Acestia sunt sanii de care fug absolut toti barbatii! Barbatii vor sa aiba in preajma lor de cand este lumea numai femei frumoase. Acest lucru pare a fi un simplu tipar, insa reprezinta adevarul gol-golut. Depinde insa de fiecare barbat in parte ce intelege el prin frumos sau cum vede el acest frumos in persoanele de sex opus. Pentru cei mai multi barbati femeia ce trezeste pasiuni este femeia ce poate fi dezbracata din priviri, in nici un caz femeia aproape goala este vulgara. Multe parti ale corpului femeii sunt atragatoare pentru barbati, dar cea mai mare, cu cel mai mare impact este zona sanilor. Femeia din imaginea de mai jos cu siguranta are nevoie de o vizita la prelungita la cosmetician sau o programare la medic, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Miracol de Paste? Icoanele dintr-o biserica au inceput sa straluceasca. Credinciosii cred ca este vorba despre o minune de Paste. Icoanele si frescele dintr-o biserica din Skopje, Macedonia, au inceput sa straluceasca. Preotii au declarat ca picturile de pe pereti au culori mult mai puternice, de parca cineva le-a renovat peste noapte, anunta Cancan.

Copacul multinational. Oamenii din Militari stiu sa-si faca viata putin mai colorata. Printre blocurile inghesuite, din loc in loc, mai vezi cate ceva care-ti sare in ochi - de obicei din cauza steagurilor. Dupa Bungaloul dintre blocuri, iaca peste ce am dat acum: Copacul multinational, centrul intalnirilor la o bere de weekend sau de seara, micul "axis-mundi" de cartier, locul in care oricare vecin de la oricare scara de bloc (semnificat de steaguri) poate veni la orice ora (semnificat de ceasul montat central) si sa bea o bere (semnificat de keg-ul de Heineken). Cainele imens de plus (sau urs, ce-o fi) reprezinta spiritul maidanezului constitutional mereu prezent in cartier. Numarul de inmatriculare batut in cuie - masinile care se bat seara pe locuri de parcare, iar Mickey Mouse si Pacala de la baza reprezinta copiii care se joaca pe strazile din cartier si in locurile de joaca amenajate cu prioritate de fiecare administratie. Integral pe Bucuresti. Acum.

Poza care a speriat toti copiii! Ce faci, mami, acolo? Ziua de nastere este un moment deosebit pentru oricine in fiecare an. Orice om isi doreste sa fie alaturi de prietenii apropiati si rude. Dar nu de fiecare data acesta ramane cu cele mai frumoase amintiri. Un exemplu bun care intra in aceasta categorie este femeia din imaginea de mai sus. Ea si-a facut de lucru cu o prajitura in forma de vibrator, in timp ce o fetita o priveste inmarmurita. Dupa cum se poate vedea, alaturi mai este un tort cu acelasi "design", informeaza Click.

Muntele sinucigasilor, locul din Japonia in care oamenii vin sa-si puna capat zilelor. Padurea Aokigahara, situata la baza muntelui Fuji din Japonia, este cunoscuta drept locul unde se sinucid cei mai multi japonezi. Autoritatile gasesc in vegetatia densa de aici sute de cadavre in fiecare an si spun ca multe altele zac nedescoperite, majoritatea fiind ale unor persoane care s-au spanzurat. Geologul Azusa Hayano a studiat padurea Aokigahara timp de peste 30 de ani, dar nici el nu-si poate da seama de ce atat de multi oameni aleg sa-si puna capat zilelor aici. El spune ca a descoperit in padure peste 100 de cadavre in ultimii 20 de ani. Hayano a chemat o echipa de jurnalisti ai site-ului de investigatie Vice World pentru a filma si cerceta locul numit "Jukai" ("marea de copaci"). Filmarea incepe cu o masina abandonata la marginea padurii, care are o harta pe scaunul din fata. Hayano spune ca masina se afla acolo de trei luni. "Cred ca proprietarul masinii a intrat in padure si nu a mai iesit", adauga el, scrie Gandul.

Din RATB: Cate lucruri poti cara cu autobuzul? Dimineata ploioasa in Bucuresti. In RATB urca o femeie care cara cu ea lucruri cat sa mobilezi o garsoniera. Cat de "fericiti" or fi fost ceilalti oameni din autobuz? Dimineata si pe ploaie, cand RATB-ul e plin (in cazul asta pare a nu fi, dar nu stim cum a fost pana la statia din clip) si oamenii sunt grabiti (nu mai zic de miros). Sa vezi ca urca cineva in autobuz carand toate lucrurile din casa si ca tine autobuzul in loc pana cand coboara si descarca tot, relateaza Bucuresti. Acum.

Acesta e soferul care a "reusit" cea mai proasta parcare pe care ai vazut-o! Un sofer chinez a "reusit" sa uimeasca o lume intreaga cu talentul sau pentru parcat. Barbatul sau femeia care se afla la volan are parte de un accident spectaculos. Se pregateste sa parcheze intr-un loc destul de liber, langa o alta masina. Da inapoi, se opreste, apoi porneste din nou, numai ca da cu spatele atat de violent, incat rupe parapetul si un stalp de iluminat stradal si cade intr-un rau. Aventura parcarii s-a terminat, astfel, tragic, pentru sofeul care a ajuns in apa cu tot cu masina, dar care, spre norocul lui, nu a fost ranit. O echipa de interventie a fost chemata la locul accidentului, pentru a salva soferul si pentru a scoate masina din rau, anunta Libertatea.

Ce secret si-au "dezvelit" acesti tineri care se iubesc pe iarba? Cand doi oameni ard de nerabdare sa faca dragoste, nu mai conteaza locul ales pentru acest fapt! De cele mai multe ori indragostitii nu au rabdare sa ajunga intr-un loc ferit de lume. Tinerii din imaginea de mai sus au fost surprinsi de martori intr-o ipostaza destul de stanjenitoare. Chilotii fetei s-au gandit sa se dea la o parte exact atunci cand nu trebuia, avand in vedere ca spatiul verde unde s-a intamplat toata actiunea amoroasa era in acel moment plin de oameni. Nu stim exact daca ei au observat, dar ne putem imagina in mod sigur ce s-a intamplat mai tarziu, informeaza Click.