La Londra se fura 170 de iPhone-uri pe zi. Vezi metoda preferata a hotilor! Londonezii se confrunta cu aproximativ 170 de furturi de iPhone-uri pe zi, o metoda foarte populara la ora actuala fiind talharirea oamenilor aflati in mers, pe strada, de catre hoti pe biciclete, potrivit cifrelor furnizate de Scotland Yard. Ellie Buchdahl, o studenta de 24 de ani, a povestit cum a cazut victima unui astfel de jaf, la plecarea dintr-un restaurant, seara. "Scriam un SMS si am ajuns la o trecere de pietoni. M-am uitat de masini si am inceput sa trec, cand mi-a taiat calea o bicicleta, care aproape m-a doborat", a relatat ea. Biciclistul a pedalat mai departe, insa a fost urmat de un altul, care i-a smuls fetei telefonul din mana, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Japonezul Ito a declarat că s-a inspirat din tehnica maimuţelor roşii din Africa. "Monkey Man" a alergat distanţa în 17 sec.47, depăşindu-şi precedentul record de 18 sec.58, pe care tot el îl stabilise în 2008.

Kenichi Ito a început să practice alergatul în patru labe acum nouă ani şi de atunci se antrenează zilnic, mergând în acest fel prin casă şi la serviciu.

Mai mult: A intrat în Guinness Book cu record mondial la alergarea în patru labe | VIDEO - Stiri externe | Libertatea.ro

A intrat in Guinness Book cu record mondial la alergarea in patru labe. Japonezul Kenichi Ito, cunoscut mai ales drept "Monkey Man", a intrat in Cartea Reacordurilor, dupa ce depasit recordul mondial la alergarea in patru labe pe 100 m, performanta omologata de Guinness Book. Japonezul Ito a declarat ca s-a inspirat din tehnica maimutelor rosii din Africa. "Monkey Man" a alergat distanta in 17 sec.47, depasindu-si precedentul record de 18 sec.58, pe care tot el il stabilise in 2008. Kenichi Ito a inceput sa practice alergatul in patru labe acum noua ani si de atunci se antreneaza zilnic, mergand in acest fel prin casa si la serviciu, anunta Libertatea.

Transformarea socanta a acestei tinere! Are un corp pe care niciun barbat nu l-ar aprecia. Prin fizicul pe care il are, tanara din imaginea alaturata cu siguranta atrage toate privirile dupa ea pe strada. Cand era mica, Anne Freitas era extrem de slaba, iar toti copiii din jurul ei radeau de ea. Complexata, fata a decis sa isi tonifieze corpul, fiind si mai ambitionata sa faca acest lucru dupa ce a vazut intr-o revista cum arata corpul sportivelor. Astfel, tanara a decis sa mearga in mod regulat la sala, insa planul ei a luat o turnura nu tocmai fericita, spunem noi. Anne a devenit in scurt timp obsedata de muschi si, putem spune fara nicio retinere ca, odata cu trecerea timpului, corpul ei a pierdut orice urma de feminitate, informeaza Kanal D.

Melcul banana, animalul cu cel mai mare penis din lume: Organul sexual este mare cat corpul. Dolichophallus, adica "penis lung", este numele stiintific al melcului banana. Cercetatorii i-au dat acest nume pentru organul sau sexual masculin poate fi la fel de lung precum corpul sau. Unii ar putea crede ca melcul este un norocos, insa aceasta specie ne invata ca marimea nu inseamna totul. Melcii sunt hermafroditi, adica au si organe sexuale masculine si organe feminine. Perechile se gasesc datorita urmelor lasate in spatele lor pe pamant. Melcii incep sa se curteze miscandu-se intr-o pozitie asemanatoare unei inimi, ciupindu-se de corpuri. Apoi, penisurile ambilor melci ies afara. Actul sexual poate dura ore intregi, scrie RTV.

Moment penibil si amuzant! Mos Craciun a ramas cu barba prinsa de tavanul unui mall! Copiii de la un centru comercial din Reading l-au vazut pe Mos Craciun intepenit cu barba de tavan, in timp ce acesta si-a facut o intrare mai speciala. Steve Chessell si-a petrecut 40 de minute suspendat la peste patru metri inaltime, asta pana cand a fost salvat de colegul sau Marc Hilton, sub ochii a sute de privitori. Barbatul de 32 de ani a inceput sa coboare pe o franghie, in centrul mall-ului, in aplauzele celor prezenti, dar apoi s-a blocat. "Putea sa-si dea barba jos si sa coboare, dar s-a comportat ca un adevarat profesionist si nu a vrut sa-i dezamageasca pe copilasi", a spus directorul de marketing al mall-ului, Stephanie Maynard, anunta Cancan.

Oameni ciudati. Grozavii pe retelele de socializare. Poti sa tarasti dupa tine un monitor de PC sau sa incerci o coafura indrizneata in timpul unei transmisiuni in direct, la un meci spre exemplu, poti sa mergi cu pantalonii in vine sau sa pozezi cu bunica in oglinda. Important e sa faci ceva memorabi, oricat de stupid, sa vei ajunge celebru, fie si doar pentru cinci minute, informeaza Realitatea.net.

Japonezul Ito a declarat că s-a inspirat din tehnica maimuţelor roşii din Africa. "Monkey Man" a alergat distanţa în 17 sec.47, depăşindu-şi precedentul record de 18 sec.58, pe care tot el îl stabilise în 2008.

Kenichi Ito a început să practice alergatul în patru labe acum nouă ani şi de atunci se antrenează zilnic, mergând în acest fel prin casă şi la serviciu.

Mai mult: A intrat în Guinness Book cu record mondial la alergarea în patru labe | VIDEO - Stiri externe | Libertatea.ro