Misterul faimoaselor linii Nazca din Peru a fost descifrat. Ce sustine cel care le-a analizat. Desene facute de extraterestri sau mesaje adresate zeilor...In decursul timpului au existat multe speculatii legate de rolul celebrelor linii Nazca, vizibile de la inaltime. Un om de stiinta sustine ca a dezlegat in sfarsit misterul. Profesorul Clive Ruggles, de la Universitatea din Leicester, crede ca liniile Nazca, vechi de 1.500 de ani, sunt de fapt un labirint, o complicata cale spirituala, informeaza Stirileprotv.ro

Faze tariFoto: Colaj foto

Cainele lui Hades chiar exista! El e Hercule, bestia de peste 130 de KG si cu circumferinta gatului de aproape un metru! La trei ani, Hercule, caci acesta era numele lui, avea o greutate de 130 de kilograme si o circumferinta a gatului de aproape un metru. Patrupedul urias, din rasa Mastiff Englez, a intrat in Cartea Recordurilor la categoria "Cel mai mare caine din lume", iar de cand a murit, acum doi ani, recordul lui nu a fost doborat. Ultima data, Hercules a fost cantarit in anul 2001 si a impresionat o intreaga lume cu proportiile sale neobisnuite, relateaza Cancan.

Cea mai simpatica pisica din lume! Gestul sau a facut sa rada milioane de oameni. Cea mai tare pisica din lume este deja vedeta pe toate continentele. A incercat sa faca o acrobatie, iata ce a iesit. Filmuletul are milioane de vizualizari. De fapt, nu este ceva senzational, este doar o incercare de a intra intr-o cutie de carton. Continuarea pe Sport.ro

Ce fac ei in zapada sigur nu vei incerca niciodata. E frig si ninge si zapada s-a adunat in straturi care acopera totul. Ce ai chef sa faci pe vremea asta? Sa stai undeva la gura sobei sau langa vreun calorifer, cu o cana cu vin fiert sau ceai in mana. Altii, in schimb... nu se feresc de zapada, ba din contra. Niste finlandezi profita de zapada alba si pufoasa, care tine de cald solului, folosind-o ca pe o patura cu care se acopera si ei cand dorm goi, printre nameti. Integral in Libertatea.

Ucis de hitul Gangnam Style. Soc! Eamonn Kilbride, manager la o companie de IT din Marea Britanie, a murit dupa ce a dansat impreuna cu colegii de birou pe acordurile piesei "Gangnam Style", cel mai mare hit al momentului. Atentie, "Gangnam Style", o piesa care i-a innebunit pe oamenii din intreaga lume in ultima vreme, face victime! Eamonn Kilbride, un barbat de 46 de ani din localitatea Darwen, si-a dat ultima suflare dupa ce a dansat precum starul sud-coreean Psy, care a lansat-o, scrie Click.