Ziua stewardese, noaptea sex pe bani. Criza financiara a ajuns si in Japonia! Dupa taierea bugetelor pentru personalul de zbor, de la 4,98 milioane de yeni (n.n. in 2013) la 3,91 de milioane (n.n. in 2014), stewardesele s-au reprofilat. Tinerele cu varste cuprinse intre 25 si 29 de ani au reusit sa puna la punct un serviciu de sex la domiciliu contra cost la doar cateva luni dupa ce au intrat in industria aviatica. Confom unei anchete realizate de "Shukan Post", in aceasta retea de "profesioniste" s-au inscris peste 40 de stewardese de la diferite companii aeriene. "Fetele care vor sa-si dubleze veniturile iau legatura cu sefa sindicatului, care se afla la conducere din 2007 si care are 30 de ani. O fata poate castiga pe o sedinta si 80.000 de yeni (aproximativ 2.500 de lei) daca seamana cu actrite XXX consacrate. Varsta e foarte importanta. Cu cat fetele sunt mai tinere, cu atat castiga mai bine", a declarat, pentru sursa citata, una dintre fete care lucreaza sub numele de Misaki Ito. In medie, fetele ajung sa castige lunar aproape 6.000 de dolari peste salariu, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

S-a apucat de dieta cand a vazut ca era mai mare decat pomul de Craciun. Transformarea spectaculoasa a unei femei ambitioase. O britanica a slabit 57 de kilograme dupa ce a remarcat ca era mai mare decat bradul de Craciun, intr-o fotografie facuta anul trecut, scrie Daily Mail. n imaginea care a determinat-o sa se apuce de dieta, Samantha Feast aparea langa bradul de Craciun, purtand o rochie neagra, larga, menita sa-i ascunda kilogramele in plus. La 43 de ani si dupa doua sarcini, femeia ajunsese sa cantareasca aproape 140 de kilograme, iar meniul sau preferat includea pizza si painea cu usturoi, pe care le consuma aproape zilnic. "Am fost ingrozita cand am vazut poza cu mine, dar mi-a schimbat viata. Nu mai tin minte ultima data cand nu am fost supraponderala. Sotul meu ma placea indiferent de greutatea mea, asa ca nu mi-am facut niciodata griji. Am fost obisnuita din copilarie sa mananc tot din farfurie si mi-am spus mereu ca greutatea nu conteaza", a povestit Samantha intr-un interviu acordat Daily Mail, anunta StirileProtv.ro.

Incredibil! Un baiat s-a nascut cu 25 de degete. Un baietel in varsta de patru ani din India s-a nascut cu 25 de degete la maini si la picioare! Micutul sufera de doua boli genetice din cauza carora este diferit de ceilalti copii din jurul lui. Copilul, pe nume Arpan Saxena, are polidactilie, ceea ce inseamna ca are mai multe degete la maini si la picioare decat in mod normal. In plus, acesta sufera si de sindactilie, o boala din cauza careia unele dintre degetele lui sunt lipite, potrivit dailymail.co.uk. In total, Arpan are nici mai mult, nici mai putin decat 25 de degete: 13 la maini si 12 la picioare. Cu toate ca e atat de diferit de ceilalti copii, el este o mica vedeta in orasul in care locuieste. "Imi place cand lumea vine la mine sa faca poze. Singurul lucru care nu imi place e ca nu imi pot gasi o pereche de incaltaminte care sa mi se potriveasca", a declarat Arpan. Mama baietelului spune ca nu este de acord ca fiul ei sa faca o operatie pentru indreptarea malformatiilor, desi a primit multe propuneri in acest sens, din partea mai multor medici de specialitate, informeaza Click.

De necrezut! O foca a fost gasit gasita pe un camp la 30 de kilometri de mare. O foca a ajuns vedeta pe Internet dupa ce a fost fotografiata pe un camp din nordul Angliei, la 30 de kilometri distanta de mare. Serviciile de interventie britanice au fost cele care au salvat animalul de la pieire. Foca a fost descoperita de o femeie care isi plimba cainele prin micutul orasel Newton-le-Willows. Poza cu foca a ajuns repede pe retelele de socializare si autoritatile au fost alertate pentru a salva animalul. Ajutate de un fermier din zona, fortele de interventie, folosind pesti ca momeala, au reusit sa urce foca intr-o remorca, ducand-o la un spital pentru animale salbatice. "Este in stare de epuizare. Cand se va recupera va fi eliberata in mediul ei", au declarat autoritatile. Intrebarea care ramane este cum de a ajuns foca la 30 de kilometri distanta de mare? Cea mai probabila ipoteza este ca animalul, un mascul tanar, a urcat pe raul Mersey din Marea Irlandei, esuand apoi in localitatea Newton-le-Willows, scrie Libertatea.

I-a taiat capul sotiei ca era lenesa. Rintu Karmakar, un barbat de 55 de ani din orasul Jamshedpur, India, si-a decapitat sotia pentru ca nu i-a pregatit cina si nu a facut treburile din gospodarie. Dupa ce a facut monstruoasa crima, el a dus capul nevestei, scaldat in sange, la o sectie de politie. Karmakar a marturisit ca si-a ucis sotia pentru ca nu mai suporta ca era betiva si lenesa. El a lovit-o mai intai cu un topor in timp ce dormea si apoi i-a taiat capul, fiindca inca nu murise, anunta Click.