Record mondial! A tras un dric de 2,5 tone cu ajutorul parului. O artista din Polonia a stabilit un nou record mondial cand a tras cu ajutorul parului un dric de doua tone si jumatate. Anastasia IV, care s-a mutat in Marea Britania pentru a studia bio-chimia, a tras automobilul pe o distanta de aproape 20 de metri in putin peste un minut, in Londra. "E la fel de dureros precum pare, nu incercati asta acasa", a spus Anastasia. Iar in cazul in care parul ei pateste ceva, femeia si-a luat masurile necesare de precautie: "L-am asigurat pentru un milion de lire", scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A mers in club cu prietenii si s-a trezit a doua zi intr-o toaleta, in alta tara! Cum a fost posibil asa ceva. Un adolescent care a iesit cu prietenii intr-un club din Manchester s-a trezit a doua zi dormind intr-o toaleta din Paris, Franta. Luke Harding a plecat cu taxiul din clubul in care petrecuse alaturi de prieteni cand si-a gasit pasaportul intr-unul dintre buzunare si s-a decis sa viziteze turnul Eiffel. Imediat dupa aceea, Luke l-a rugat pe taximetrist sa il duca de urgenta la aeroportul din Manchester unde, in ultimele minute, si-a rezervat un bilet la 6 dimineata in valoare de 100 de euro catre Paris. Baiatul in varsta de 19 ani s-a trezit intr-o toaleta din aeroportul Charles de Gaulle, la 800 de kilometri departare de locul din care si-a inceput seara, anuntaCancan.

Costumul asta de baie costa un milion de dolari. Desi nu-ti vine sa crezi, costumul asta de baie costa un milion de dolari (3,3 milioane de lei). Nu este insa orice costum de baie. Este vorba de unul realizat de stilista australiana Ann Middleton, care l-a impodobit cu 120 de diamante si 100 de perle naturale din Marea Sudului. Acesta va fi prezentat de fotomodelul Samantha Harris in deschiderea Festivalului de Moda Gold Coast Swim, din Queensland, la sfarsitul lunii, informeazaClick.

Detaliul care a facut-o sa paralizeze de frica! Ce a descoperit o femeie in propria-i gradina. June Brady in varsta de 65 de ani a ramas stana de piatra cand a vazut in gradina fata unei vrajitoare care se uita la ea dintr-un boschet. Femeia a zarit pe fereasta detaliul sinistru si a iesit in gradina lasand frica ce o cuprinsese deoparte pentru a lamuri misterul. Cand s-a apropiat de boschetii din gradina, insa June a descoperit ca fata vrajitoarei era formata din frunzele arbustilor. M-am uitat pe fereastra in gradina si am vazut fata unei vrajitoare. Mi-a stat inima de frica. Era foarte intuneric afara. Ea a facut o fotografie ca sa demonstreze prietenilor ca nu minte si nu se inseala in ceea ce a vazut. Cu nasul mare si fata verde, e lesne de vzaut de ce June a crezut ca boschetul semana cu ceva mult mai sinistru, scrieKanalD.

Ea noua femeie Barbie! Cum arata cea care vrea sa o detroneze pe Valeria Lukyanova. Este oficial! Ucraina este taramul femeilor Barbie. Dupa ce au devenit cunoscute datorita lookului asemanator unei papusi, Valeria Lukyanova si Anastasiya Shpagina pare-se ca au fost detronate de Alina Kovaleskaya. Fata in varsta de 20 de ani este tot din Odessa si a reusit sa isi castige notoriatatea datorita pozelor pe care le-a postat pe cinturile sale de socializare. Alina spune ca este diferita de celelalte copii ale papusii Barbie prin naturalete. Insa este foarte clar ca fata foloseste tone de machiaj si in multe poze se vede cu ochiul liber ca a folosit programul Photoshop pentru a arata mai bine, anuntaCancan.

E un rege in Ghana, dar vinde la magazin. Are doua slujbe si isi indeplineste sarcinile cu brio! Este un angajat model la supermarket in Germania, imbracat elegant la camasa si cravata, si un rege foarte iubit in Ghana, cu sceptru si port traditional. Povestea lui Didi de Graft, un african de 45 de ani, este absolut uluitoare. In orasul german Bielefeld, din landul Renania de Nord-Westfalia, lucreaza ca sef de achizitii de legume si fructe al lantului de supermarket-uri Jibi. Toti colegii il respecta pentru modul exemplar in care isi face munca, mereu zambitor si imbracat "la patru ace" dupa moda europeana. In acelasi timp, Didi domneste ca rege asupra a 3.500 de supusi care traiesc pe un teritoriu din Ghana, tinand permanent legatura cu ei, informeazaClick.