Au tinut o masina veche timp de 30 de ani intr-un hambar. Ce au descoperit proprietarii dupa ce au pus-o in vanzare Masina, un Dodge Daytona, a fost tinuta ani la randul intr-un hambar fara ca cineva sa o ingrijeasca sau sa o foloseasca. Insa, intre timp, a devenit o comoara. esi o astfel de masina, in varianta noua, ar putea costa pana in 4.000 de dolari, modelul abandonat intr-un hambar are o valoare nepretuita. Cei doi proprietari ai masinii au pus-o in vanzare si au toate sansele sa o vanda contra sumei fabuloase de 180.000 de dolari. Iar asta pentru face parte dintr-o serie limitata de 503 de automobile de acest gen, construite in anul 1969, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Panourile solare au bagat spaima intr-un orasel din SUA. Localnicii cred ca acestea le "consuma" Soarele si provoaca cancer Cetatenii din Woodland, un orasel din Carolina de Nord, sunt vehement impotriva construirii unui parc de panouri solare in apropierea comuntatii lor, din motive care nu au vreo legatura cu realitatea. Cetatenii si-au exprimat, in Conciliul Locla, temerile si neincrederea in legatura cu proiectul de a construi un astfel de parc solar langa o autostrada din oras, relateaza presa locala. In timpul intrunirii Consiliului, un localnic, Bobby Mann, a spus ca parcul solar ar "suge" toata energia Soarelui si alte afaceri nu ar mai veni in micul orasel. Jane Mann, profesoara de stiinte pensionata, a spus ca e ingrijorata ca panourile vor afecta fotosinteza plantelor din jurul lor, fapt care le va impiedica cresterea, scrie Adevarul.

De 43 de ani sta cu mana ridicata Amar Mahant, un barbat de 73 de ani, socheaza lumea. El sta cu bratul drept ridicat de mai bine de patru decenii in cinstea zeitei Shiva. Mana a inceput sa i se subtieze mult, dar rezista. Cazul indianului Amar Mahant din New Delhi a iesit pentru prima oara la iveala in urma cu patru ani. Jurnalistii l-au vizitat recent si au constatat ca barbatul sta cu bratul ridicat si astazi. S-au implinit 43 de ani de cand tine permanent mana inaltata. Mai grav este ca alti apropiati i-au urmat exemplul si stau si ei cu bratele in sus din anul 2011. Medicii spun ca acest efort autoimpus este foarte periculos pentru sanatate. Dupa ce mai bine de patru decenii s-a chinuit sa stea astfel, bratul lui Amar a devenit teapan, s-a subtiat si nici nu ar mai putea sa-l coboare. Medicii cred ca are tulburari ale circulatiei sangelui in mana ridicata, care deja nu mai e functionala. Barbatul tine bratul in sus de la inceputul anului 1973 in onoarea zeitei hinduse Shiva, anunta Click.

Acest cuplu va avea un copil cu... ovulele lui si cu sperma ei. Cum e posibil Jasmine Merino (18 ani) locuieste in California si s-a nascut barbat, insa si-a descoperit adevarata identitate sexuala abia acum doi ani. Iubitul ei, Ryan Said (24 de ani), este canadian si s-a nascut femeie, dar traieste ca barbat de patru ani. Atat Jasmine, cat si Ryan urmeaza un tratament cu hormoni, care ii ajuta sa isi transforme corpurile in ceea ce si-au dorit. Totusi, nici unul dintre ei nu si-a facut inca operatie de schimbare completa a sexului, dar spun ca viata lor sexuala este excelenta. Cei doi spun ca se iubesc si ca sunt foarte fericiti impreuna. Mai mult decat atat, cei doi vor sa aiba o familie, vor sa se casatoreasca si sa aiba copii, cu ajutorul ovulelor lui Ryan si a spermei lui Jasmine. Oricum, cei doi vor sa isi faca si operatia de schimbare de sex. "Vrem sa facem mai multe operatii inainte de a avea copii", spune Jasmine, conform Libertatea.

Oamenilor pur si simplu nu le vine sa creada cand afla povestea din spatele acestei fotografii. Cine sunt cele doua fete O tanara din Irlanda a descoperit ca are o sosie la mii de kilometri de casa. Cele doua fete seamana atat de bine incat nici macar parintii lor nu le deosebesc. Shannon Lonergan, 21 de ani, din County Kerry, Irlanda, si-a descoperit sosia pe site-ul "Twin Strangers", dupa ce a fost contactata de Sara Nordstrom, 17 ani, din Suedia. Cele doua fete au aceleasi trasaturi, ochi albastri, ambele au parul blond si lung; Shannon spune ca a fost "infricosata" cand a intalnit-o pe Sara in Dublin si si-a dat seama ca tatal ei avea dificultati in a le distinge, relateaza Stirile ProTv.