Un rom de cetatenie romana si-a vandut copilul pentru 3.500 de euro, 100 de sticle de alcool, doua oi si un porc. Un rom de cetatenie romana a ajuns cunoscut dupa ce si-a vandut fiica minora pentru 3.500 euro, 100 de sticle de whiskey, doua oi si un porc. Un rom stabilit in Spania si-a vandut fiica minora unui alt clan de romi totul fiind sesizat autoritatilor de un grup de spanioli cu spirit civic care au aflat la timp despre tranzactia ilegala. Fata le-a povestit oamenilor legii spanioli ca a reintoarcerea dintr-o calatorie pe care a facut-o in Romania nu a mai fost lasata sa mearga la scoala, locul orelor de curs fiind luat de lectiile menite sa o faca o sotie perfecta, scrie mariustuca.ro dai si ca aproape in aceeasi situatie, gata sa fie vanduta la pachet, se gasea si o alta verisoara de-a sa, dar stadiul negocierilor era mai putin avansat, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Slujba de vis: te platesc cu 3.000 de dolari sa bei bere 4 luni. Cand o sa vedem asta si in Romania? O companie turistica americana cu sediul in California cauta pana la 26 martie un barbat care sa aiba peste 21 de ani. Il platesc regeste cu 3.000 de dolari pe luna ca sa... bea bere oriunde are chef pe teritoriul SUA. Ideea de a angaja un tanar aventurier care sa stie sa aprecieze o bautura preparata pe baza de hamei a aparut la finele lunii februarie. Cei 50 de angajati de la site-ul de turism gastronomic World of Beer au lansat o oferta de nerefuzat. Cine nu viseaza la vara o vacanta de vis in care sa se distreze la terase, pe plaja sau in cluburi cu o bere in mana? Iar daca mai esti si platit pentru asta, este clar: trebuie sa te ciupesti pentru a-ti da seama ca nu visezi. Un tanar american va afla la finele acestei luni daca va petrece o vara magica. Peste 8.000 de oameni de ambele sexe, din toate statele americane, si-au trimis CV-urile pe site-ul Wob.com sperand ca vor fi selectati. Si asta pentru ca nu le trebuie studii superioare, nu trebuie sa asculte de sefi plictisitori si capriciosi si nu trebuie sa stea la birou. Primesc, timp de 4 luni, 3.000 de dolari (12.000 de lei) pentru a petrece din zori si pana in seara, anuntaClick.

O femeie a cheltuit 56.000 de dolari pe operatii pentru a arata exact ca fiica ei. O femeie din Marea Britanie a cheltuit zeci de mii de euro in incercarea disperata de a arata la fel ca fiica ei cu 22 de ani mai tanara. Acum, cele doua au ajuns sa arate ca doua surori, nicidecum ca mama-fiica. Janet Horrocks, in varsta de 57 de ani, si Jane Cunfliffe de 35 de ani seamana extrem de mult si ar putea fi confundate drept surori. De fapt, cele doua sunt mama si fiica, insa Janet si-a dorit foarte mult sa fie mult mai tanara. Asa ca a investit peste 56.000 de dolari in operatii estetice. Femeia si-a facut implant mamar, tratamente cu Botox, rinoplastie, precum si alte mici interventii. "Scopul meu este sa arata precum Jane, pentru ca eu am facut-o, asa ca are un aspect similar cu al meu", a povestit Janet, care s-a despartit de barbatul ei in 2002, informeazaLibertatea.

Femeia cu barba s-a facut fotomodel. E mandra pentru ca e altfel decat toata lumea! Daca, pana mai ieri, Harnaam Kaaur suferea ingrozitor din cauza excesului de par de pe fata, acum nu-i mai pasa. A devenit primul fotomodel cu barba! Povestea britanicei Harnaam Kaaur, din Slough, comitatul Berkshire, a induiosat intreaga lume. Dupa ce ani de zile s-a luptat sa scape de excesul de par de pe fata, profesoara de limba engleza, in varsta de 25 de ani, este mandra de barba ei. Si asta dupa ce si-a facut debutul ca manechin pe podium. Ea a defilat recent pentru creatoarea de bijuterii Marianna Harutunian cu ocazia Zilei Modei de la Londra. Femeia, care are excesul de par din cauza sindromului ovarului polichistic, o boala de care sufera, nu mai e deranjata de faptul ca multi oameni rad de ea, scrieClick.

Cursa nebuna! Un copil de 11 ani a furat o betoniera! Politistii l-au urmarit mai bine de o ora. Cursa nebuna in Minnesota! Un baiat de doar 11 ani a furat o betoniera si a condus mai bine de o ora, cu politistii pe urmele lui. Baiatul a gonit cu peste 100 de kilometri la ora pe o autostrada. Mai multe echipaje de politie au plecat pe urmele lui, ba chiar autoritatile au folosit si un elicopter. In timpul cursei nebune, doua masini de politie au fost avariate. Copilul a fost oprit dupa aproximativ o ora si retinut de autoritati. Nu este clar de ce acesta a furat betoniera, anuntaLibertatea.