Botezatu a cerut-o in direct pe Bianca de nevasta! Catalin Botezatu a cerut-o de nevasta pe Bianca Dragusanu, in direct la "Un show pacatos", dar asistenta lui Capatos l-a refuzat pe designer, intrebandu-l de ce nu o cere in casatorie pe actuala lui iubita, Violeta. "Nu vreau sa ma casatoresc pentru ca este o chestie demonstrativa, nu vreau sa pun capat unor barfe facand un astfel de pas. Si acum, daca eu maine ma casatoresc cu Bianca, lumea va spune ca uite, s-a insurat cu Bianca sa ne inchida gura. "Crezi ca, daca o voi cere de nevasta pe Bianca, m-ar refuza?" l-a intrebat Botezatu pe Capatos care a chemat-o in platou pe fosta "blonda a lui Bote" si a intrebat-o in numele designerului daca se casatoreste cu el. Raspunsul "roscatei lui Cristea" a fost neastepat, ea a refuzat cererea in casatorie, dar nu pentru ca s-ar fi gandit la iubitul ei, Adrian Cristea, ci pentru ca Botezatu are deja o iubita, pe Violeta, castigatoarea emisiunii "Burlacul", de la Anetna 1, informeaza Cancan.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Katie Holmes si Tom Cruise nu mai fac sex. Dorm separat, nu mai fac sex si inca ceva. Katie Holmes primeste 3 milioane $ de la Tom Cruise, conform contractului prenuptial. Daca mariajul celor doi dureaza mai mult de 10 ani, sotia lui Cruise va avea dreptul la jumatate din averea lui, scrie Click!

Gemenele Cheeky Girls si-au sarbatorit ziua de nastere: Au mancat tort in forma de fund. Focoasele gemene de la Cheeky Girls, Gabriela si Monica Irimia, au implinit 28 de ani pe 31 octombrie si au avut parte de cateva surprize de cinci stele. Timp de cateva zile, Gabriela si Monica au avut parte de show-uri-surpriza. Fie ca a fost vorba de cluburi din Manchester sau Milton Keynes, din Anglia, fie de un local exclusivist din Tenby, Tara Galilor, peste tot fetele au fost primite ca niste regine. Dintre toate darurile, cel care le va ramane cu siguranta in amintire multa vreme va fi tortul de ciocolata, in forma de fund, acoperit cu glazura, aluzie la formele apetisante care le-au consacrat, anunta Libertatea.

Irinel Columbeanu: "Moni, iarta-ma!". Monica a avut parte de o surpriza de zile mari, joi seara, pe Aeroportul Otopeni, la intoarcerea din SUA. Infidelul ei sot, implicat intr-un scandal sexual cu doua blonde, a asteptat-o spasit, sa o ia acasa. Irinel a avut joi seara, mari emotii, la intoarcerea Monicai in tara. Miliardarul s-a prezentat la aeroport indragostit ca un licean, cu un imens buchet de flori, dar si cu lectia invatata, de acasa. Cand si-a revazut, dupa doua saptamani, superba sotie, fata i s-a luminat brusc. I-a zambit, s-a inrosit ca un rac fiert si a sarutat-o sfios pe obraz, relateaza Click!!.

Alexandra Stan si-a aratat lenjeria intima. Dupa ce a atras atentia cu hitul "Lollipop", Alexandra Stan a devenit un nume important pe piata muzicala din Romania, lucru pe care l-a confirmat cu noua ei piesa "Saxobeat". Invitata sa concerteze in cadrul seriei Party Belvedere la clubul Dumars, blonda a facut un spectacol foarte apreciat de studentii din Regie. Acompaniata de dansatoarele ei, artista a aratat ca nu este doar talentata, ci si sexy, aratandu-si lenjeria intima, in timpul dansului, potrivit Cancan.

Catalin Botezatu: "Daca spun ca sunt bisexual, care ar fi problema?". Catalin Botezatu a intrat in legatura telefonica in cadrul emisiunii "Un show pacatos" de la Antena 1 pentru a se apara, dupa ce a fost acuzat ca ar avea o relatie amoroasa cu soferul sau. Creatorul de moda a fost extrem de iritat si a declarat ca nu este treaba nimanui ce face el cu viata lui intima si mai ales ca nu doreste sa demonstreze daca este bisexual sau nu. "Nu am in fata cui sa ma motivez. Daca fac ceva mi-o asum. O fac pe fata fara sa-mi fie frica de nimeni. Daca spun ca sunt bisexual, care ar fi problema? Se inseala amarnic. Nu vad rostul. La 43 de ani, stiu multe si am vazut multe. Tot timpul sunt jignit, umilit, la fel si cei din anturajul meu. Nu sunt insurat, nu am pe nimeni. Indiferent ce speculatii se mai fac nu ma mai intereseaza. Nu sunt bulangiu si nici nu fac ceva demosntrativ in acest sens. Cei care ma fac pe mine bulangiu sunt mai bulangii ca mine. Am avut relatii cu cele mai cunoscute vedete. Sunt foarte multe femei care pot sa recunoasca. Lumea vrea sa-mi gasesca cu orice pret un defect. Ma onoreaza ca ma plac si barbatii. Daca o s-o fac care e problema? Nu pot sa ies cu nimeni pentru ca se interpreteaza, sofer nu pot sa imi iau, nici asistent. Probabil trebuie sa fac sex in mijlocul drumului ca sa vada si oamenii ca imi plac femeile?!", a marturisit Catalin Botezatu, citat de Libertatea.