Detalii nebanuite, care schimba totul despre Stonehenge. Ce au descoperit recent arheologii. Cercetatorii au descoperit informatii nebanuite despre monumentul Stonehenge. Noile date vor fi prezentate in cadrul unui documentar difuzat de BBC. O echipa de arheologi, condusa de David Jacques, de la Open University, a cercetat o zona mai putin analizata, din apropierea monumentului. Ei au gasit aici un izvor, sursa esentiala de apa potabila pentru oamenii din antichitate, scrie Daily Mail. Mai mult, in apropiere au fost identificate ruinele unei asezari care dateaza din anul 7.500 i.Hr. Asta inseamna ca regiunea fusese locuita cu 5.000 mai devreme decat credeau pana acum istoricii, informeaza stirileprotv.ro

Faze tariFoto: Colaj foto

5.000 de euro si ai bikini din aur! Lume, lume! La Monaco s-a lansat, zilele trecute, colectia de primavara de lenjerie intima "Rococo Dessous". Vedeta prezentarii a fost de departe o lenjerie intima in valoare de 4.900 de euro (adica 21.500 de lei). Cusuta cu fir de aur de 24 de carate a fost atractia principala de la gala organizata la Forumul Grimaldi, din Monaco. Preturile unor lenjerii de acest tip variaza intre 2.000 si 4.900 de euro. Insa, atentie! Nu se comporta bine in masina de spalat, scrie Click.

Uite cum se facea streaptease acum 100 de ani. Un film-document inregistrat in anul 1902, in urma cu mai mult de 100 de ani, arata un grup de barbati entuziasmati de o femeie, care, sub pretextul ca ar fi executat un numar de circ, de fapt dezvolta un sou de streaptease. Sau, de fapt, poate ca imbina artele intre ele, cine stie... Totusi, tinand cont de normele epocii, femeia nu s-a debarasat chiar de toate hainele, ce-i drept, multe la numar, dar la final a ramas doar in lenjerie intima. Conform webcultura.ro, episodul a fost filmat de insusi Thomas Edison, iar protagonista a fost nimeni alta decat o figura foarte cunoscuta in acei ani, Laverie Vallee, noteaza Libertatea.

Unii strang bani luni de zile sa isi ia unul. Ei au facut un domino cu 10.000 de iPhone-uri. I-a costat 10 milioane de dolari. Pasiunea pentru tehnologie o putem intelege. Insa un grup de tineri au dus pasiunea la urmatorul nivel si au contruit cel mai scump domino din lume. In conditiile in care un iPhone 5 costa aproximativ 1.000 de dolari, tinerii au investit aproape 10 milioane ca sa isi duca proiectul la bun sfarsit. Iar creativitatea lor nu s-a oprit aici: domino-ul se termina apoteotic. Ultimele iPhone-uri se aseaza intr-un tablou de poiectie sincronizat sa arate mici bucati de video. Impreuna acestea formeaza o imagine completa, anunta Cancan.

"Exista forme extraterestra de viata pe Terra". Teoria care ar explica un mare mister geologic. De ce lucesc deserturile Atacama (Chile) si Mojave (California)? Este o intrebare la care oamenii de stiinta inca nu au gasit raspunsuri convingatoare. Transformarile chimice prin care mediul a trecut timp de mii de ani ar fi provocat aceste fenomene, sustin unii geologi. Carol Cleand, profesor la Universitatea din Colorado are insa o alta teorie. El considera ca luciul desertului ar putea fi o dovada a existentei unei lumi neexplorate. Carol Cleand descrie o dimensiune eterica, ivizibila din punct de vedere biologic, compusa dintr-o "biosfera intunecata". "Pe Pamant este posibil sa traim alaturi de vietati microbiologice, care au o structura chimica complet diferita de a noastra, de cea pe care o cunoastem", a explicat Cleand, informeaza stirileprotv.ro