Cea mai veche opera de arta rupestra din Americi este o imagine cu semnificatii sexuale? Cercetatorii de la Universitatea din Sao Paulo, Brazilia, au descoperit o imagine incizata in piatra (petroglifa), veche de 12.000 de ani. Desenul indica faptul ca, acum aproximativ 11.000 de ani, in America de Sud exista o forma de arta, ceea ce demonstreaza ca omul a ajuns pe continent cu cel putin 4000 de ani mai devreme decat se stia pana acum. Elementul-cheie este o imagine pe care cercetatori au numit-o... Omuletul Excitat, scrie Histroria.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Incredibil! A facut sex cu fata, mama si bunica. Are 67 de ani si a vrut sa devina amantul unei intregi familii. Dupa ce a avut relatii sexuale cu o tanara, cu mama acesteia, dar si cu bunica ei, barbatul i-a agresat sora minora, de doar 9 ani. Zilele trecute, insa, femeile au depus plangere la politie impotriva lui Vasile, care ar fi agresat-o sexual si pe fetita cea mica, Maria, de 9 ani, eleva in clasa a treia, scrie Click.

Cat de prost sa fii? 36 de masini s-au scufundat intr-un LAC! Un concurs de pescuit de pe lacul Winnebago din Wisconsin s-a terminat foarte prost, dezvaluie Bussines Insider. 36 de masini au ajuns in lac! Acestea erau parcate pe gheata, astfel de evenimente avand mereu loc pe acel lac. Diferenta a venit de la faptul ca, de data aceasta, masinile au fost parcate prea aproape una de cealalta.

Elevii unui liceu din Alaska au primit cadou... un vagin de patru metri. Directoarea scolii a cumparat o statuie pentru a mai infrumuseta putin terenul gol din fata institutiei de invatamant, dar a cam dat gres. Statuia inalta de patru metri seamana, potrivit elevilor, cu un organ sexual feminin, urias. Amuzati, liceenii le-au povestit si parintilor lor despre aparitia cu tenta sexuala din fata scolii, iar adultii au ramas socati. Un grup de parinti a mers la scoala pentru a vedea... vaginul, dupa care a depus plangere la directoarea scolii, scrie Libertatea.ro.

I-au clonat masina: acelasi model, acelasi numar de inmatriculare. Sa vezi si sa nu crezi! Un sofer bucurestean a crezut ca are probleme cu vederea cand a descoperit intr-un service din Capitala un autoturism tras parca la indigo dupa al sau. Masina "clona", un Volvo C30, avea acelasi numar de inmatriculare si aproape aceeasi culoare. Contactat de reporterii Click!, A.D., proprietarul masinii "clonate", a confirmat intreaga poveste. "Este adevarat, asta s-a intamplat in luna noiembrie a anului trecut, iar masina era inscrisa pe numele firmei pe care o detin. Intre timp am schimbat numerele tuturor masinilor pe care le am pe firma. Nu am depus plangere la politie, ci doar o declaratie privind cele intamplate."

Daca nu se opera, sanii ei ar fi avut 10 kg. O adolescenta de 16 ani, din Iasi, traieste o adevarata drama, de trei ani, de cand sanii ei au inceput sa creasca fara oprire. In total, medicii i-au taiat opt kilograme de tesut mamar, interventii fara de care sanii adolescentei ar fi cantarit zece kilograme, scrie Libertatea.ro