140 de euro si faci sex cu ea printre morminte! Incredibil! Gemma, o prostituata din Margate, Kent, s-a pozat goala in cimitire si in biserica Sf. Bartolomeu din orasul Goodnestone ca sa foloseasca fotografiile pentru a se vinde pe Internet. Femeia spune despre ea pe site ca este o "curva mica si murdara" care face sex si indeplineste fanteziile oricarui barbat pentru suma de 140 de euro (630 de lei). Preotii din oras s-au revoltat cumplit la vederea pozelor si au spus ca vor incerca sa evite ca astfel de incidente sa se mai intample, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Angela Merkel, goala, cu alte doua femei, in tinerete! E pe bune sau e pacaleala de 1 Aprilie? O fotografie in care se spune ca ar fi Angela Merkel impreuna cu doua prietene de-ale ei, a fost publicata pe cateva bloguri, pe internet. Bruneta cu parul scurt, despre care se spune ca ar fi Angela este goala, la fel si prietenele ei, si se presupune ca cele trei se aflau la plaja. Parerile celor care au vazut imaginile sunt impartite. Unii cred ca este intr-adevar ea, deoarece pe cand era Merkel tanara se obisnuia nudismul, iar altii spun ca nu are cum sa fie actualul cancelar german, doarece femeia din poza are sanii prea mici si parul prea inchis la culoare, Angela Merkel fiind in prezent blonda (n.r. - chiar daca are parul vopsit). Tu ce crezi, este Angela Merkel, nud, in poza, sau e doar o pacaleala de 1 Aprilie? Integral inLibertatea.

Primul barbat din lume care a nascut nu poate obtine divortul. Un judecator din Arizona a respins, vineri, solicitarea lui Thomas Beatie, un barbat care a nascut trei copii, de a divorta de sotia sa, Nancy. Thomas Beatie, care s-a nascut femeie, a facut senzatie in 2008, in momentul in care a anuntat in emisiunea prezentata de Oprah Winfrey ca este insarcinat. In timpul casatoriei sale cu Nancy, Thomas a dat nastere la trei copii - doi baieti si o fetita. Thomas Beatie este barbat din punct de vedere legal, dar si-a pastrat organele sexuale feminine dupa operatia de schimbare de sex, realizata in 2002. Thomas a hotarat sa ramana insarcinat deoarece sotia lui, Nancy, a suferit o histerectomie si nu poate avea copii. Din punct de vedere anatomic, Thomas a putut sa ramana insarcinat pentru ca si-a pastrat o parte a aparatului reproductiv feminin atunci cand a facut operatia de schimbare de sex, informeazaClick.

Toti au fost cuceriti de ochii ei. Cand i-au vazut insa intreg chipul au ramas socati! Tanara din poza alaturata pare a fi o persoana normala. Afiseaza un look impecabil, cu un par ingrijit si un machiaj foarte bine realizat. Corpul de asemenea este suplu iar talia este subtire. Un detaliu insa da peste cap totul: are barba si voce de barbat! Conchita Wurst este de fapt un transsexual care uimeste pe toata lumea cu imaginea pe care o afiseaza. Pe numele sau real Tom Neuwirth, tanarul a decis in urma cu cativa ani ca vrea sa arate ca o femeie, insa i-a placut extrem de mult lookul feminin combinat cu barba masculina, incat a hotarat sa le imbine. Si, ca dovada ca nu este jenat deloc de aspectul lui fizic, a participat chiar la selectia Eurovision din Austria, unde a ajuns pana in finala. S-a clasat doar pe locul 6, insa a uimit pe toata lumea cu vocea pe care o are, scrieKanal D.

Nebunie totala! Aceasta pizza costa 750.000 de mii de dolari! Afla cum e posibil asa ceva si de ce! Traim intr-o lume foarte avansata tehnologic, asa ca, sa nu va mire faptul ca exista si o moneda de tranzactie online pe numele de bitcoin (BTC). Astfel, pe 21 mai 2010, programatorul Laszlo Hanyecz, din Florida, a trimis 10.000 de BTC unui voluntar din Anglia, care atunci a cheltuit aproximativ 25 de dolari pentru a-i comanda acestuia o pizza. Laszlo a uploadat mai apoi imaginea de mai sus, pentru a dovedi ca tranzactia a fost un succes. Intre timp, valoarea unui banut online a crescut de la 0,03 centi la 75 de dolari, fapt pentru care, pizza comandata de programator acum trei ani a ajuns sa coste nu mai putin de 750.000 de dolari, anuntaCancan.

Rezultatele neasteptate ale unui studiu: oamenii inteligenti beau mai mult! Cercetatorii au ajuns la o concluzie neasteptata: consumul de alcool este direct proportional cu inteligenta celor carora le place sa bea. Este vorba despre doua studii efectuate in Marea Britanie si in SUA de "National Child Development Study" si de "National Longitudinal Study of Adolescent Health". Pe durata studiilor, a fost masurat nivelul de inteligenta a copiilor inainte ca acestia sa fi implinit varsta de 16 ani. Cercetatorii au analizat obiceiurile participantilor in ceea ce priveste consumul de alcool, pe masura inaintarii in varsta. Astfel, cei din America au fost vizitati dupa sapte ani, in timp ce cei din Marea Britanie au fost monitorizati la 20, 30 si 40 de ani. In ambele cazuri s-a constatat ca copiii mai destepti, deveniti adulti, au baut mai mult alcool si mai des odata cu inaintarea in varsta, comparativ cu copiii mai putin inteligenti, informeazaClick.