S-a pus cu ciocanul pe masina de 423.000 de dolari. Un chinez a platit trei oameni sa il ajute sa faca zob un Maserati de 423.000 de dolari, pentru ca se enervase pe firma care ii vanduse bolidul. Cat timp i-a luat sa il faca praf? 10 minute. Tanarul Wang a facut spectacol la Show-ul International Auto din Qingdao dupa ce si-a facut cioburi masina de lux. Intrebat de reporteri de ce isi distruge masina, un Maserati Quattroporte, el a explicat ca si-a dus masina in service la dealerul care ii vanduse bolidul. Acesta i-a facut reparatia la motor folosind piese uzate si chiar falsuri. Pentru intreaga lucrare, el a platit aproximativ 1.000 de dolari (3.280 de lei). Recent, a descoperit ca a fost pacalit si s-a dus glont la firma de asigurari si la dealerul auto. ￯Sper ca firma producatoare, care are sediul in Italia, sa tina cont de faptul ca la o masina de peste 423.000 de dolari (1.5 milioane lei) partea de service sa fie una corespunzatoare, chiar daca unii clienti sunt de nationalitate chineza", a declarat Wang pentru "Qingdao Morning Post", scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A dezvoltat personalitati multiple la cateva ore dupa ce a contactat un virus: Zici ca era posedata. O femeie de 31 de ani din Marea Britanie spune ca a dezvoltat personalitati multiple la doar cateva ore dupa ce a fost infestata cu un virus care i-a atacat creierul provocand meningita. Femeia spune ca se comporta ca un zombi, cei din jur crezand ca este posedata. Samantha Vaughan, o femeie de 31 de ani din Marea Britanie spune ca familia si asistentele au fost socate cand au realizat ca ea dezvoltase personalitati multiple la doar cateva ore dupa ce s-a imbolnavit de meningita, potrivit Daily Mail. Meningita este o inflamatie grava a membranelor de protectie care invelesc creierul si maduva spinarii, cunoscute sub denumirea colectiva de meninge. Ea poate fi letala, dar are si o serie de efecte adverse bizare. Astfel, femeia povesteste ca se comporta ca o persoana posedata, ulterior plimbandu-se pe holurile spitalului ca un zombi, anuntaRTV.

Un caz extrem de rar! Doua gemene s-au nascut in zile diferite. Medicii si parintii lor nu se asteptau la asta. Doua fetite din Australia sunt oficial gemene, dar nu au aceasi zi de nastere. Alessia si Lara, de trei ani, s-au nascut la 16 zile distanta una de alta, iar medicii specialisti spun ca acest lucru se intampla extrem de rar. Parintii Linda si Nick Deleo nu si-au imginat niciodata ca vizita la spital din februarie 2010 va dura mai mult de cateva zile, cu atat mai putin peste doua saptamani. "Am nascut-o pe Alessia mai intai si pe urma travaliul s-a oprit", a spus mama lor. Mai mult, fetitele s-au nascut prematur, iar medicii au trebuit sa depuna eforturi pentru a o tine pe Lara in viata. "Medicii mi-au facut injectii cu steroizi pentru a o ajuta pe Lara sa isi dezvolte plamanii", a adaugat Linda, informeazaClick.

A scris un SMS apoi mama iubitei lui a vrut sa-l aresteze! Ce s-a intamplat este cu totul incredibil. Un tanar a trecut prin momente de groaza dupa ce mama iubitei lui a citit mesajele de pe telefonul fiicei ei. Acesta a fost acuzat de hartuire si a fost amenintat ca va fi arestat. "Avem amandoi 18 ani si ne-am cunoscut inca de la scoala primara, dar am pierdut contactul unul cu cealalalt. M-am despartit de prietena mea cu un an in urma si ne-am intalnit la scurt timp dupa aceea. Parintii ei m-au invitat sa o vad, dar cateva saptamani mai tarziu, mama prietenei mele s-a uitat in telefonul ei. Ea s-a uitat la toate mesajele trimise de mine, dar nu si la cele pe care iubita mea mi le-a trimis", a marturisit tanarul. Mai mult, dupa aceasta intamplare, tanarul sustine ca mama iubitei lui l-a amenintat cu politia, scrieCancan.

"Fetita extraterestru", in recuperare dupa ce medicii au operat-o pe creier. Roona Begum, micuta fata din India care s-a nascut cu hidrocefalie congenitala si a ajuns sa aiba un cap imens din cauza acumularii de lichid in inetriorul crabiului, a fost operata in sarsit. La doar 18 luni, micuta, poreclita si "fetita extraterestru", a trecut printr-o poveste crunta. Ea a ajuns sa fie operata in urma unei actiuni a presei britanice pentru a aduna fonduri pentru o interventie chirurgicala atat de dificila. Asa ca, dupa ce au fost stransi banii, micuta Roona a fost operata la spitalul New Delhi din India. Chirurgul Sandeep Vaushya a declarat ca interventia chirurgicala a decurs foarte bine si ca rezultatele sunt mult mai bune decat s-ar fi asteptat, anuntaClick.