Chris Brown nu-si aminteste ca a batut-o pe Rihanna Dupa ce a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu suspendare, Chris Brown a ales sa vorbeasca in fata publicului in cadrul emisiunii "Larry King Live". Cantaretul nu isi aminteste momentul in care s-a napustit aupra Rihannei pe motiv ca si-a pierdut mintile atunci cand a batut-o. Mai mult, mama artistului, Joyce Hawkins, prezenta alaturi de Chris in studio a marturisit ca a fost cu adevarat socata cand a auzit ce a facut baiatul ei. Si asta pentru ca artistul nu a fost niciodata violent. Totusi, intr-un interviu recent pentru revista People Chris a recunoscut ca dupa toate cele intamplate tot o mai iubeste pe Rihanna. "Nu am incetat niciodata sa o iubesc. Lucrurile astea nu trec asa usor. M-am simtit oribil, m-am dus imediat la mama si i-am povestit ce am facut" a marturisit Chris, scrie Cancan.

Ceea ce se se anunta a fi o seara linistita s-a transformat intr-una de cosmar pentru Oana Roman. Totul s-a petrecut sambata trecuta la terasa Le Gaga din Parcul Herastrau, acolo unde mezina fostului premier a fost victima unui client recalcitrant, cu o statura impunatoare si, se pare, cherchelit bine. Dupa cum ne-a povestit un martor aflat la o masa vecina, acesta s-a repezit din senin la Oana, i-a pus mana in gat si a inceput sa o ameninte. Nu s-a potolit decat dupa interventia prompta a lui Joshua Castellano, patronul clubului, care a reusit sa-l potoleasca repede pe barbatul care incerca sa-si masoare forta cu o doamna, scrie Click.

I-a dat nepotului 1.000.000 € la botez Gestul miliardarului nu e unul in premiera. In luna martie a anului trecut, cand s-a nascut primul lui nepot, Alexandru, Ion Țiriac a facut exact acelasi lucru: i-a daruit acestuia un milion de euro, prin intermediul unui cont bancar. Acum, Tiriac are certitudinea ca, indiferent de ceea ce i se va intampla lui sau afacerilor sale, viitorul celor doi nepoti este deja asigurat, relateaza Libertatea.

Actrita romana Medeea Marinescu joaca alaturi de celebrul actor francez Daniel Auteuil in drama „Un homme très recherché“, al treilea lungmetraj semnat de regizoarea Isabelle Mergault, informeaza cineuropa.org. In acest film, alaturi de Medeea Marinescu si Daniel Auteuil va juca si Sabine Azéma. Scenariul, semnat de regizoare alaturi de Jean-Pierre Hasson, spune povestea unui barbat evadat din puscarie (Daniel Auteuil), dupa ce a fost condamnat pentru crima. Acesta se refugiaza pe un vapor, langa un sat pierdut de lume, in care locuitorii si-au pierdut orice speranta. Incetul cu incetul, fugarul ii readuce pe acestia la viata, dar o femeie isi da seama cine este el cu adevarat si il santajeaza. Aceasta este de acord sa nu ii divulge identitatea cu conditia ca el sa ucida pentru ea, relateaza Curentul.

Stallone se pregateste pentru Rambo V Sylvester Stallone ii va da viata pentru a 5-a oara cunoscutului personaj in productia ale carei filmari vor incepe in primavara lui 2010, cand Stallone va avea deja 64 de ani (!). Acum, Rambo va avea de luptat cu traficantii de oameni si cu traficantii de droguri pentru a salva o tanara rapita in apropierea granitei SUA cu Mexic. Pana atunci, actorul va fi aparut deja pe marile ecrane alaturi de Jason Statham, Jet Li and Mickey Rourke in super-productia de actiune "Expendables", scrie Libertatea.

A facut ce-a facut ca sa iasa in evidenta, a inceput sa poarte haine tot mai sexy si a ajuns in paginile revistelor pentru barbati si nu numai. La inceput una, iar apoi ofertele au inceput sa curga... La fel si hainele de pe Lady GaGa. In numarul din septembrie al "V Magazine", zonele intime ii sunt acoperite doar cu puf. Pictorialul este unul care cu siguranta va fi apreciat de masculi, scrie Libertatea.

“La Bucuresti a deranjat-o foarte tare ca, din cauza fotoreporterilor care o vanau, nu putea face baie la piscina in costum de baie. A avut un acces de furie strigandu-le dansatorilor si membrilor staff-ului sau care o invitau in apa ca, daca ar fi dupa ea, i-ar impusca pe toti paparazzii de pe acel bloc”, ne-a declarat un martor al incidentului. Mai mult decat atat, unul dintre redactorii infiltrati de Libertatea la hotel pe toata perioada sederii Madonnei a povestit cum, la un moment dat, dansatorii acesteia, morti de beti, sareau in piscina fara sa le pese ca ar fi putut cadea in capul cuiva, scrie Libertatea.

Faimosul actor american Richard Gere a implinit ieri 60 de ani. Desi a primit doua premii, in 1993 si in 1999 pentru „cel mai sexy barbat in viata”, vedeta de la Hollywood ar merita si la aceasta varsta distinctia, dat fiind faptul ca femeile sunt realmente topite dupa el. Gere este casatorit cu actrita Carey Lowell cu care are un baiat de noua ani, scrie Click.

Superbele fete din trupa Pussycat Dolls s-au despartit dupa ce s-au certat la sfarsitul saptamanii trecute din invidie, cu solista Nicole Scherzinger. Chiar daca au stabilit sa nu dea in vileag adevaratele motive ale separarii, vestea vine chiar de la o apropiata a lor: “Restul fetelor din grup nu mai vor sa cante alaturi de Nicole, pentru ca ea e mereu in lumina reflectoarelor, iar ele sunt lasate in umbra”. Nicole Scherzinger, care este iubita pilotului de Formula 1, Lewis Hamilton, a zis ca ia in calcul o cariera solo, scrie Click.

Solista trupei Insound, Delia Opran, fiica a unui important membru PSD, il acuza pe fostul ministru al Justitiei Tudor Chiuariu de hartuire sexuala, folosirea unui limbaj obscen si a unor expresii perverse. Actiunea picanta a avut loc in lumea virtuala, pe un portal de intalniri, unde cei doi sunt prieteni si obisnuiesc sa converseze pe diferite teme. CANCAN a descoperit ca, in momentul in care a vazut una dintre fotografiile senzuale postate de Delia Opran, pe fostul ministru al Justitiei l-a luat gura pe dinainte. "Perversa mica!", a comentat penelistul Chiuariu, postand sub fotografie afirmatia respectiva. Iritata de calificativul lui Chiuariu, Delia Opran a luat foc si s-a dezlantuit, dandu-i urmatoarea replica: "M-am cam enervat astazi si totul a inceput azi noapte: am primit un mesaj de la micul pervers, fost ministru al Justitiei. Cred ca se rasuceste Themis (zeita dreptatii in mitologia greaca - n.r.) in mormant. (...) Domnu' Chiuariu, uiti ca se pot face capturi de pe ecran, in special cand dai mesaje inbox? Vezi ca nu e frumos! Mai ales cand mi te adresezi mie. Nu stiu cu cine esti tu obisnuit sa vorbesti ca pe maidane, cred ca ai niste fete p-acolo pe la senat sau pe unde sprijini peretii.

Si-a tatuat sanii! Ana Maria Prodan a recurs la un nou implant, devenind vedeta cu cel mai impunator bust Interventia a avut loc in urma cu trei saptamani la Timisoara. Vedeta s-a supus unei noi proceduri estetice, de data aceasta minora. Dupa ce si-a schimbat implanturile ajungand sa fie posesoarea celui mai impresionant bust din showbizul romanesc, cicatricele obtinute dupa implant au ramas destul de evidente, chiar si dupa aproape un an de la interventie, asa ca Ana Maria a cautat o solutie pentru a le ascunde. Rezolvarea a venit in urma cu trei saptamani, cand impresara fotbalistilor si-a vizitat esteticianul, pe doctorul Tiberiu Bratu, la Timisoara, pentru un control de rutina. Se pare ca acesta i-a oferit o solutie simpla si la obiect: tatuajul. Astfel, Prodanca si-a tatuat conturul mameloanelor cu o culoare apropiata de cea naturala, acoperind perfect urmele implantului, scrie Cancan.