Ce-o fi fost in mintea lor? Iata cele mai bizare fotografii de nunta. Daca ar exista un concurs al celor mai bizare fotografii de nunta, imaginile alaturate ar putea participa fara probleme. Ele arata ca, uneori, nu doar ca fotografii nu-si folosesc bunul-simt cand apasa pe declansator, dar si ca mirii au idei traznite. Daca intr-o imagine mireasa apare fotografiata in timp ce domnisoarele ei de onoare o saruta pe brate, de parca s-ar fi intins sa o miroasa la subrat, intr-o alta imagine o tanara sta cu mana pe geam, ca si cum l-ar apuca de fund pe muncitorul care sta aplecat afara. Tot la categoria "incadrari penibile" intra si poza cu mireasa in profil care pare ca adulmeca toaleta ecologica din fundal. Ceva mai animate - poate prea animate - sunt imaginile cu mirii care n-au mai putut astepta noaptea nuntii si s-au luat la sarutat si pipait in fata fotografilor. La fel fac si parintii unei mirese, care se saruta de mama focului in timp ce fiica lor priveste rusinata in jos. Cele mai ingenioase sunt, insa, pozele cu mireasa care-si are mirele la televizor si sotii care, in loc de tort de nunta, au un hamburger urias, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Si-au modificat chipul pentru a nu fi recunoscuti de politie. Nu putine sunt cazurile in care infractorii fac lucruri inimaginabile pentru a nu fi prinsi de politie. In timp ce unii aleg sa se ascunda toata viata de oamenii legii, altii prefera sa isi modifice parti ale corpului pentru a se face de nerecunoscut. Michael Campbell, in varsta de 36 de ani, era acuzat de mai multe infractiuni, printre care viol si furt. Pentru a nu fi recunoscut el si-a facut tatuaje pe toata fata, dar si pe intregul corp. Barbatul si-a petrecut ultimii zece ani in inchisoare si fusese eliberat in urma cu patru luni. Pentru ca era in evidenta politiei cu o fotografie din anul 2003, Campbell si-a schimbat infatisarea acoperindu-se de tatuaje. De atunci, el a comis mai multe infractiuni dar nu a fost prins imediat, datorita chipului sau complet schimbat, anunta Click.

China a inaugurat primul automat de aur. China a inaugurat, in weekend, prima masina de vandut aur, instalata in cartierul comercial din Beijing. Presa a anuntat ca "bancomatul pentru aur" a fost instalat pe strada Wangfujing din centrul capitalei chineze, iar principiul de functionare este foarte simplu. Practic, doritorul introduce in aparat bani sau un card si alege daca doreste monede de aur sau lingouri. Acestea au greutati variabile, iar pretul aurului este bazat pe pretul curent al pietei. Fiecare tranzactie este limitata pana la 2,5 kilograme de aur, cu o valoare de un milion de yuani (aproximativ 157.000 de dolari). Este primul automat pentru vanzarea aurului instalat in China, informeaza Libertatea.

Un barbat a vrut sa fure o pereche de pantofi dintr-un magazin! Venise incaltat in papuci. Un barbat de 30 de ani din Fetesti a vrut sa fure o pereche de pantofi dintr-un magazin, unde venise in papuci si de unde incerca sa plece incaltat in pantofi fara sa plateasca. El a incercat sa fure din magazinul firmei respective o pereche de pantofi sport, in valoare de 80 de lei. "La fata locului s-a deplasat un echipaj al politiei, iar in urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca suspectul, un barbat de 30 de ani din localitate, a intrat in magazin, s-a descaltat de papucii cu care era incaltat si a luat o pereche de pantofi sport si alte produse, iar cand a ajuns la casa nu a platit perechea de incaltaminte", se arata in comunicatul IPJ Ialomita. Barbatul a lasat papucii la locul unde s-a descaltat, iar agentul de paza a observat ca acesta a incercat sa paraseasca magazinul incaltat in pantofii noi, scrie Cancan.

Au cautat pe Google metode de a ucide un batran. Inainte de a incerca sa ucida o ruda de 89 de ani pentru a obtine banii de mostenire, o familie britanica a cautat pe Google metodele prin care sa comita crima. Ideea a fost a fiicei adoptive a batranului, in virsta de 49 de ani, care era si ingrijitoarea acestuia, scrie Huffington Post. Femeia a inceput sa comploteze impreuna cu cei trei copii ai sai, pentru a gasi o modalitate simpla prin care sa obtina banii de mostenire. La inceput, familia a vrut sa il omoare pe batran prin otravire, dar ulterior cu totii au cazut de acord ca cel mai simplu este sa ii provoace batranului un infarct. Pentru acest lucru, cei patru membri ai familiei au aruncat cu mai multe caramizi in geamul omului, sperand ca acesta se va speria si va muri, anunta Click.

Iata cum au fost transformate masinile pentru o expozitie! Imaginatia oamenilor nu cunoaste margini, iar atunci cand vine vorba si despre un concurs, fantezia este lasata sa zburde. Astfel s-a intamplat si cu cateva modele de masini, expuse la cel mai recent targ de masini din Houston. Pentru a castiga premiul pus in joc la "Art Car Show", proprietarii unor masini nu au ezitat sa-si transforme autoturismele. Decoratiunile au fost diverse, pornind de la nas, dintisori si ochelari, caciula de Mos Craciun, prajiturele si jucarii si pana la pene, cu care unul dintre concurenti si-a transformat autovehicolul intr-o pasare. Distractia a fost maxima, atat pentru cei care si-au modificat masinile, cat si pentru vizitatorii ineditei expozitii, informeaza Libertatea.