O cercetatoare socheaza: hibridul uman nascut din impreunarea unei femei cu o specie necunoscuta. O cercetatoare din Texas (SUA) sustine nu numai ca Bigfoot exista, ci ca acesta este inrudit cu omul, iar in urma cu 15.000 de ani facea sex cu femei, scrie Daily Mail. Cercetatoarea Melba Ketchum spune ca a ajuns la aceasta concluzie dupa cinci ani de teste la firma sa, DNA Diagnostics. Totusi, Ketchum inca nu a adus vreo dovada pentru spusele sale si nici nu si-a prezentat teza in fata altor specialisti. Dr. Ketchum sustine ca a descoperit "dovada genetica" a faptului ca Bigfoot este un "hibrid uman", rezultat din imperecherea dintre femei si "o specie umanoida necunoscuta". Integral in Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Chinezii scriu istorie! Au facut un turn de 30 de etaje in doar 15 zile! Cum arata cladirea-fantoma care a uimit miliarde de oameni. Performanta de a contrui o cladirea in doua 15 zile este unica in istoria constructiilor! Chinezii au reusit sa faca un hotel de 30 de etaje in doua saptamani! Firma care l-a facut este specializata in prefabricate, iar constructia cladirii a fost realizata in proportie de peste 93% in atelierele uriase ale companiei, scrie Sport.ro

Povestea fetei care nu s-a demachiat timp de 2 ani. Cum arata dupa ce si-a dat "masca" jos. Femeilor li se recomanda sa se demachieze in fiecare seara, inainte de culcare, pentru a-si nu strica tenul. O tanara din Coreea de Sud nu a ascultat acest sfat si a ramas machiata timp de 2 ani. Bae Dal-mi are 20 de ani si a descoperit machiajul la varsta de 14 ani, cand a ajuns sa fie dependenta de farduri. "Am vrut sa arat perfect tot timpul, chiar am dormit machiata", explica ea. Continuarea pe Stirileprotv.ro

O femeie a fost violata de iubitul ei in timp ce dormea: "Nu imi amintesc nimic". Naomi Hampson, o tanara de 27 de ani din Nottingham, Marea Britanie, a avut parte de un soc atunci cand a aflat ca iubitul o viola in timp ce dormea. Robert Fryer (30 ani), iubitul femeii, obisnuia sa-i puna sedative in mancare sau in bautura , iar dupa ce victima lui adormea profund, isi punea in practica fanteziile. Astfel, acesta ii colora unghiile cu oja, ii punea bijuterii, o imbraca asa cum dorea si ulterior o viola. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, Fryer facea si fotografii, pe care le salva apoi in computerul sau, relateaza Cancan.

Oraselul pentru care apocalipsa nu exista! Te va ului ce fac cei 176 de locuitori ca sa evite sfarsitul lumii! Locuitorii din Bugarach, un mic orasel din Muntii Prinei, Franta, sunt pregatiti sa nu moara pe 21 decembrie, atunci cand, potrivit maiasilor, lumea s-ar sfarsi. Bugarach a fost desemnata singura localitate din lume care va supravietui Apocalipsei, care se anunta in acest sfarsit de an. Se pare ca, potrivit unei noi interpretari a calendarului maias, o planeta se va ciocni cu Pamantul pe 21 decembrie si va declansa Apocalipsa pe Terra, scrie Cancan.