"Rural Olympics'', una dintre cele mai bizare competitii sportive. La ce probe participa concurentii. ''Kila Raipur Sports Festival'', unul dintre cele mai ciudate evenimente ''sportive'', a debutat zilele trecute intr-o localitate din statul indian Punjab, relateaza Daily Mail. Festivalul cunoscut si sub numele de ''Rural Olympics'' se desfasoara anual in Kila Raipur, inca din 1933, si a devenit deja parte a culturii Punjabi. Astfel, peste 4.000 de sportivi, tineri si batrani, femei si barbati, se inscriu la probe dintre cele mai ciudate prin care isi demonstreaza forta sau curajul: unii tin biciclete cu dintii, altii trag vehicule cu parul sau se lasa calcati de tractoare. Integral in Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Uite cum se analizeaza un arici si un pisoi cand se vad prima data! Filmuletul in care ariciul Harly si pisoiul Loki se intalnesc pentru prima data a starnit o adevarata isterie pe Youtube si peste trei milioane de oameni i-au urmarit pe cei doi in doar cateva zile. Internautii au fost fascinati de reactia pisoiului Loki, cel care se apropie cu grija de micutul arici si chiar afla pe propria piele ce tepos este noul sau partener de joaca. Integral in Libertatea.

Doi deputati francezi, surprinsi jucand Scrabble in timpul dezbaterii cu privire la legalizarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex. Doi deputati francezi au fost surprinsi jucand Scrabble in timpul dezbaterii cu privire la legalizarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex. Potrivit jurnalistilor care i-au filmat, cei doi alesi s-au jucat cateva zeci de minute. In acest timp, colegii lor din Adunarea Nationala au aprobat proiectul de legalizare a casatoriilor intre persoanele de acelasi sex. Daily Mail noteaza ca printre cuvintele formate se numara verbul ''a irosi'', dar si substantivul ''badaran'', relateaza Gandul.

Si-a tatuat numele pe obrajii iubitei. Specialist in tatuaje, rusul Ruslan Toumaniantz a avut ideea nebuneasca de a-si scrie numele pe obrajii iubitei sale. Artistul a tatuat-o pe biata fata pe un obraz cu jumatate din nume, " Rus", si pe celalalt cu cealalta jumatate ''lan". Curios este ca Olesya a acceptat acest lucru de la prima lor intalnire. Ba, mai mult, iubita lui Ruslan Toumaniantz este hotarata sa-i poarte numele pe fata intreaga viata, scrie Click.

"Imaginea asta nu este de pe Terra" Asemenea poza o faci o singura data in viata! Vezi si tu ce a putut surprinde un fotograf. Turnul Ostankino, localizat in Moscova, a devenit cel mai inalt turn din lume dupa ce a fost finalizat in anul 1967. Acesta nu este doar un simbol emblematic al capitalei Rusiei, ci si un bun loc de unde se poate surprinde orasul, in toata frumusetea acestuia. Astfel, fotograful Vladimir Solntsev a urcat in turn si a facut o serie de fotografii uluitoare, cu o Moscova inghetata, ce cu siguranta o sa va placa la nebunie, informeaza Cancan.