"Barbatii au un fetis pentru ele". Cum arata femeia cu cele mai lungi picioare din SUA: masoara 1 metru si 25 de centimetri Holly Burt a devenit femeia cu cele mai lungi picioare din SUA, detronand-o pe Lauren Williams, modelul care detine acest record. La 20 de ani, Holly Burt mai are putin si intra in Cartea Recordurilor. Ea a fost declarata femeia cu cele mai lungi picioare din America: lungimea picioarelor ei este de 125 de centimetri. Holly, studenta in Florida, spune ca in copilarie era batjocorita de colegi din cauza inaltimii sale neobisnuite - are 1 metru si 95 centimetri. Dar, de cand s-a mutat in New York, viata ei s-a schimbat si spune ca aici, barbatii sunt innebuniti dupa picioarele ei, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

A platit 35.000 $ pentru nunta care s-a anulat! Ce a facut cu mancarea e fabulos Quinn Duane si-a anuntat familia ca nu se mai marita cu cinci zile inainte de data stabilita pentru nunta. Cuplul a decis sa-si schimbe planurile in urma dubiilor exprimate de logodnicul celei care nu a mai apucat sa imbrace rochia de mireasa. Intrucat intreaga nunta fusese deja platita, costand nici mai mult, nici mai putin de 35.000 de dolari, Quinn a decis impreuna cu mama sa sa transforme receptia intr-un ospat pentru oameni fara adapost. Cele doua au reusit sa adune 90 de persoane care au ajuns la Sacramento's Citizen Hotel, unde au avut parte de o masa cu patru feluri, incluzand somon, friptura si salata, scrie Libertatea.

Mananci un sandvis de 13,6 kg si devii actionar la restaurant Visezi sa devii patron al unui restaurant de succes din New York? Dorinta ti se poate implini! Oricine poate obtine 10% din actiunile restaurantului mexican Don Chignon din Brooklyn daca reuseste sa infulece complet un burrito (n.r. preparat mexican care este format dintr-o clatita invelita avand ca umplutura carne de pui, carnati, sunca, branza, orez, fasole) de 13,6 kilograme. La acesta se adauga un pahar cu sos de 400 de ori mai iute decat sosurile obisnuite. Clatita are diametrul de peste 1 metru. Cine se incumeta la aceasta incercare trebuie sa stie ca nu se acorda pauza nici pentru a merge la toaleta. Cei care nu reusesc sa devoreze perparatul gigantic trebuie sa plateasca 150 de dolari (585 de lei), anunta Click.

Turistele dragute, pipaite de maimute Macacii japonezi de la gradina zoologica din provincia chinezeasca Henan au ajuns faimosi dupa ce unul din ei a fost surprins, intr-o fotografie, pipaind o tanara atragatoare. Comportamentul comic al macacilor i-a transformat in adevarate vedete ale gradinii zoologice, sute de turisti dorind sa se pozeze alaturi de maimutele cu fata rosie, fascinate de oameni. O femeie a lasat maimuta sa se sprijine pe sanii ei pentru a-si mentine echilibrul, dupa care, in spirit de gluma, a numit macacul "maimuta violatoare". Fotografia a devenit viral pe retelele de socializare. "Este o schimbare pentru turisti, pentru ca de obicei noi suntem cei care incearca sa mangaie animalele. Acum, macacii au intors foaia si s-au apucat de pipait turisti", a scris un comentator de pe retelele de socializare in dreptul fotografiei, potrivit "Daily Mirror", anunta Adevarul.

Imaginea incredibila cu icebergul care a scufundat Titanicul O fotografie unica in care apare un iceberg despre care se spune ca ar fi cel care a dus la scufundarea Titanicului va fi scoasa la licitatie in aceste zile. Poza cu pricina a fost facuta de catre seful stewarzilor de pe Prinz Adalbert in dimineata zilei de 15 aprilie 1912, la cateva ore dupa ce Titanicul s-a scufundat in urma coliziunii cu un iceberg in Oceanul Atlantic. "A doua zi dupa scufundarea Titanicului, vaporul Prinz Adalbert a trecut pe langa icebergul din aceasta fotografie. Nu stiam inca dezastrul care s-a intamplat cu Titanicul. Pe o parte (a icebergului - n.red) vopseaua rosie era vizibila si parea facuta de decopertarea unei nave", statea scris pe biletul care a insotit imaginea. Pretul estimat al fotografiei este cuprins intre 15.000 si 23.000 de dolari, scrie Libertatea.