Apocalipsa 2015: Războiul care va distruge lumea stă să înceapă. Profeţia cutremuratoare. Apocalipsa este drumul spre sfârșit sau poate este drumul spre altceva. Cercetătorii afirmă că omenirea a primit în ultimii ani semne alarmante cu privire la Apocalipsă și la ceea ce va urma, evenimente prezise în multe documente istorice. Continuarea pe RTV.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cum arata modelul XXL care a aparut in Vogue: "Rudele m-au considerat nebuna". O tanara mama din Mississippi uimeste prin succesul pe care il are in lumea modei, desi este supraponderala. Dupa 10 ani de critici si incercari de a obtine contracte in lumea modei, Tess Holiday (29 de ani) a semnat acum cu o agentie de modele care o catalogheaza ca fiind modelul cu cele mai mari marimi din bransa, scrie Daily Mail. Integral pe StirileProTv.ro.

A transmis live aventura nevestei cu un alt barbat. Oamenii au fost fascinati. Necazurile altora, mai ales cele din sfera vieţii intime, atrag o fascinaţie aparte în mediul virtual, aşa că nu e de mirare succesul enorm pe care l-a avut relatarea live realizată de un bărbat căsătorit pe Reddit, despre aventura soţiei sale cu un alt bărbat, potrivit Libertatea.

Striperița pitică s-a îndrăgostit de un lungan. Așa arată ciudatul cuplu. Kat Hoffman s-a născut cu o formă de nanism care i-a permis să crească doar până la 1,19 metri. Cu toate acestea, ea nu s-a temut să-și aleagă o carieră controversată. În ciuda handicapului său fizic, Kat Hoffman, în vârstă de 26 de ani, din Ohio, Statele Unite ale Americii, a devenit striperiță imediat după ce și-a sărbătorit majoratul, scrie Click.

Baiatul-baterie din India, care suporta in corp 11.000 de volti. Cum si-a descoperit abilitatea. Un adolescent indian in varsta de 16 ani are o abilitate iesita din comun. El poate sa suporte 11.000 de volti prin corp, fara sa pateasca nimic. Deepak Jangra spune ca si-a descoperit talentul in timp ce repara un radiator al mamei sale. "Am atins din greseala un fir cu surubelnita, dar nimic nu s-a intamplat. Am crezut ca a picat curentul in sat", a marturisit baiatul, potrivit The Mirror, citat de StirileProTv.ro.