Le-a stat inima in loc! Balenele ucigase mai aveau un pic si ii faceau praf! Un grup de excursionisti a trectu prin momente extrem de tensionate in timpul unei drumetii maritime. Cei patru prieteni au zarit doua balene ucigase in timp ce se plimbau cu barcile. S-au gandit sa inregistreze momentul insa cele doua balene s-au indreptat direct catre ei dupa ce au observat prezenta lor, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Au montat o camera care sa filmeze cainele. Ce au descoperit i-a lasat fara cuvinte. Dupa ce vecinii s-au plans ca, in in lipsa stapanilor, cainele face galagie mare in casa, proprietarii lui au decis sa monteze o camera video, ca sa-l supravegheze cand este singur. Surpriza a fost uriasa pentru proprietarii catelului, care au vrut sa vada ce face el atunci cand este singur in casa. Integral pe StirileProTv.ro

E prieten cu un tigru de 170 kg. Abdullah Sholeh, un indonezian de 31 de ani, este poreclit si ''neinfricatul'', data fiind relatia sa de prietenie cu un tigru bengalez care cantareste 170 de kilograme. Barbatul, care l-a crescut pe Mulan, asa cum e botezat animalul, de cand acesta avea trei luni, spune ca nu se teme ca prietenul sau i-ar putea face vreodata rau, relateaza Libertatea.

Britanicii se pregatesc de apocalipsa cu arme si prezervative. Ziua de 21 decembrie 2012, in care se presupune conform calendarului mayas ca ar veni sfarsitul lumii, a devenit cel mai mediatizat subiect in ultima perioada. Pe aceasta tema circula tot felul de legende legate de modul in care se pot salva oamenii din calea Apocalipsei. Se pare ca unii dintre britanicii vin cu o noua ipoteza pentru presupusa Apocalipsa: ca va marca inceputul u unui nou Ev Mediu, potrivit Daily Mail. Acestia au strans, in ultimii ani, arme si chiar prezervative si si-au construit ascunzatori secrete in care sa se refugieze, informeaza Libertatea.

Pentru ca a avut grija de ea, vecina i-a lasat 12,5 milioane $. Ce poate fi mai frumos decat sa vezi ca faptele bune sunt rasplatite cu prisosinta! Asa s-a intamplat in Sydney in cazul norocoasei Beatrice Gray, care a avut grija de vecina ei Betty Harris pana in 2009, cand vaduva in varsta de 95 de ani s-a stins din viata. Continuarea in Click.