Creatura bizara descoperita la malul marii, in Rusia. "Nu seamana cu nimic cunoscut". Cadavrul unei creaturi necunoscute a fost gasit pe tarm, in sudul insulei rusesti Sahalin. Oamenii de stiinta s-au pierdut in ipoteze incercand sa identifice animalul. Apele Pacificului ai ale Marii Okhotsk sunt populate cu vietati dintre cele mai ciudate, insa biologii nu au vazut niciodata ceva asemanator cu bestia gasita intamplator de niste pescari. Creatura imensa are o coada lunga, este acoperita cu par si are niste oase iesite prin cap. Biologii studiaza acum animalul si incearca sa stabileasca daca acesta seamana cu o vietate cunoscuta, noteaza stirileprotv.ro

Faze tariFoto: Colaj foto

Mama yoghina alapteaza copilul stand in cap. Nici alaptatul nu mai este ce a fost odata! A devenit plictisitor pentru unele mame sa-si puna copilul la san si sa-l hraneasca intr-o pozitie clasica. O demonstreaza americanca Amy Woodruff, care isi hraneste bebelusul intr-o pozitie de yoga cu totul neobisnuita, in pielea goala. Femeia, originara din Hawaii, a declarat ca alaptatul bebelusului in acest mod este foarte benefic pentru dezvoltarea copilului, scrie Click.

Misterul prabusirii unor civilizatii mediteraneene, inclusiv a Greciei Antice, a fost descifrat. O seceta lunga de 300 de ani ar fi putut fi cauza prabusirii a mai multor culturi mediteraneene, inclusiv a Greciei antice, arata o noua cercetare. Cercetatorii au concluzionat ca o reducere semnificativa a cantitatii de precipitatii ar fi putut fi cauza colapsului mai multor civilizatii din estul Mediteranei acum 3.200 de ani. Foametea si conflictul ce au rezultat in urma acestei secete ar putea explica de ce intreaga cultura hitita, popor ce domina o mare parte din Anatolia, a disparut de pe fata planetei. Chiar si in perioada de varf a Greciei Clasice existau indicii ce sugerau pierderea unei culturi mai vechi. In Iliada lui Homer, scrisa in secolul al VIII-lea i.e.n. despre un razboi legendar intre Sparta si Troia, sunt infatisate mai multe orase-state grecesti sofisticate, iar dovezile arheologice sugereaza ca acestea au existat cu adevarat, informeaza Descopera.ro

Elvetienii au inaugurat "cutiile pentru sex". Autoritatile din Zurich, Elvetia, au initiat un proiect in valoare de 1,6 milioane de euro, sperand ca astfel vor tine sub control fenomenul prostitutiei stradale. Intr-un cartier de la marginea celui mai mare oras elvetian a fost amenajata o zona dedicata prostitutiei, iar din 26 august, practicantele celei mai vechi meserii din lume vor putea presta in noua locatie. Cu acest scop au fost construite noua "cutii pentru sex", asa cum au fost denumite, doritorii urmand sa se bucure de un sistem drive- in (se intra cu masina), precum la anumite lanturi fast-food, anunta Libertatea.

Tara in care masinile second-hand sunt mai scumpe decat cele noi. Motiv uluitor. In Venezuela, consumatorii platesc mai mult pentru a-si cumpara o masina folosita, decat una noua, deoarece cumparatorii de automobile noi trebuie sa astepte ani de zile pana la onorarea comenzilor. Vanessa Vasquez, un locuitor al capitalei Caracas, are bani sa isi cumpere o masina, dar nu a reusit de cateva saptamani sa isi gaseasca una. "Banca mi-a aprobat creditul auto acum doua luni. Am mers la doua reprezentante auto pentru a-mi achizitiona o masina, dar nu aveau niciuna disponibila. Mi-au spus ca tot ce pot face este sa ma treaca pe o lista de asteptare", spune Vasquez. Anul trecut s-au vandut 130.553 de masini in Venezuela, comparativ cu 491.899 de unitati in 2007. Cererea este de jumatate de milion de automobile. Deficitul sever de masini din Venezuela a creat o situatie care sfideaza logica, scrie Capital.