Privitul la sanii femeilor "ii face pe barbati mai sanatosi", potrivit unei cercetari publicate in The New England Journal of Medicine si in Weekly World News, citate de Romantica. Potrivit doctorului Karen Weatherby, liderul studiului care s-a intins pe o perioada de 5 ani, a declarat ca, daca iti fixezi privirea pe sanii unei "femei bine dotate" ca Pamela Anderson, riscul unui atac de cord se reduce la jumatate.

"Doar 10 minute de privit la sanii unei femei dotate ca actrita din Baywatch, Pamela Lee, sunt echivalente cu 30 de minute de aerobic", a declarat doctorul.

Echipa condusa de Weatherby a fost compusa din cercetatorii de la trei spitale din Germania. Acestia au monitorizat 200 de barbati timp de cinci ani. Jumatate dintre ei au fost pusi sa se uite zilnic la sanii femeilor dotate, iar celorlalti li s-a interzis acest lucru. Dupa cinci ani, "iubitorii de sani" aveau o presiune scazuta a sangelui, in comparatie cu ceilalti, care erau mult mai predispusi riscului unor boli de inima.

Romantica