S-a intamplat de 1 Mai! Aparitie complet neasteptata pe plaja din Vama Veche! Toti turistii au ramas masca. De 1 Mai, la mare, majoritatea oamenilor merg sa vada rasaritul, sa se distreze si sa... bea. Numai ca atunci cand iti torni pe gat "ca porcul" (stiti vorba aia), ajungi ca dimineata sa mai prinda primele raze de soare doar porcii... la propriu, potrivit Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Mai, luna ideala pentru sex. Primavara a sosit, soarele straluceste, florile si campurile inverzite ne redau pofta de sex, potrivit cercetatorilor de la Universitatea din Graz, Austria. S-a demonstrat statistic ca cele mai multe femei raman insarcinate in aceasta luna. Secretul este ca vitamina D favorizata de lumina soarelui sporeste cantitatea de hormoni sexuali din organismul uman, atat la femei, cat si la barbati, anunta Click.

Reincarnarea exista? Vezi cea mai clara dovada a acestui lucru! O poveste care te va pune pe ganduri! Toata lumea vorbeste despre reincarnare, dar dovezile existentei acesteia sunt foarte putine. O intamplare petrecuta in 1930 dovedeste ca sunt sanse mari ca oamenii sa se reincarneze dupa moarte, scrie Libertatea.

Barbatii fugeau cand o vedeau! Acum toti sunt la picioarele ei. Vezi o transformare uluitoare! Chiar daca multe reprezentante ale sexului frumos nu vor sa recunoasca, aspectul fizic este foarte important pentru ele. Acesta este si motivul pentru care ar face aproape orice ca sa arate bine, scrie KanalD.ro.

I-a explodat buricul in avion! Momente dureroase, dar si jenante pentru o femeie din Marea Britanie. Patricia Jackson, o femeie din Marea Britanie, a trecut printr-o experienta ingrozitoare, la cativa ani de la o operatie estetica. S-a intamplat in timpul unei curse aeriene pe ruta Portugalia-Anglia. Continuarea pe StirileProTv.ro.