​Romanca arestata in Norvegia, dupa ce a furat un televizor si l-a ascuns sub fusta. O romana de 31 de ani a fost arestata in Norvegia, la Oslo, dupa ce a furat un televizor cu diagonala de 106 centimetri, pe care l-a ascuns sub fusta. Femeia a intrat intr-un magazin impreuna cu prietenul ei, si, dupa ce a pus ochii pe un televizor de 3.800 de euro, l-a furat, l-a bagat sub fusta, intre pulpe si a plecat spre o statie de autobuz. "Nu este un lucru neobisnuit ca hotii sa puna cate ceva sub fuste si pulovere largi. Dar noi ne-am intrebat initial daca este posibil, iar ulterior am incercat acest lucru la comisariatul de politie cu o femeie politist. Este greu, dar nu imposibil", a declarat Tor Grttom, la sediul Politiei Oslo, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Vezi ce balcoane? Nu vei ghici niciodata secretul incredibil al sanilor ei. E tanara e blonda si pozeaza pentru a impresiona pe internet. Dar si pentru a dezvalui un truc la care poate au mai apelat si alte fete care si-au pus fotografii pe internet. Din prima fotografie, ai impresia ca fata este chiar foarte bine dotata, sanii stau sa-i rupa bluza, iar ea pozeaza senzual. Totusi, exista un mare secret in spatele acestei ipostaze. Sanii blondei sunt, de fapt, genunchii! Tanara a gasit solutia ingenioasa de a-si trage bluza peste picioare, in timp ce statea ghemuita. Astfel, genunchii au ajuns sa tina loc de sani. Fata si-a facut fotografii in cele doua ipostaze si le-a publicat pentru a dezvalui secretul unor fete care se lauda cu... sanii lor mari, anunta Libertatea.

Ce tara ofera 18.000 de dolari celor care decid sa devina parinti. Un clip publicat pe YouTube de indeamna populatia din Singapore sa-si faca datoria civica si "sa faca copii", de ziua nationala a statului, sarbatorita la 9 august. "Pe 9 august, este timpul sa ne facem datoria civica si nu ma refer la discursuri, artificii sau parade (...) Vorbesc despre un copil. Sunteti gata?", spun versurile cantecului interpretat de doi dintre cei mai populari solisti din Singapore. Clipul, realizat de compania Mentos, vine ca o consecinta a faptului ca tara se confrunta cu un declin accentuat al populatiei. Rata fertilitatii a scazut, iar populatia se afla intr-un proces continuu de imbatranire, informeaza Click.

Vrea sa planteze varza si cartofi pe autostrada Timisoara-Lugoj. Alexandru Regem este unul dintre cei afectati direct de santierul autostrazii Timisoara-Lugoj, intrucat, sustine el, soseaua de mare viteza se construieste ilegal pe terenul lui. Nu a fost anuntat ca va fi expropiat si nu a primit niciun leu despagubire. Intr-o situatie asemanatoare se afla si alti localnici. Cu totii vor acum sa se razbune pe constructor. Oamenii au chemat un expert de la cadastru sa calculeze exact suprafata de teren pe care se construieste lotul I din autostrada Timisoara-Lugoj. "Dupa ce o sa imi delimitez terenul, o sa ma duc sa ma schimb si o sa plantez varza, ca e proprietatea mea. Nu am sa sparg asfaltul, ci o sa plantez legumele intre benzi. Poate pun si niSte floarea soarelui. E terenul meu, au construit autostrada fara acordul meu peste terenul meu. Acum trebuie sa plateasca", spune Alexandru Regem, scrie Cancan.

Descoperirea fabuloasa din desert. Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii, vazut cu alti ochi. Angela Micol, o cercetatoare ce analiza desertul egiptean, pretinde ca a descoperit doua noi seturi de formatiuni, ce s-ar putea dovedi sa fie piramide necunoscute pana acum. Angela Micol foloseste Google Earth pentru a analiza desertul egiptean, cautand urme de ruine. Femeia a descoperit doua seturi de formatiuni misterioase, ce par sa fie piramide. Primul set se afla la 2 kilometri de ruinele unui oras antic, Dimai. Imaginile din Google Earth arata o formatiune mare, patrata, si trei mai mici, triunghiulare. Formatiunile triunghiulare sunt aliniate cu nordul magnetic al Pamantului. A doua locatie se afla la 20 de kilometri de Nil. Aici se vede o formatiune mare, triunghiulara, cu marginile puternic erodate. Intr-un comunicat de presa, Angela Micol a anuntat ca a trimis datele descoperirilor facute catre experti in arheologie si egiptologie, pentru a analiza cele doua situri. Acestia se arata insa reticienti in a certifica descoperirea Angelei, anunta Libertatea.

A fost Zeul Neptun timp de 9 ani. La marea sarbatoare a marinarilor romani soseste, in fiecare an, Neptun, zeul apelor. De noua ani, rolul Zeului Neptun este interpretat de profesorul Naie Oprisan, lector universitar doctor la Academia Navala "Mircea cel Batran" Constanta. Anul acesta, zeul va pune capat "carierei". In fiecare dimineata, la 15 august, se imbraca in hlamida, isi puane pe cap coroana aurita, iar in mana ia tridentul lui Neptun. De noua ani, Naie Oprisan (61 de ani) il intruchipeaza pe Zeul Neptun, la sarbatoarea Zilei Marinei, informeaza Click.