Ce a patit dupa ce a pus iPhone-ul la incarcat si a adormit? Nu vei mai lasa telefonul nesupravegheat. O tanara de 24 de ani din Marea Britanie a trait o adevarata drama dupa ce a adormit langa telefonul pus la incarcat. In timpul somnului femeia a acoperit aparatul cu sanul stang, smartphone-ul supra incalzindu-se si provocandu-i femeii o arsura de aproximativ 15 cm. Dionne Baxter, de 24 de ani din Essex, Marea Britanie, a suferit arsuri grave din cauza iPhone-ului ei. Acesta era la incarcat si tanara a adormit peste el, facilitandu-i supra incalzirea, potrivit dailymail.com. Datorita infectiei de care a suferit ca urmare a arsurii, femeia se teme ca nu o sa poata alapta cel de-al doilea copil pe care si-l doreste, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cel mai rusinos "Ice Bucket Challenge". A ramas pur si simplu in fundul gol. Oameni din lumea intreaga au acceptat sa se alature campaniei "ALS Ice Bucket Challenge", au donat bani, iar apoi si-au turnat galeata cu apa inghetata in cap. Nu putini au fost insa cei care, in cadrul provocarii, au avut parte de incidente, unele amuzante, altele de-a dreptul stanjenitoare. John Townsend, un tanar din Irlanda, a ajuns celebru pe Internet dupa ce a acceptat provocarea "ALS Ice Bucket Challenge" si a ramas in costumul lui Adam. Facand pe grozavul, barbatul nu s-a multumit doar cu o galeata si si-a turnat in cap apa dintr-o imensa cuva a unui excavator. Sub puterea cantitatii foarte mari de apa, tanarul a ramas fara pantaloni, anuntaLibertatea.

Credeai ca ai cel mai naspa job? Stai sa vezi ce face acest barbat!Brendan Walsh, un barbat din Australia, este de profesie scafandru profesionist. Insa el nu se scufunda in ape exotice ca sa filmeze vietati marine. Brendan Walsh este scafandru profesionist in cadrul propriei companii a carei activitate este repararea instalatiilor care descompun reziduuri, de obicei menajere. Cu alte cuvinte barbatul se scufunda in ... ei bine, ati inteles ideea, pentru a indeparta diferite obiecte care impiedica buna functionare a utilajelor de descompunere. Cand este rugat sa spuna cateva cuvinte despre job-ul sau, Brendan Walsh are doar aceste comentarii: "Nu este o slujba pentru cei slabi de ingeri. Mai rau este pentru baietii care trebuie sa decontamineze costumul dupa scufundare", referindu-se la mirosul pestilential, informeazaKanalD.

Sanii astia fac 144.000 de dolari intr-o zi. Lume, lume, a inceput marea pipaiala a sanilor! Rina Serina, regina filmelor pentru adulti din Japonia, a dat startul maratonului de mangaiat busturi. Aflata la cea de-a 12-a editie, competitia a strans deja zeci de mii de amatori, de toate varstele, dornici sa incinga atmosfera din capitala nipona. Pui mana pe sanisori si-ti merge bine tot anul, pare a fi sloganul campaniei care doreste sa stranga fonduri pentru cercetarea unui tratament anti-SIDA. Diva porno, in varsta de 21 de ani, spera sa stranga in 24 de ore nu mai putin de 144.000 de dolari, adica circa 480.000 de lei. Regulile sunt simple! Domnii trebuie sa stie ca licitatiile incep de la minimum 10 dolari (33,3 lei) pentru 5 secunde. Iar pentru ca timpul este foarte scurt, nimeni n-o sa apuce sa se sature de nurii pipaiti, scrieClick.

Visul oricarui barbat! Zeci de femei au fost prezente la International Go-Topless Day! An de an are loc pe faimosul bulevard Broadway din New York un mars la care participa sute de femei topless. De altfel, evenimentul poarta numele de International Go-Topless Day si are scopul de a arata tuturor ce frumoase sunt femeile topless. "Femeilie au ca si barbatii dreptul sa nu poarte sutien in public". Acesta este convingerea pentru care ieri au iesit in strada zeci de femei la New York. Si pentru a fi cat mai convingatoare, reprezentantele sexului frumos au marsaluit topless. Sub sloganul "FREE YOUR BREASTS! FREE YOUR MIND!" (Elibereaza-ti sanii! Elibereza-ti mintea!) blonde, brunete, roscate, femei mai dotate sau mai putin dotate au iesit in strada in sanii goi. Celor cateva zeci de femei li s-au alaturat si cativa barbati dornici sa... priveasca, anuntaLibertatea.