​Un francez nu a fost lasat sa urce in avion pentru ca este obez. Cum a ajuns acasa, din SUA. Unui francez care cantareste 226 de kilograme i-a fost refuzata imbarcarea intr-un avion al companiei British Airways. Dupa o saptamana petrecuta in hotelul aeroportului, familia a decis sa se intoarca in Europa pe mare. Kevin Chenais, in varsta de 22 de ani, este obez din cauza unei dereglari hormonale. Tocmai aceasta problema a incercat s-o trateze in ultimul an si jumatate la Clinica Mayo din Chicago. Recent, cand familia a dorit sa revina in Franta, compania British Airways a refuzat imbarcarea in avion a tanarului, pe motiv ca este prea gras. Continuarea pe Stirile Pro Tv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Morti ironice: Inventatori ucisi de propriile invenţii. Viaţa unui inventator nu este una uşoară. În primul rând trebuie să vină cu o idee bună, care să rezolve o problemă într-un mod la care nimeni nu s-a gândit înainte, și trebuie să treacă invenţia de la teorie la realitate. Dar invenția este o amantă capricioasă și periculoasă pentru mulți. Lucrurile nu merg bine, invențiile se rup sau nu funcționează cum trebuie, și, uneori, inventatorii sunt uciși de ideile pe care chiar ei le-au adus la viață, potrivit RTV.

Femeile singure ar trebui să renunţe la profilul de Facebook, susţine un expert! Iată motivul! Faptul că site-urile de socializare sunt pline de fotografii cu bebeluşi sau cu imagini de la nunţi "perfecte" poate atrage invidia celor care nu au parte de astfel de lucruri în viaţa lor. Conform concluziilor la care a ajuns un expert în relaţii, Zoe Strimpel, site-urile de socializare încurajează sentimentul delicios, dar dezgustător al voyeurismului, dezvoltă invidia şi chiar şi narcisismul, noteaza Libertatea.

Un rus si-a batut in cuie organele genitale intre pavelele din Piata Rosie din Moscova. Un rus complet dezbracat si-a batut in cuie organele genitale, duminica, intre pavelele din apropierea mausoleului lui Lenin din Piata Rosie din Moscova, aparent pentru a protesta fata de "indiferenta politica" a societatii ruse. Dupa ce s-a dezbracat complet sub o ploaie fina, Piotr Pavlenski s-a fixat de pavele cu un cui gros introdus in scrot, sub privirile mirate ale trecatorilor in mantouri si cu umbrele, in aceasta piata turistica, potrivit imaginilor difuzate pe Internet. Tanarul in varsta de 29 de ani a ramas asezat cu privirea fixata spre sol, iar in momentul in care au sosit, politistii l-au acoperit cu un cearsaf si au indepartat curiosii, anunta Stirile Pro Tv.

"Sfârşitul lumii este aproape!" Ce semn au primit adepţii teoriei Apocalipsei. Nașterea unui bivol cu două capete și șase picioare înseamnă pentru adepții teoriei apocalipsei din Sargodha, Pakistan, că sfârșitul lumii este aproape și că omenirea își trăiește ultimele zile. Mulți cred însă că nașterea acestei creaturi este rezultatul magiei negre făcute de vrăjitorii voodoo. Un veterinar din Shaheenabad spune, dimpotrivă, că niciuna dintre cele două variante nu trebuie luată în serios și că, de fapt, este vorba despre o anomalie, scrie RTV.