Ritual macabru in Cuba! Un om este ingropat de viu in fiecare an, in cadrul unei ceremonii. Un ritual ce ar putea fi considerat de multi macabru are loc, in fiecare an, in Santiago de Las Vegas, Cuba. Aici, un om este ingropat de viu si "readus" apoi la viata. In cadrul unui ritual prin care oamenii celebreaza viata un om este considerat mort si tratat ca atare. Cu alte cuvinte, "mortul" este imbracat in haine noi, este pus intr-un sicriu si privegheat timp de trei zile. Nu lipseste nici slujba preotului, dar nici lumanarile sau florile. La sfarsit, "decedatul" este dus la groapa, in timp ce familia si prietenii il jelesc. Sicriul este coborat in pamant si lasat acolo timp ce cateva ore. Dupa ce sta acolo cateva ore, "mortului viu" i se da sansa la o noua viata, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Reactia socanta a unui condamnat la moarte in timp ce i se administra injectia letala. Robert Gene Garza, un tanar de 30 de ani din Texas, a fost executat zilele trecute pentru implicare in uciderea unei femei, martora la o crima savarsita de membrii bandei din care facea parte tanarul. "Stiu ca este greu pentru voi. Asta e ca o usurare. Veti putea cu totii sa va vedeti de vietile voastre", le-a spus Garza membrilor familiei si prietenilor prezenti. Garza a respirat adanc, de cateva ori, inainte ca injectia letala administrata sa ii ajunga in sange, apoi, spre uimirea tuturor, a inceput sa sforaie. Miscarile sale au incetat in mai putin de un minut. Decesul a fost constatat 26 de minute mai tarziu, anuntaRealitatea.net.

Poveste de iubire pe baricade, in Kiev. O protestatara s-a indragostit de politistul inamic, pe care l-a confruntat. Pe fondul violentelor si a conflictelor politice din Ucraina, o tanara protestatara a povestit cum s-a indragostit de un ofiter de politie, dupa o confruntare in Kiev. Lidia Pankiv, 24 de ani, spune ca se afla printre protestatarii din strada cand l-a intalnit pe Andrei, ofiterul de politie. Jurnalista era intr-un grup de femei care actiona ca un scut uman intre fortele de ordine si un grup de manifestanti, sperand ca prezenta lor va stopa violentele. Lidia a spus: "Eram aproape de politisti cand m-a sunat o prietena care m-a rugat sa-i gasesc pe cineva care fusese arestat. I-am spus un alt numar de telefon pe care sa ma sune, pentru ca pe primul nu o auzeam", informeazaStirileProtv.ro.

Mai faimoasa ca Salman Khan! Indienii se inghesuie sa vada vacuta cu cinci picioare. O vaca cu cinci picioare a ajuns o adevarata vedeta in India si sute de oameni vin mereu sa vada minunea. Multi sunt de parere ca animalul de patru ani va aduce noroc celor care il ating. Numarul pelerinilor este atat de mare, iar curiosii sunt atat de multi incat proprietarul vacii, Laxman Bhosale, in vasta de 35 de ani, a plecat in turneu prin India cu animalul sau. "Vaca e un animal sfant pentru noi. Ii spunem mama. Cu acest picior in plus, Dumnezeu ne arata ca trebuie sa o respectam si sa ii cerem binecuvantarea. Daca ii atingi piciorul, vei avea noroc si toate dorintele ti se vor implini", a explicat barbatul, scrieClick.

Un barbat spune ca a fost in Rai timp de 45 de minute. Ce a vazut acolo si cine l-a trimis inapoi. Brian Miller a suferit un atac de cord si timp de 45 de minute a fost plecat in lumea celor drepti, unde a avut sansa sa viziteze Raiul, informeaza efemeride.ro. Personalul medical sustine ca inima barbatului s-a aflat in fibrilatie ventriculara si era incapabila sa pompeze sangele. Astfel, timp de 45 de minute, Miller s-a aflat in moarte clinica iar atunci s-a ridicat din corpul sau si a putut vedea o lumina imensa care il atragea precum un magnet. "Imi amintesc ca dintr-o data m-a cuprins o stare de liniste si o lumina imensa ma atragea. Am ajuns pe un drum ceresc, plin de flori, si am mers pe jos pana la lumina in cauza.", sustine americanul, anuntaRTV.