Raduleasca si Otil s-au iubit in garsoniera. Mihaela Radulescu si Dani Otil s-au revazut, in sfarsit, dupa trei luni in care si-au dus dorul si au cheltuit sume exorbitante pe facturile de telefon. Nu de alta, dar noroc cu celularele, care i-au ajutat sa-si tina relatia cat de cat vie. Cei doi, despartiti pana acum de mii de kilometri, au avut posibilitatea, pentru prima oara dupa o pauza atat de lunga, sa se stranga in brate duminica seara. Diva si matinalul Antenei 1 au petrecut noaptea impreuna, acasa la Dani, in garsoniera acestuia din cartierul bucurestean Vitan. Cititi mai mult in Libertatea.

Blonda lui Bote cere legalizarea prostitutiei. Frumoasa Bianca Dragusanu isi doreste ca Romania sa fie in rand cu toate tarile dezvoltate din Europa si "fetitele" sa lucreze cu acte in regula si la noi. Blonda a cerut legalizarea prostitutiei intr-un interviu acordat ziarului “Evenimentul Zilei”. “Mai intai, ar trebui ca guvernantii sa faca drumurile. Pe urma, sa legalizeze prostitutia si avorturile controlate”, a declarat Bianca Dragusanu. Integral in Libertatea.

Angelina Jolie s-a culcat cu iubitul mamei sale. O noua biografie a Angelinei Jolie dezvaluie un amanunt incredibil din viata acesteia. Se pare ca frumoasa actrita s-a culcat in adolescenta cu unul dintre iubitii mamei ei, Marcheline Bertrand. Conform lucrarii scrise de Andrew Morton, actrita nu avea decat 16 ani in vremea aceea, insa acest lucru nu a impiedicat-o sa se bage in patul unuia dintre iubitii mamei sale, scrie Libertatea.

Catalin Crisan si fosta sotie se dueleaza in emisiuni TV. S-a obisnuit toata lumea cu divortul lor, dar televiziunile inca se bat pe ei. Si pentru a-i invita la emisiuni, dar si pentru a-i angaja. Lucia si Catalin Crisan vor ajunge, curand, concurenti la B1 TV, respectiv Kanal D. Ce face divortul din om! Lasand deoparte suferinta si complicatiile, despartirea Luciei de Catalin Crisan (41 de ani), i-au deschis acesteia noi oportunitati. Doctor de profesie, Lucia se afla in negocieri cu postul B1 TV pentru a realiza o emisiune pe teme medicale, iar de curand, si-a reluat si activitatea muzicala, scrie Click.

Monica Columbeanu, nud pentru prima oara. Sotia lui Irinel Columbeanu este protagonista unui spot publicitar indraznet, pentru care a filmat complet goala, nici mai mult nici mai putin de 13 ore. Desi nu e adepta pictorialelor incendiare in reviste destinate barbatilor, iata ca Moni isi lasa la vedere nurii pentru multe mii de euro. In reclama, Moni Columbeanu apare in fundul gol, in timp ce isi expune corpul la diverse proceduri de infrumusetare, scrie Cancan.

Simona Sensual a jucat blackjack cu Mighty Mo. Duminica dimineata, intr-un cazinou din Bucuresti, patru dintre luptatorii care au participat la Gala de la Arad au venit sa se relaxeze si sa-si joace primele la mesele de poker sau blackjack. Printre ei s-a aflat si vedeta editiei de la Arad, luptatorul Mighty Mo, care a fost declarat invins de arbitri, dar care a fost aclamat de public. Acesta a jucat blackjack, intalnindu-se la masa cu Simona Sensual si cu iubitul acesteia, Nicu Maharu. Integral in Cancan.

50 Cent isi vinde diamantele din cauza crizei. Rapper-ul 50 Cent spune ca a fost afectat de criza financiara si de aceea a luat hotararea sa isi vanda din bunuri, relateaza Cancan. Cantaretul marturiseste ca isi cumpara aproape zilnic diamante, dar acum este nevoit sa le vanda pentru a avea bani. "Criza a lovit rap-ul. Pana acum, cumparam diamante aproape zilnic. Acum, insa, trebuie sa le vand, ca sa am bani sa cumpar ceva nou. Acestea sunt vremurile in care inveti despre valoarea adevarata a banilor. Daca nu ai pierdut bani in timpul acestei recesiuni, inseamna ca nu ai avut de la bun inceput."

La Toya: "Suntem vizitati de stafia lui Michael". Imediat dupa decesul cantaretului, in urma cu mai bine de patru luni, La Toya a afirmat ca va lua lectii de spiritism ca sa poata vorbi cu fratele ei si sa afle cine l-a ucis. Si, conform spuselor ei, a reusit, iar acum comunica cu Michael in fiecare saptamana, la casa lui din Beverly Hills, Los Angeles. Nu mi-e frica. Doar vorbesc cu el. Asa mi-a transmis si cine e principalul vinovat de moartea lui, dar, cum am mai spus, nu am dovezi si nu am cum sa-l aduc in fata justitiei pe criminal”, mai spune La Toya, care ii linisteste pe fanii lui Michael Jackson: “Ii e bine acolo unde e. Nu trebuie sa mai fim tristi”. Integral in Libertatea.