Motivul ireal pentru care patriarhul Serbiei crede ca au inceput inundatiile! Nu o sa iti vina sa crezi pe cine da vina. Patriarhul Serbiei, deranjat de aparitia controversata din acest an de la Eurovision a gasit tapul ispasitor pentru inundatiile ce au avut loc pe teritoriul tarii. Patriarhul sustine ca inundatiile reprezinta pedeapra data de Dumnezeu pentru tolerarea homosexualilor. El a folosit cel mai recent exemplu, atitudinea oamenilor fata de prestatia Conchitei Wurst, castigatoarea Eurovision din acest an, scrie gandul.info El da vina pe intreaga comunitate LGBT si sustine sus si tare ca ei sunt cei vinovati pentru inundatiile din Serbia. La Belgrad, scolile au fost inchise pana la sfarsitul saptamanii. De asemenea, traficul a fost intrerupt pe principala artera care leaga Belgradul de sud-vestul tarii si Muntenegru, din cauza inundatiilor, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un american a fost prins in timp ce viola bancomatul. Un american de 49 de ani din Tennessee a dus perversitatea la un alt nivel. Lonnie Hutton a fost arestat pentru ca a violat bancomatul si o masa de picnic. Barbatul si-a petrecut seara in barul "Boro Bar and Grill" din Murfreesboro, Statele Unite, unde s-a cinstit cu mai multe paharele de alcool. La un moment dat, privirea lui Lonnie Hutton s-a oprit pe formele "atragatoare" ale bancomatului din unitate. Americanul, probabil, isi inchipuia ca-l ademeneste vreo femeie in pat si a inceput sa se dezbrace. Angajatii barului au ramas muti de uimire cand l-au surprins pe barbat cu chilotii in vine, facand sex cu aparatul bancar, anuntaClick.

Gafa de proportii! Francezii au comandat trenuri mai late decat statiile. Sa mai zica cineva ca doar la noi se intampla. Dupa ce Metrorex a avut de furca cu noile garnituri de metrou, care erau prea late pentru statii, iata ca si francezii au patit-o. Doar ca mult mai rau! Compania de transport feranceza a comandat 2.000 de trenuri noi, care au costat 15 miliarde de euro, dar care la primele probe s-au dovedit a fi... prea late pentru statii. Gafa la apartine angajatilor companiei, care au masurat prost statiile si au dat dimensiunile gresite pentru noile garnituri, catre firmele constructoare. Situatia pe care oficalii francezi o descriu drept "jenanta", potrivit BBC, ii va costa cel putin 50 de milioane de euro, pentru reconfigurarea statiilor. Lucrarile au inceput deja, insa procesul de refacere va mai dura, deoarece nu mai putin de 1.000 de statii mai au nevoie de ajustari, pentru ca noile trenuri sa poata trece prin ele, informeazaLibertatea.

Fata asta a dus body-paintingul la un alt nivel! Cum poate sa arate dupa ce isi deseneaza fata. Elsa Rhae este makeup artist su editor video si a decis sa isi faca publice pe internet desenele pe corp pe care le realizeaza cu o precizie de invidiat. Fata strange mii de aprecieri zilnic la postarile de pe contul sau de Youtube, dar si pe Facebook. Fata sustine ca si-a dorit sa studieze cinematografia si ca in ultimul an a trebuit sa isi aleaga un domeniu in care sa continue. Machiajul scenic i s-a parut cea mai amuzanta si potrivita alegere. "Fac aceste desene de mai putin de un an, nu stiu cum de mi-a venit treaba asta. Nu am nici un fel de training profesional, dar nu ma deranjeaza in nici un fel acest lucru, atata timp cat lumea imi apreciaza munca. Imi place sa imi desenez fata si mi se pare un lucru foarte amuzant", a scris ea pe pagina sa de Facebook, scrieCancan.

Dai 2.700 de lei sa faci sex cu sotia altuia. Un cuplu din Marea Britanie, Dom si Steph Parker si-au pus casa evaluata la 3.5 milioane de lire sterline la dispozitia praticantilor de swing, care au fost nevoiti sa plateasca doar 500 de lire pentru a putea intra. Petrecerea a fost organizata in Kent, Marea Britanie, impreuna cu agentia Killing Kittens in casa sotilor Dom si Steph Parker. Directoarea sex clubului KK, Emma Sayle, colega de scoala a ducesei Kate Middelton, a organizat sambata seara o mega petrecere la care au participat aproximativ 60 de swingeri. Decorul a fost unul exclusivist, cu mobilier de epoca, si boluri de prezervative la discretia invitatilor. Acestia au fost obligati sa fie prezenti la eveniment imbracati la patru ace si sa poarte masti. Prezent la orgie a fost si un reporter Dailymail care a facut unele descrieri partiale ale celor prezenti. Cum participantii la petrecerea swing erau oameni foarte importanti din Marea Britanie, numele lor nu au fost facute publicitatii, anuntaClick.