Un chinez a vrut sa se sinucida, dar l-a salvat nevasta. Ea l-a tinut de boxeri, suspendat la etajul sase, 20 de minute, pana a primit ajutor. Un barbat din China a vrut sa se arunce in gol de la etajul sase, dar a fost salvat de sotia sa care l-a prins de boxeri. Femeia s-a luptat sa-i salveze viata timp de 20 de minute, pana la venirea ajutoarelor. Potrivit Daily Mail, cei doi soti locuiesc in Changchun, provincia Jilin, din nordul Chinei, iar autoritatile n-au putut interveni mai repede pentru ca usa apartamentului era incuiata. "Am auzit tipete si am vazut cum barbatul se balansa peste balcon, iar sotia sa il tinea de chiloti", a spus un trecator care a asistat la scena, scrieEVZ.

Faze TariFoto: Colaj foto

Fetele in sutienul invizibil au oprit traficul in Londra. Londonezii au avut parte de priveliste greu de ignorat miercuri cand zece femei au facut parada pe una dintre strazile principale in blugi, tocuri si cam atat. Marsul a fost un mod de a promova un nou sutin, numit InvisiBra: si care nu are nici bretele si nici spate. Inventia sustine ca ofera suport sanilor fara ajutorului bretelor si ca functioneaza ca o bucata de adeziv.Cum era de asteptat, trecatorii s-au oprit sa se uite la fetele si unii chiar au facut poze, noteazaClick.

Sex cu prajitorul de paine sau cu aspiratorul. Britanicii, captivi propriilor fantezii sexuale. Sefii Brogazii de Pompieri din Londra sunt exasperati de numarul tot mai mare de apeluri bizare primite din partea cetatenilor care solicita ajutorul dupa ce au ramas blocati cu diverse parti ale corpului in aparate de uz casnic. Departe de ochii semenilor, intre cei patru pereti ai locuintei, oamenii incearca cele mai trasnite fantezii sexuale, iar atunci cand nu au o partenera isi descarca energiile sexuale in cele mai nastrusnice moduri. Potrivit The Sun, autoritatile din Marea Britanie sunt alarmate de numarul tot mai mare de apeluri bizare consemnate la numarul unic de urgenta 999, privitor tocmai la astfel de "accidente sexuale". Astfel, potrivit rapoartelor, un barbat a cerut ajutorul pentru ca a ramas cu penisul blocat intr-un prajitor de paine, iar un alt apelant a trebuit sa fie salvat dupa ce barbatia lui a fost prinsa intr-un aspirator, noteazaRtv.net.

Uite cum arata casuta de papusi de 7.000.000 $! Cea mai scumpa casa de papusi este de fapt un castel in miniatura comandat de una dintre cele mai mari vedete ale filmului mut, Colleen Moore, care a trait intre anii 1899-1988. Ea a cheltuit echivalentul a 7 milioane $ pentru realizarea acestei minunatii cu inaltimea de 2,5 metri. Candelabrele castelului sunt din diamante, smaralde si perle si pe pereti sunt picturi realizate de renumitul autor de desene animate Walt Disney. Mobilierul si decoratiunile sunt impodobite cu aur si pietre pretioase. In castelul miniatural se gaseste si cea mai mica Biblie care a fost vreodata tiparita, informeazaClick.

Miri din Statele Unite, jefuiti de cei pe care ii credeau invitati. Noua tactica a hotilor. Musafirii nepoftiti nu sunt o bucurie pentru nimeni si cu atat mai putin pentru nuntasii din Statele Unite. S-au inmultit cazurile de jafuri la nunti, comise nu sub amenintarea armei, ci cu un zambet si felicitari pentru proaspetii insuratei. Mireasa crede ca sunt invitatii mirelui, mirele ca sunt din familia miresei, iar cand distractia e in toi, hotii dau atacul. La final se constata ca au disparut plicuri cu bani sau cecuri, cadouri, ba chiar si cate o poseta uitata pe un colt de masa, noteazastirileprotv.ro.