Acesta este Pepenele-Smiley! L-ai lua in dinti? Un tanar artist a sculptat un pepene intr-un mod inedit. Cum acest fruct este mereu un prilej de a te bucura, artistul plastic s-a gandit ca acest pepene merita sa aiba o infatisare mult mai vesela! Asa ca i-a dat o forma mult mai zambitoare, relateaza Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Acest barbat s-a trezit cu un penis in farfurie. Barbatul, originar din Taiwan, pare sa se bucure de o specialitate culinara pe care o gasesti in tara lui: hot dogul in forma de penis! Fast-food-ul unde s-a fotografiat tanarul pare sa fie specializat in taierea painii in asa fel incat aceasta sa semene cu un penis. Si se pare ca strategia da roade, pentru ca oamenii se inghesuie la coada ca sa isi cumpere un astfel de fel de mancare, despre care multi comenteaza ca e delicios, anunta Libertatea.

Rusoaicele astea si-au facut Universitatea celebra! Au pozat in robe si cu sanii pe afara la absolvire! Mai multe studente din Rusia au realizat o poza indecenta in curtea facultatii pe care au absolvit-o. Dupa ce au participat la cursul festiv, rusoaicele au realizat o fotografie fabuloasa. Fetele s-au dezbracat de robe si si-au etalat sanii. Integral in Cancan.

Imaginea indiferentei pe o plaja din Germania. "Oare cum pot unii oameni sa se comporte asa?" Presa din Germania a facut publica o imagine care nu le prea face cinste persoanelor care apar in ea. Doua femei impreuna cu partenerii lor stau si se relaxeaza pe o plaja din Koln, desi la 10 metri distanta de ei avusese loc un incident nefericit. La 39 de grade, doua cupluri incearca sa invinga caldura pe malul fluviului Rin. Acestia afiseaza o atitudine degajata, chiar daca la nici 10 metri de ei se afla un cadavru, relateaza StirileProTv.ro

Vedeta in pragul orgasmului cu cainele ei! Mereu socheaza, ii place sa se dea in spectacol si aproape tot timpul este de-a dreptul ridicola. Acum si-a revoltat fanii deoarece a postat pe facebook o fotografie obscena in care apare ea si cainele ei. Coco are un fund imens. Nu arata grozav, dar pentru cei obsedati de rotunjimi, e incitanta. Totusi, parca intrece masura in ceea ce priveste dragostea pe care i-o poarta cainelui ei, scrie Libertatea.