Elena Gheorghe si-a pus silicoane? Niciodata cantareata nu s-a dezbracat atat de mult.Artista isi schimba look-ul in functie de mesajul pieselor pe care le interpreteaza, iar ultima ei melodie, "Antidot", ne prezinta o iubita macinata de framantarile unei relatii amoroase care nu o mai satisface. Personajul principal este o femeie sexy, puternica si matura care realizeaza ca trebuie sa puna punct unei legaturi fara viitor si cauta un leac pentru starile emotionale contradictorii prin care trece. "Este un single care vorbeste despre toate acele stari pe care le traim atunci cand intelegem ca e un drum fara viitor, atunci cand o relatie a fost complet consumata si simti ca innebunesti pentru ca nu gasesti o solutie, un antidot pentru toata durerea din suflet. A fost o gama foarte noua de trairi la care am incercat sa ma conectez, am cantat fiecare vers simtindu-i sensul pana la capat si a fost, daca vreti, o experienta dramatica, ca de cinema sau teatru", a declarat vedeta, scrieClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

De ce nu reuseste Inna sa faca avere -Tine zeci de angajati in conditii de 5 stele.Chiar daca castiga zeci de mii de euro la un concert, plus alte mii de pe drepturile de difuzare ale pieselor, Inna nu se poade lauda ca a facut o avere de cand s-a lansat in muzica. Artista internationala are atat de multe cheltuieli incat nici macar nu stie cati bani ii intra in conturi si cati ii mai raman de la o luna la alta. Deoarece are in spate o intreaga echipa, pe care tine sa o trateze la acelasi nivel ca al ei, Inna este nevoita sa scoata din buzunar aproape la fel de mult cat baga intr-o luna. Cu alte cuvinte, artista isi plateste o asistenta personala, care se plimba alaturi de ea doar la bussines class, este cazata la hotelurile de 5 stele si careia nu-i lipseste nimic, o echipa de PR si alta care are grija de paginile ei de Facebook si Instagram, manageri, hair stylisti si make-up artisti, dar si fotografi. Inna a invatat ca nimic in viata nu este gratis asa ca, nu ar fi de mirare ca si sedintele foto cu iubitul ei, fotograful John Perez, sa fie remunerate, scrie Libertatea.

Selena Gomez canta precum Celine Dion.Duminica seara Selena a fost impreuna cu prietenele ei la Las Vegas, la un concert sustinut de Celine Dion. Sel s-a simtit foarte bine si a fredonat toata seara melodiile ei preferate. Apoi, Sel a impartasit cu fanii ei pe Snapchat cateva momente ale serii. Mai mult decat atat, fanii o pot vedea pe Sel cantand un cantec al lui Celine Dion! Mai mult decat atat, Sel a intalnit-o pe Celine Dion dupa concert, scrieBravonet.

Dupa ce a studiat ultimele oferte TV, Victor Slav a ales: A dat platoul de televiziune pe santier.De un an si doua luni, iubitul Biancai Dragusanu are alte prioritati. "Trebuie sa am timp ca sa pot sa ma implic, sa inteleg mecanismul business-ului si ce se intampla, si fiind si un domeniu nou (n.r. constructii), bineinteles ca am avut si am in continuare multe lucruri de invatat. Am fost ca un burete si sunt in continuare, am asimilat informatii", a declarat, pentru Libertatea, Victor Slav. Desi a schimbat macazul spre alt gen de activitati, tot a fost dorit de producatori in diverse formate TV, insa propunerile primite nu i-au starnit interesul. Asa ca a ramas consecvent afacerilor in constructii, care par sa ii ofere satisfactii, scrieLibertatea.

Cine este femeia care l-a facut tatic pe iubitul Madalinei Ghenea.Are 66 de magazine de lux in intreaga lume, o locuinta in New York si conduce un Lamborghini Aventador de 400.000 de euro. Este nimeni altul decat noul iubit al Madalinei Ghenea (27 de ani), Philipp Pleine (38 de ani), un creator de moda de origine germana. Olteanca noastra nu doar ca a pus mana pe unul dintre cei mai de succes barbati, ci si pe un adevarat Casanova. Musculosul tatuat are si el un palmares amoros interesant, caci prin pat i-au trecut femeie celebre precum actrita Lindsay Lohan, fotomodelul Aida Yespica (fosta iubita a lui Adrian Mutu), dar si manechinul italian Cecilia Capriotti. Cu modelul brazilian Fernanda Rigon a avut o relatie mai serioasa, iar in iunie 2013 aceasta l-a facut tatic. Frumoasa blondina a adus pe lume, intr-o clinica din Brazilia, un baietel caruia i-au pus numele Romeo Prince. Cei doi s-au despartit, iar copilul a ramas in custodia mamei, astfel ca Philipp face naveta sa-si vada fiul, scrieClick.