"Pisicile Jedi", noul fenomen pe YouTube. Unele dintre cele mai vizionate filmulete de pe YouTube, in ultima vreme, sunt cele cu "Pisicile Jedi". Cel care a venit cu ideea sa "puna" sabii colorate in labutele puilor de pisica este Zach King (21 de ani) din Los Angeles, scrie Daily Mail. "Nicio pisica nu a fost ranita pe parcursul filmarilor acestor clipuri", glumeste Zach. Cele doua clipuri, apreciate datorita comicului de situatie, dar si datorita efectelor speciale, au strans impreuna peste doua milioane de vizualizari pe YouTube, informeaza Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Astea sunt cele mai spectaculoase drumuri de pe planeta. Publicatia Business Insider a publicat recent un material despre cele mai spectuloase drumuri pe care turistii le-au votat intr-un top realizat plecand de la frumusetea, traditia si utilitatea acestora. Astfel, tunelul Guoliang, din muntii Chinei, care a fost construit dupa ce satenii dintr-o localitate rupta de lume s-au decis sa nu mai astepte ca drumul sa fie facut de autoritati si s-au apucat singuri de lucrare, apare printre cele mai spectaculoase. Sapat in stanca, drumul a fost realizat pe parcursul a cinci ani si este apreciat mai ales pentru dificultatea sa. Integral in Libertatea.

Cele mai bizare case unde poti sta. Nu sunt facute in photoshop, cum s-ar crede! Aceste cladiri chiar exista in lumea asta si sunt locuibile! Cu o arhitectura iesita din comun, cu forme ciudate sau asezate impotriva legii firii, ridicate sau sculpate in materiale rar utilizate in constructii, Top Strange a alcatuit un top cu cele mai bizare cladiri in care poti sta, relateaza Click.

Oi verzi la pascut in Marea Britanie. Colorate. La Pyramids Business Park din orasul britanic Bathgate au fost scoase la pascut mai multe oi, toate de culoare verde. Animalutele nu sunt vreo ciudatenie a naturii, ci au fost vopsite in aceasta culoare pentru a celebra un secol de existenta al Fundatiei "Macmillan Cancer Support", care strange fonduri pentru vindecarea acestei maladii. Oile verzi au captat imediat atentia, trecatorii si soferii oprindu-se sa le fotografieze, anunta Cancan.

Ai saruta-o frantuzeste? Chanel Tapper are cea mai lunga limba! Chanel Tapper, 31 de ani, este inregistrata drept persoana cu cea mai lunga limba din lume, in cea mai recenta editie a Recordurilor Guiness. "Pot face diferite lucruri, cum ar fi sa-mi ating nasul, dar asta nu e chiar asa de mare lucru", a declarat Chanel Tapper pentru Liveleak.com. Limba femeii masoara 9,75 de centimetri. Integral in Click.

Au inotat goi in Marea Moarta! 1.000 de israelieni au renuntat la haine, fara sa stea pe ganduri, si s-au balacit in Marea Moarta de dragul artei. Mai exact, pentru a participa la una din sesiunile foto inedite ale celebrului artist american Spencer Tunick, cunoscut pentru proiectele sale in care pozeaza grupuri mari de nudisti, anunta Libertatea.