​Ea e cea mai batrana mama din lume. Are 17 copii si a nascut recent cvadrupleti. Annegret Raunigk este, oficial, cea mai batrana mama din lume. Femeia, in varsta de 65 de ani, a nascut cvadrupleti in luna mai, iar zilele trecute s-a externat din spital. Femeia i-a nascut prematur pe cei patru copii, iar medicii le-au dat putine sanse de supravietuire, mai ales ca cel mai mic dintre ei avea doar 650 de grame. Dupa aproape patru luni in care au stat in incubator, cvadrupletii Neeta, Bence, Fjonn and Dries au fost luati acasa si sunt perfect sanatosi. Annegret a iscat o controversa la nivel mondial in momentul in care a decis sa ramana insarcinata, la 65 de ani. Medicii din mai multe tari au refuzat sa-i faca inseminarea artificiala, procedeul fiind dus la capat, intr-un final, in Ucraina, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Concurs de strigat porcii si barbatii, in SUA. Participantii si-au testat creativitatea si plamanii in fata publicului. Un concurs mai putin obisnuit de... strigaturi le-a testat plamanii si imaginatia participantilor, in statul american Illinois. Concurentii au trebuit sa isi cheme cat mai convingator porcii, iar concurentele sa isi strige cat mai apasat sotii. Premiantul este un "veteran" al competitiei si se lauda cu 24 de participari la activ, dintre care mai multe au fost castigatoare. Secretul succesului sta in pasiunea cu care iti faci numarul, crede el, dar si in interactivitatea cu publicul. La categoria feminina, castigatoarea spune ca a fost inspirata sa intre in competitie de experienta de anul trecut, cand a fost doar spectatoare, anuntaStirileProtv.ro.

Astronautul Edgar Mitchell arunca bomba: "Ne-au vizitat extraterestrii". Astronautul Edgar Mitchell, veteran al NASA, component al misiunii Apollo 14 din 1971 si al saselea om care a pasit pe Luna, a vorbit despre existenta extraterestrilor. Mai mult, americanul afirma ca fiinte extrapamantene au jucat un rol important in impiedicarea unui razboi nuclear intre Statele Unite si Uniunea Sovietica. Edgar Mitchell sustine ca extraterestrii ne-ar fi vizitat planeta si rampa de lansare "White Sands Proving Ground", unde a fost detonata prima bomba nucleara din lume. "White Sands era un teren de testare a armelor atomice - iar extraterestrii voiau sa ne cunoasca capacitatile militare. Ne-au impiedicat sa pornim razboiul si ne-au ajutat sa instalam pacea pe Pamant", a declarat Edgar Mitchell, informeazaLibertatea.

Femeia care face senzatie pe internet datorita felului in care arata, desi are 60 de ani. Cum se mentine in forma. O femeie in varsta de 60 de ani a devenit o senzatie in mediul online dupa ce si-a facut un video blog, unde ofera sfaturi de frumusete si sanatate. Femeia, denumita Melissa55 pe YouTube, este apreciata de internauti pentru look-ul tanar pe care il are, in ciuda varstei inaintate. Mai mult, aceasta sustine ca nu foloseste tratamente ori creme speciale si marturiseste ca isi intretine tenul doar cu Retin-A si Retinol, substante regasite in mai toate cremele si serumurile pentru fata, relateaza Daily Mail. Melissa55, din Tennessee, are doi copii si sapte nepoti si spune ca familia este totul pentru ea. Atunci cand are timp liber, se filmeaza acasa in timp ce se coafeaza, machiaza, ori vorbeste despre sport si sanatate, scrieStirileProtv.ro.

"Mi s-a facut imediat rau". Ce a gasit un barbat intr-un sandvis i-a intors stomacul pe dos. Chris Eastwood, un barbat de 29 de ani din Cheshire, Londra, a avut un soc de proportii dupa ce si-a cumparat un sandvis de la un magazin. Omul, infometat, a apucat sa muste cu pofta dintr-un sandvis cu chiftea de porc, cand a vazut ceva ce i-a intors stomacul pe dos. Pe una dintre feliile se paine se afla, in toata splendoarea, un paianjen. "Apucasem sa musc din sandvis cand l-am intors pe cealalalta parte si am vazut paianjenul. Mi s-a facut rau imediat, eram dezgustat. Colegii ma tot intrebau ce s-a intamplat, dar nu puteam sa vorbesc pentru ca imi era rau. Mai rau a fost ca i-am mancat, cred, un picior. Sunt inspaimantat de paianjeni. Nu cred ca voi putea sa mai mananc vreun sandvis ambalat vreodata", a declarat tanarul, potrivit Daily Mail, anuntaLibertatea.