Adio, cheie! Japonezii au inventat scaunul auto care recunoaste fundul soferului. Dupa analizarea amprentei si scanarea retinei, japonezii au descoperit alte date biometrice care pot identifica o persoana. Scaunul creat de oamenii de stiinta din Tara Soarelui Rasare analizeaza posteriorul uman, sau mai bine zis felul in care se distribuie presiunea in momentul in care conducatorul auto se asaza. Cei 360 de senzori pot crea o "amprenta 3D" care sa identifice persoana, cu o acuratete de 98%. Potrivit echipei de la Institutul de Tehnologie Industriala din Tokyo, citati de Daily Mail, aceasta modalitate de scanare este mai putin deranjanta comparativ cu analizarea altor date biometrice, precum recunoasterea faciala: subiectul nu trebuie decat sa urmeze instinctul uman de a se aseza, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cum se parcheaza un Ferrari de 200.000 de euro- varianta unui castigator la loto. La trei ani dupa ce a castigat 6,4 milioane de lire la loto, pe un britanic l-a cam parasit norocul. Ryan Magee, care s-a rasfatat cu un Ferrari 458 Italia dupa ce a intrat in posesia sumei colosale, isi testa bolidul pe un drum din Irlanda, cu toate ca vremea iernatica nu era deloc potrivita pentru asa ceva. Desi scumpa (peste 200.000 de euro), masina s-a dovedit neputincioasa in fata ghetii de pe carosabil, asa ca Magee "si-a luat zborul" de pe drum, a trecut printr-un gard cu sarma ghimpata, a lovit si niste pietre mari si s-a oprit, in cele din urma, in niste boscheti. Soferul nu a avut mari motive de suparare, insa. El a scapat nevatamat din accident si, daca nu are chef sa-si ridice masina din boschetii in care a "parcat-o", mai are bani sa-si cumpere una, anunta Cancan.

A plecat fata de-acasa si s-a intors... baiat. Britanica Ashley Hughes, 48 de ani, a fost distrusa cand fiica ei, Toni, in varsta de 12 de ani, a disparut de acasa, potrivit "The Sun". Dupa 14 ani, s-a pomenit cu un tanar de 26 de ani la usa sa, numit Alex, care i-a spus ca era fiul ei. Femeia a descoperit socata ca era intr-adevar Toni, dupa care plansese atatia ani. Aceasta facuse un tratament hormonal pentru a-si schimba sexul si chiar este hotarata sa-si faca o operatie pentru a deveni barbat cu adevarat, informeaza Click.

Culmea furtului! Uite cum reuseste sa plece cu un bax de bere sub fusta! In timp ce unii se folosesc de tot felul de trucuri pentru a pleca din magazin cu obiecte furate, o femeie din India apeleaza la un instrument feminin, pentru a sustrage un ... bax de bere. Imagini incredibile au fost date publicitatii de site-ul Liveleak.com. In materialul video se poate vedea o femeie din India cum incearca sa fure un bax de bere. Insa nu procedeaza ca un hot amator, care sa-si indese marfa pe sub geaca, tricou sau in pantalon. Tanara are o "arma" mult mai convenabila: fusta. In filmulet, doamna, imbracata intr-o fusta lunga, se apropie de un bax de bere, il insfaca si il baga sub volane. Probabil indianca are pe sub haine un dispozitiv care sa sustina pachetul. Si asta pentru ca, dupa ce a operat, tanara se plimba prin magazin fara probleme, cu baxul ascuns sub fusta, scrie Libertatea.

Au montat scari rulante in mahala. Decizie de tot rasul intr-un cartier din Columbia. Una dintre cele mai sarace zone a orasului Medelin a fost dotata cu scari rulante. Cu toate ca masinaria se potriveste pe deal ca nuca-n perete, locuitorii din zona sunt bucurosi ca au scapat astfel de efortul pe care trebuia sa il faca zilnic, pentru a urca un deal inalt de 400 de metri. Cartierul 13 din Medelin se afla in varful unui deal, echivalentul unei cladiri cu 30 de etaje. Pana acum, oamenii erau nevoiti sa urce cateva sute de scari, ceea ce dura cam 30 de minute. Primaria a investit sapte milioane de dolari in scarile rulante care au schimbat viata locuitorilor. Ei pot urca dealul acum in numai cinci minute, anunta Click.