Iri i-a interzis Monicai sa-si mai faca de cap cu prietena ei. Daca nu intervenea Irinel, Monica Columbeanu ar fi plecat in SUA pe data de 13 martie impreuna cu buna ei prietena Delia Antal, care ar fi cazat-o la o alta amica de a ei, actrita Harmoni Everett. Planurile Monicai Columbeanu de a debuta ca actrita la Hollywood nu numai ca au existat, dar erau si foarte bine puse la punct. Ele au fost date peste cap de Irinel Columbeanu, care a oprit ascensiunea (!?) sotiei sale spre un alt nivel al carierei, dupa ce a aflat de escapada ei londoneza, scrie Cancan.

Iubita lui Cabral, sex in "Aniela". Ce intrecere la sex! Se spune ca nu esti actor daca nu filmezi cu brio o partida de amor, iar vedetele din telenovela "Aniela" se intrec sa-si demonstreze talentele. Dupa Adela Popescu, a venit randul iubitei lui Cabral. Diseara, o puteti vedea in scene fierbinti. Producatorii serialului de epoca "Aniela", difuzat de Acasa TV, au gasit se pare reteta cu care sa salveze audienta telenovelei cu cele mai mai costuri din Romania, scrie Click.

Pattinson n-a fost lasat sa pozeze in "barbatia" goala. In ultimul numar al revistei Details actorul apare inconjurat de mai multe modele goale pusca. Robert a dezvaluit ca si el ar fi trebuit sa apara in aceste poze doar in costumul lui Adam. Sedinta foto chiar l-a gasit in barbatia goala, dar sefii publicatiei au renuntat la idee si i-au cerut sa se imbrace, scrie Libertatea.

Alina (ex-A.S.I.A.) concediata pentru ca a mers bauta la filmari. Surse din echipa de productie ne-au dezvaluit faptul ca blonda a dat dovada de neprofesionalism in repetate randuri. Odata chiar a venit la munca direct din club, intr-o stare extrem de euforica. Toate acestea si audientele scazute ale show-ului "Canta daca poti" au dus la scoaterea lui din grila. Concursul "Canta daca poti" este istorie. Desi se anunta un show de succes, audientele si prestatia prezentatorilor au fost mult sub nivelul asteptarilor si, profitand de faptul ca se apropie schimbarea grilei, bosii de la Antena 1 au renuntat la el, scrie Cancan.

Rocsana Marcu si-a luat bona filipineza! Pentru ca sta de dimineata pana seara la filmari, Rocsana Marcu a fost nevoita sa apeleze la serviciile unei bone filipineze. Vedeta mai avea o alta bona romanca, pe nume Roxana, insa, la sfatul unor prietene, si-a mai luat si o angajata asiatica, care se ocupa mai mult de menaj, scrie Click.

Mihaela, hotaraste-te! Pui gura pe porc sau nu? Mihaela Radulescu pare sa aiba mici probleme de memorie. Astfel, daca recent pentru Europa FM ea sustinea ca hrana ei de suflet vine din mare si evita tot ceea ce provine de la animale crescute in cotet sau in grajd, acum, pentru Observatorul Antenei 1, ea a scapat “porumbelul” spunand ca, de Ziua Indragostitilor, si-a facut de cap mancand slanina si ceapa, scrie Libertatea.

Bianca Dragusanu: "Eu si Bote ne certam zilnic". Blonda lui Bote a dezvaluit ca ultima disputa dintre ei a fost din cauza unor sms-uri pe care Bianca le-a primit fara stirea creatorului de moda. "Catalin m-a facut sa plang pentru ca i-am zis ca ma lasa singura de ziua mea. Ne certam aproape zilnic in ultima perioada pentru ca ne iubim. Acum s-a enervat pentru ca am primit niste mesaje de care nu i-am spus", a spus Bianca Dragusanu, potrivit Cancan.

Jennifer Lopez face "misto" de Rihanna. Soția cantaretului Marc Anthony a scos la iveala faptul ca are un simt al umorului destul de dezvoltat, cand s-a "transformat" in Rihanna, in emisiunea "Saturday Night Live". J.Lo a jucat, aproape la perfecție, rolul cantareței din Barbados, intr-un show care parodia un videoclip in care Rihanna a fost protagonista. Aceasta, la randul ei, parodiase melodia lui Michael Jackson, "We are the world", interpretand-o cu alte versuri, scrie Click.