Doi tineri fac sex intr-o telecabina. Sa nu crezi ca nu ti s-ar putea intampla si tie. Cand pasiunea e mare si conditiile prielnice, te poti lasa usor purtat de val. Este si cazul celor doi tineri din videoclipul de mai jos pe care i-a apucat pasiunea exact atunci cand se plimbau cu telecabina. Nu stim daca actul sexual a fost premeditat sau nu, cert este ca o plimbare cu telecabina cu siguranta este mai ieftina decat o noapte la hotel. Acestea toate adunate, plus adrenalina de rigoare par reteta perfecta pentru o experienta de neuitat, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ghinion la bordel! 24 de dame de companie, suspectate ca au HIV, arestate si testate! Aveau si clienti romani. 24 de prostituate au provocat o adevarata isterie in Grecia. Mii de barbati amatori de senzatii interzise, printre care si romani, traiesc cu frica in san dupa ce s-a dovedit ca femeile angajate ale unui bordel ilegal poarta virusul HIV. De asemenea, 30 de romance au fost si ele arestate si testate, anunta Cancan.

Lipsita de scrupule! Gestul socant al unei tinere care si-a pus silicoane. Jami Lynn Toler, in varsta de 27 ani, din Arizona, Statele Unite, a mintit un numar foarte mare de oameni pentru a-si strange bani de silicoane. Aceasta afacere a aruncat-o dupa gratii. Tanara, lipsita de scrupule, s-a plans ca este bolnava de cancer si are nevoie de bani pentru a se opera. Jami nu a tinut cont de nimeni si si-a mintit chiar si de membrii familiei. Foarte multi oameni au ramas impresionati de povestea tinerei si i-au dat bani. Jami a strans 8.000 de dolari, incepand cu luna septembrie a anului trecut. Insa surpriza a fost ca documentele medicale obtinute de autoritati atesta ca femeia nu a avut cancer si ca a platit un chirurg plastic cu banii obtinuti. Totul a iesit la iveala dupa ce Jami a refuzat oferta unui doctor care se aratase dispus sa ii ofere un tratament gratuit, informeaza Click.

Dinozaurii au disparut din cauza propriilor parturi? Dinozaurii si-ar fi putut provoca propria disparitie de pe planeta, din cauza schimbarilor climatice care ar fi putut fi provocate chiar de flatulentele lor, sustin mai multi oameni de stiinta. Profesorul Graeme Ruxton de la Universitatea scotiana St. Andrews, sustine ca timp de 150 de ani, animalele gigatince au emis, prin flatulenta, gazul care ar fi putut duce la o incalzire globala, metanul. Dinozaurii sauropozi ar fi principalii vinovati din cauza plantelor pe care le mancau. Echipa de cercetatori a calculat ca dinozaurii ar fi putut produce impreuna 520 de milioane de tone de metan pe an, in urma flatulentelor, mai mult decat toate sursele moderne existente astazi. Specialistii spun ca o asemenea cantitate ar fi fost suficienta pentru a provoca o perioada de incalzire globala. Tot ei spun ca este posibil chiar ca impactul acestei schimbari climatice sa fi fost atat de catastrofal, incat sa duca intr-adevar la disparitia gigantilor, scrie Libertatea.

Cum poti sa calmezi 5.000 de pasageri blocati in aeroport? Le aduci 4 majorete sa le danseze! In urma cu 2 saptamani in jur de 5.000 de pasageri au ramas blocati pe un aeroport international din nordul Chinei. Pentru a clama spiritele, conducerea aeroportului a luat o decizie iesita din comun. Peste 5.000 de persoane nu au putut decola de pe unul dintre cele mai mari aeroporturi din China, Dalian Zhoushuizi International Airport, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Pentru a evita o "revolta" in masa, conducerea aeroportului a luat o decizie inedita. A adus patru majorete care au sustinut un mini spectacol de dans artistic pentru pasagerii intarziati fara voia lor, anunta Cancan.

Cel mai mic bebe din lume are 27 de centimetri. O cheama Carolina Terzis, are 27 de centimetri lungime si doar 340 de grame. Venirea ei pe lume este un miracol, cu atat mai mult cu cat doctorii nu i-au dat sanse de supravietuire. Mama ei, Alexandra, de 32 de ani, a nascut-o prematur in noiembrie, dupa doar 5 luni de sarcina, la Maternitatea Vila da Serra, din Nova Lima. Micuta Carolina s-a tinut cu dintii de viata si a devenit cel mai mic bebe din lume, atestat Guinness Book, informeaza Click.