I-a cazut dintele in direct! Ce vedeta s-a facut de ras intr-o emisiune. Sharon Osbourne (62 de ani) a trecut zilele trecute printr-un incident neplacut si tare penibil. Gazda a emisiunii ''The Talk'', ea a ramas fara un dinte in timp ce se afla in direct, relateaza dailymail.co.uk. Sotia legendarului rocker Ozzy Osbourne discuta relaxata cu colegii ei de emisiune, moment in care a observat cu stupoare ca unul din implanturile dentare i-a cazut. Vezi video pe Click.ro.

Faze TariFoto: Colaj foto

Au divortat chiar in noaptea nuntii! Motivul este incredibil. O nunta care a avut loc recent a devenit cel mai urat cosmar al vietii ei pentru o mireasa. Femeia a fost parasita de cel pe care il alesese de sot, chiar in noaptea nuntii. Nunta a avut loc recent, in orasul Medina din Arabia Saudita. Barbatul a decis sa se desparta de mireasa lui chiar in noaptea petrecerii, pe motiv ca aceasta e prea urata, potrivit Cancan.ro.

Ups! Paris Hilton a facut pipi pe ea! Are o avere de 100 de milioane de dolari si va mosteni o avere uriasa! La 33 de ani, Paris Hilton isi traieste viata din plin si a fost pozata, recent, cu rochia patata de pipi. Mostenitoarea lantului de hoteluri Hilton, Paris Hilton, s-a facut de ras miercuri seara. Starleta a baut intr-un bar de noapte din Londra si la iesire a fost fotografiata cu o pata mare de pipi pe rochie, scrie "Daily Star", citat de Click.ro.

Un pasager a creat panica la bordul unui avion, dupa ce a deschis usa de urgenta. Explicatia lui a facut inconjurul lumii. Barbatul le-a spus stewardeselor ca voia putin aer curat si de aceea a deschis usa. Cativa pasageri au fotografiat intreaga scena cu telefonul mobil. Echipajul a activat protocolul in cazuri de urgenta si au reusit sa blocheze usa in cele din urma, iar avionul a decolat fara probleme, informeaza StirileProtv.ro.

Goala pe strada, cu galeata pe cap. Rusia, rusii si rusoaicele nu inceteaza sa uimeasca mapamondul. Iata aici strania aparitie pe strazile Moscovei a unei femei goale, cu o galeata pe cap si cu cate o unealta taioasa in fiecare mana. O fi jucat "adevar sau provocare" si a ales provocarea sau chiar se crede cavaler teuton? Video pe Click.ro.

Tanarul din Marea Britanie care a cheltuit 150.000 de dolari pentru a semana cu Kim Kardashian. James Parke, un make-up artist din Marea Britanie, in varsta de 23 de ani, a cheltuit 150.000 de dolari pentru a-si indeplini visul, respectiv sa semene cat mai mult cu idolul lui, Kim Kardashian. Tanarul a cheltuit banii pe operatii estetice, mai exact pe 50 de astfel de proceduri, in urma carora si-a indeparat parul capilar cu laserul, s-a ales cu implanturi cu botox si cu sprancenele tatuate, potrivit Daily Mail, citat de StirileProtv.ro.