Protest extrem! Un barbat a lasat un WC si fecale in fata CNA. Protest extrem astazi in fata Centrului National Anticoruptie (CNA) din Chisinau, Republica Moldova! Anatol Matasaru, un moldovean cunoscut pentru protestele sale, a socat astazi dupa ce a mers in in fata Centrului National Anticoruptie cu un vas de toaleta si un mulaj de fecale. Acesta si-a dat pantalonii jos si s-a asezat apoi pe WC in timp ce oamenii il priveau oripilati. In replica, purtatorul de cuvant al Centrului National Anticoruptie, Angela Starinschi, a anuntat ca a sesizat politia, care i-au dat o amenda de 900 de lei, insa acest lucru nu pare sa il impresioneze pe Matasaru, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

CIA publica fotografii si documente clasificate despre cel putin 100 de OZN-uri. CIA a publicat fotografii si documente pana acum clasificate care par sa infatiseze OZN-uri inregistrate pe cerul mai multor tari. Documentele au fost selectate din dosare ale anilor '50. Unul dintre ele, inregistrat in 1952, vorbeste despre 100 de obiecte zburatoare neidentificate si recomanda "continuarea anchetei" legata de acestea. Cele 10 dosare facute publice nu contin insa informatii despre rapiri comise de extrateresti sau de prabusirea unor nave spatiale. Momentul ales pentru publicarea informatiilor nu este insa intamplator, coincide cu lansarea unor episoade noi din serialul ''Dosarele X'', anuntaStirileProtv.ro.

Mecanicul orb nu vede deloc, dar repara tot! Asculta, miroase, pipaie si gusta! Asa verifica Asif Patel masinile care ajung in service-ul unde lucreaza. Un singur lucru ii scapa: nu stie cand sunt aprinse farurile si cand sunt stinse. In rest, repara orice. Nu avea mai mult de cinci ani cand a inceput sa isi piarda vederea. Cu toate astea, Asif Patel nu s-a lasat. A mers la scoala, a invatat sa citeasca prin intermediul degetelor si la nici 10 ani a reparat primul aparat de radio. Fiind bombardat de clienti, la 15 ani Patel a renuntat la scoala si si-a deschis primul atelier de reparatii. S-a indragostit de masini si, la 20 de ani, a devenit cel mai bun mecanic auto din intreg Pakistanul, informeazaClick.

Niste soldati fac break-dance. Armata a devenit ring de dans. Armata nu inseamna doar sectoare si plantoane. Niste soldati japonezi dau clasa dansatorilor de break-dance, chiar in curtea cazarmei. B-Boyii fac parte din Fortele de Autoaparare Japoneza si tot spectacolul nu este altceva decat flashmob extraordinar, pus la cale de Flash Mob Shikoku. Sunt chiar impresionanti! Oare cum ar arata un battle dintre ei si armata chineza. De break-dance, bineinteles. Se pare ca se simt destul de confortabili in uniforma de camuflaj, desi bocancii au fost inlocuiti cu adidasi. Dupa atata alergatura printre anvelope la orele de instructie, sincroanele, flick-urile si toate schemele de break merita o permisie pentru toata saptamana, scrieLibertatea.

Barbatul care s-a nascut cu 28 de degete la maini si la picioare. Ce meserie are si de ce se bucura de "defectul" sau. Un barbat din vestul Indiei s-a nascut cu 28 de degete la maini si la picioare. Devendra Suthar, 43 de ani, este de meserie tamplar si spune ca trebuie sa fie foarte atent sa nu isi taie degetele. Barbatul considera ca "defectul" pe care il are, si care a fost recunoscut de Cartea Recordurilor, drept o "binecuvantare" de la Dumnezeu. Devendra sufera de Polidactilism si are sapte degetele la fiecare mana si sapte degete la fiecare picior. Oamenii din toate colturile tarii vin cu copiii lor pentru a-l vedea pe "barbatul cu sapte degete", iar Devendra spune ca ii place toata aceasta atentie. "Datorita degetelor mele in plus, oamenii ma trateaza ca pe o celebritate. Vin sa ma vada, iar toata atentia asta ma face sa ma simt special. Copiii rad atunci cand ma vad facand trucuri amuzante cu degetele. Datorita degetelor mele am devenit un om faimos. Consider ca imi poarta noroc si nu vreau sa le tai", a marturisit barbatul, anuntaStirileProtv.ro.