Cel mai gras motan din lume cantareste cat un copil de 3 ani! Cel mai gras motan din lume cantareste cat un copil de 3 ani! Pisica trebuie sa mai slabesca cateva kilograme pentru a fi adoptat si pentru a se intampla acest lucru, Sponge Bob are o dieta speciala. Nu primeste carbohidrati, ci doar proteine din pui si peste si alearga in fiecare zi. Angajatii spera sa-i gaseasca cat mai repede un stapan, pentru ca motanul este foarte bland si dragastos, chiar daca are 15 kilograme, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Barbatii pot muri... sub ea. Secretul sufocant al acestei fete. O frumoasa tanara ce lucreaza la un magazin alimentar, undeva in Rusia, poate speria orice barbat. Sanii ei sunt atat de mari, incat poti crede ca este blestemata. Din fericire, fata si-a acceptat conditia si a devenit o adevarata vedeta pe Internet. Singura problema este ca barbatii inca o evita si nu este greu de inteles de ce, anunta Click.

O printesa saudita a incercat sa tepuiasca un hotel de lux din Paris cu o nota de plata de 60 de milioane de euro! Nu doar oamenii saraci sunt tentati sa comita ilegalitati. O printesa saudita a fost interceptata in timp ce incerca sa paraseasca un hotel de lux din Paris, impreuna cu suita sa, fara a plati o nota de aproape sase milioane de euro. Este vorba despre printesa saudita, Maha al-Sudairi, sotia repudiata a printului mostenitor al Arabiei Saudite, Nayef ben Abdel Aziz, a incercat sa paraseasca Shangri-La, un hotel de lux situat pe bulevardul Iena, in centrul Parisului, impreuna cu suita sa formata din circa 60 de persoane, lasand o factura de aproape sase milioane de euro, potrivit cotidianului Le Parisien. Publicatia a adaugat ca ambasadorul Arabiei Saudite a fost contactat in momentul plecarii printesei, care beneficiaza de imunitate diplomatica, informeaza Libertatea.

Nebuna asta si-a scos canapeaua pe geam si citeste la zeci de metri inaltime! Oricand poate pica in gol. O asiatica a demonstrat ca poti avea parte de adrenalina si atunci cand citesti o carte. Tanara, care locuia la etajul 23 al unui imobil, si-a scos canapeaua pe geam, s-a asezat confortabil si s-a apucat de lecturat. Nu a parut deloc deranjata de zgomotul de afara si nici de faptul ca se afla la o inaltime considerabila de sol. Pentru ea totul era un lucru obisnuit pe care probabil il face zilnic, scrie Cancan.

Pitipoanca de Hollywood o face "de rusine" pe cea de Romania! Incercarea de a fi asemenea divelor de pe covorul rosu transforma multe tinere in aparitii greu de privit. Trish Paytas, o tanara in varsta de 24 de ani din Hollywood, si-a dorit atat de mult sa atraga atentia, incat a inceput sa mearga la solar inca de pe vremea cand avea 14 ani. Intre timp, ea a adoptat un stil vestimentar extrem de "tipator", reusind in acest fel decat sa devina imaginea unor sex-shop-uri sau unor magazine de lenjerie intima. Desi este departe de a avea masurile unui model, Trish nu se sfieste sa pozeze provocator, in tinute care-i lasa la vedere formele rubensiene, anunta Click.

Afla unde sunt cele mai mari 6 gropi de gunoi din lume! Deseurile sunt una dintre cele mai presante probleme de mediu peste tot in lume. Zilnic, in cateva locuri din lume, se aduna sute de tone de gunoi, care sa speram ca peste cativa ani vor fi reciclate. Groapa de gunoi din Pacific se intinde pe sute de kilometri si este, probabil, cat statul Texas. Deseurile se pot vedea plutind in Oceanul Pacific. Groapa de gunoi Bordo Poniente, din Nezahualcoyotl, Mexic primea 12.000 de tone de deseuri pe zi inainte de a fi inchisa, la sfarsitul lui 2011. Cu toate acestea, gunoaiele sunt inca depozitate acolo intrucat nu exista alternativa. Groapa de gunoi din Fresh Kills, New York, deschisa ca un depozit temporar in 1947, a fost, la un moment, dat cea mai mare structura creata de om. Cu peste 150 de milioane de tone de deseuri, a fost inchisa 2001, dupa ce a primit resturile de la World Trade Center, informeaza Libertatea.