se antrenau la Deva. De aceea, povestea de viata a fostei gimnaste Emilia Gertrude Eberle, merita toata atentia. In apropierea centrului Aradului, strazile mici, inguste, intortochiate, pline de case pe pamant par a fi din anii '50. Un prezent invechit care pare ca se incapataneaza sa reziste impotriva noului. La capatul unei astfel de stradute, locuieste si familia Eberle. In curtea plina de flori, doamna Emilia Eberle (77 de ani), mama fostei gimnaste Emilia Eberle (51 de ani) ne-a primit cu ospitalitatea specifica zonei. Dupa Olimpiada de la Moscova, din 1980, unde Emilia Eberle a castigat doua medalii de argint, la paralele inegale si cu echipa, in 1983 s-a retras din lumea sportului. Dar comunisitii au umilit-o poate si pentru faptul ca provenea dintr-o familie de maghiari. "A venit acasa, la Arad, si a trebuit sa se angajeze. Timp de mai bine de un an a lucrat in trei schimburi la fabrica de ceasuri", explica doamna Eberle. Integral in sportnews.ro.