Bei bere? O sa-ti inseli nevasta! Vorba "m-ai inselat cu o bere rece" pare sa se fi adeverit, dupa ce un studiu realizat in Marea Britanie dezvaluie ca berea preferata a sotului poate indica daca acesta ii va fi necredincios partenerei. Rezultatele sondajului efectuat de site-ul matrimonial "Illicit Encounters" au aratat ca in special consumatorii de bere "Guiness" si "Corona" sunt mai predispusi sa fie infideli nevestelor, fata de consumatorii de alte sortimente. Se pare ca bautorii de bere insala pentru ca sunt frustrati din cauza greutatii sau pur si simplu nu doresc sa suporte cicalelile nevestelor atunci cand se intorc beti acasa, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Bomba in SUA! Hillary Clinton, filmata intretinand relatii intime cu o femeie! O informatie bomba face furori in SUA. Se pare ca Hillary Clinton, adusa in prag de disperare de comportamentul sotului ei, Bill Clinton, ar fi... inceput sa aiba relatii amoroase cu femei. Potrivit revistei Globe, secretarul de stat al SUA, care acum vrea sa candideze la presedintie in cadrul urmatoarelor alegeri are ceva rufe murdare care vor fi spalate in public. Pe de alta parte, e foarte posibil ca totul sa fie un joc politic murdar din partea adversarilor ei. Cert e ca indiferent de adevar, pe piata neagra din SUA s-ar afla la vanzare o caseta cu un filmulet care ar incrimina-o pe Hillary. Se pare ca aceasta ar fi fost inregistrata pe ascuns, in timpul unei intalniri amoroase cu o femeie. Si, de parca nu ar fi suficient, aceasta nu ar fi fost singura aventura cu persoane de acelasi sex pe care ar fi intretinut-o fosta prima doamna a Americii, anuntaLibertatea.

Nu e nevoie sa dai banii pe lenjerie sexy. Barbatii prefera femeile in pijama. In jur de 37% din cei intervievati au spus ca cel mai sexy lucru pe care l-ar putea purta iubitele sau neveste in pat e o pijama. Motivul? O femeie arata dragut in o astfel de tinuta, iar faptul ca o pijama e destul de cumite o face mai atractiva pe cea care o poarta. Lenjeria intima sexy a iesit totusi pe locul doi in sondaj, cu 32% dintre barbati fiind de accord ca prefera ceva mai sumar pe o femeie. Camasile de noapte au fost alese de doar 27% din cei care au participat la sondaj, iar 22% prefera o femeie care doarme in haine barbatesti. In schimb, 16% dintre barbati cred ca o femeie care doarme goala e cel mai sexy lucru in pat. Pe cealalta parte, femeile prefera sa isi vada partenerul in chiloti sau boxeri in pat, 35% din participate spunand ca asta e cel mai sexy lucru pe care il poate purta un barbat, informeazaClick.

O femeie si-a transformat boala de piele intr-o arta bizara. Femeia, in varsta de 34 de ani, sufera de dermatografie, ceea ce inseamna ca atunci cand se scarpina sau isi freaca pielea, locul respectiv se umfla. Ariana a transformat aceasta boala intr-o opera de arta, desenand pe pielea ei diverse lucruri. Imaginile realizate de ea au ajuns in mai multe galerii din SUA. Ariana foloseste andrele de trioctat, care nu sunt ascutite, pentru a desena pe piele diverse modele. Desi pare dureros, ea nu simte nimic, intrucat doar atinge suprafata pielii. "Oamenii cred ca este ciudat. Fie cred ca este frumos, fie interesant, fie...dezgustator", a declarat pentru ABC News. Cauza exacta a dermatografiei nu este cunoscuta si se crede ca afecteaza circa 5% din populatia globala. Nu exista prea multe tratamente disponibile, oamenii primind doar anti-histaminice sau steroizi, scrieRTV.

Bossul Google, divort de 22,8 miliarde de dolari. Bomba in familia Google! Cofondatorul Sergey Brin si sotia sa divorteaza dupa 6 ani de casnicie. Gurile rele spun ca acesta si-a lasat nevasta si copii pentru o angajata mai tanara. Unul dintre cele mai puternice cupluri din lume si-a anuntat despartirea. Mariajul lui Sergey Brin (40 de ani) cu Anne Wojcicki (40 de ani) s-a sfarsit dupa doar 6 ani. Gurile rele spun ca principalul motiv al despartirii ar fi aventura barbatului cu o angajata mai tanara. Desi cei doi nu sunt despartiti legal, Brin si sotia sa traiau separat de 7 luni. Surse apropiate ale cuplului spun ca miliardarul si-a parasit nevasta si cei doi copii pe care-i are impreuna cu ea, pentru managerul de vanzari al Google Glass, Amanda Rosenberg (26 de ani), anuntaClick.