Adolescent violat cu un cleste si obligat sa bea urina pentru ca a refuzat sa faca sex. Un tanar american a trait un adevarat cosmar pentru ca nu a acceptat sa intretina relatii sexuale cu o fata. El a fost agresat sexual cu un cleste si torturat de aceasta si de sora ei. Valerie Bartkey (24 de ani) si Amanda Johnson (17 ani) risca acum 25 de ani de inchisoare dupa ce au torturat sexual un elev de liceu in varsta de 18 ani. Valerie l-a obligat pe tanar sa se dezbrace si a incercat sa faca sex cu el. Pentru ca acesta a refuzat, femeia i-a strans penisul cu un cleste, in timp ce sora ei in lovea pe adolescent cu o curea, scrie Click.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Cum sa conduci 1,3 mil. $ si sa te faci de cacao in miezul Parisului? 750 de cai si 350 de km/h viteza maxima nu sunt pentru oricine! De obicei, masinile astea se vand cu tot cu training...se pare ca baiatul asta nu a fost la asa ceva. Aston Martin One-77, V12, 7.3 litri si un motor de 750 de cai...o nimica toata! Soferul nu e in stare sa mearga lin cu ea si-i tot "da-n nas" (cu hacuri, mai pe romaneste), scrie sport.ro (video).

O tanara este adusa la ORGASM, in fata a sute de oameni, in club. Din ce in ce mai multe cupluri sunt surprinse de camerele video in timp ce fac sex in public. Asa este si cazul tinerilor filmati in publicul ceremoniei de acordare a unor premii muzicale de Dubstep, la Birmingham, anul trecut. Baiatul este suprins in timp ce isi duce iubita pe caile extazului, folosindu-se de degete, chiar in fata scenei, langa celelalte sute de persoane prezente la eveniment, scrie Libertatea.ro.

Soc in Anglia: Nimfomana care s-a culcat cu 1.000 de barbati e de fapt transexual. Crystal Warren, britanica ce se lauda ca a intretinut relatii sexuale cu peste 1.000 de barbati, a marturisit ca a fost ea insasi barbat in trecut, insa ca a trecut printr-o operatie de schimbare de sex. "O multime de barbati o sa-si iasa din minti", a spus, partial amuzata, Crystal Warren, britanica ce sustine ca a avut relatii sexuale cu peste 1.000 de parteneri, dupa ce a marturisit ca s-a nascut barbat si a devenit femeie in urma unei operatii de schimbare de sex, scrie dailymail.co.uk, citat de realitatea.net.

Scena de SEX NEBUN la o cursa de cai: "A meritat. Nu regretam nimic". Un cuplu a incins atmosfera la o cursa de cai din Norvegia. Camerele TV au filmat o scena de sex care avea loc chiar in mijlocul spectatorilor. "Am fost euforic", a spus novegianul Orjan J (18 ani), care a fost personajul principal. Ideea nebuna de a face sex chiar in timpul cursei i-a venit dupa ce a castigat 250 de euro la pariuri, scrie sport.ro.

Pentru a face fata gerului maimutele sunt tratate cu vin fiert. Vezi cum se comporta! Vremea teribil de geroasa le-a dat de furca ingrijitorilor gradinii zoologice din Karaganda, din centrul Kazahstanului, ei recurgand la situatii extreme, potrivit antena 3. Pentru a nu ingheta, dar si pentru a se hidrata, maimutele, de exemplu, sunt tratate cu vin fiert. "La urma urmei, primatele sunt ca oamenii. Beau cu placere bauturi alcoolice, le plac, unele chiar fac abuz", a declarat unul din ingrijitori, scrie Libertatea.