O femeie sare in cusca tigrului, la Zoo, ca sa-si recupereze palaria luata de vant. Scenele socante, petrecute la Gradina Zooligica din Toronto, Canada, au fost filmate cu telefonul mobil de un vizitator. Pe imagini, se vede cum tigrul se apropie furios de zona in care era femeia, in timp ce aceasta se panicheaza si se grabeste sa sara inapoi gardul, dupa ce si-a recuperat palaria, relateaza The Sun. Norocul este ca intre femeie si tigru mai este un gard, insa angajatii de la zoo au spus ca ar fi putut sa fie ranita printre gratii. Barbatul care filmeaza scena este uluit... "Ce se intampla aici?", se intreaba el, in timp ce un alt barbat aflat langa el spune: "Este cea mai proasta idee", relateaza Stirile ProTV

Faze tariFoto: Colaj foto

Ar putea intra la inchisoare pentru doua carti luate de la biblioteca. Cathy si Melvin Duren, un cuplu de americani din Michigan, risca sa petreaca trei luni in inchisoare din cauza unor carti imprumutate de la biblioteca. Cathy si Melvin au imprumutat de la biblioteca, in iulie 2014, o carte pentru copii, pe care nu au mai putut-o inapoia, intrucat au pierdut-o. Mai mult, in aprilie 2015, au luat un alt volum de la aceeasi biblioteca publica, dar nici pe acesta nu l-au dus inapoi, asa ca in contul lor s-au strans 35 de dolari pentru intarziere. In decembrie anul trecut, cei doi au primit o notificare prin care erau somati sa inapoieze cartile si sa plateasca intarzierile, ca de nu vor fi dati in judecata. Cuplul a gasit una dintre carti, dar pentru cea pierduta a depus un cec de 55 de dolari care sa acopere datoriile si costurile propriu-zise ale volumului, noteaza Daily Mail, informeaza Click.

Partidul Pirat pregateste un Facebook politic prin care alesii tarii pot deveni inutili. Un fost jurnalist, clujeanul Claudiu Marginean, este presedintele "gastii" de internauti care formeaza Partidul Pirat a carui propuneri vizeaza in special reguli cat mai libere pentru internet. "Suntem cam 15 oameni care asigura boardul Partidului Pirat. Suntem oameni care nu castigam bani si care muncim pentru ca vrem sa schimbam ceva in societate si ne pregatim pentru asta", spune Claudiu Marginean. Acesta a reusit, in februarie 2015, sa schimbe legea partidelor politice din Romania, prin care s-a renuntat la limita de 25.000 de semnaturi necesare pana atunci pentru infiintare, scrie Libertatea.

L-a prins pe iubit facand sex cu cainele! Reactia femeii. O femeie din New York a avut parte de cea mai groaznica experienta din viata ei. Si-a prins iubitul facand sex cu catelusa ei Princess, un bichon maltez pe care il considera drept un membru al familiei. Barbatul a fost filmat maltratand cainele si, in cele din urma, si-a recunoscut fapta. Jesus Guiterrez (39 de ani) locuia impreuna cu iubita lui si cu catelusa ei, Princess, intr-un apartament din New York. Iubitul femeii a facut sex cu un bison maltez, fara sa stie ca e filmat de partenera lui. Femeia in varsta de 43 de ani a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei New York Daily News, ca si-a dat seama ca ceva este in neregula cand a observat ca animalul se ascundea prin casa si nu voia sa-l vada pe Guiterrez, un comportament neobisnuit pentru Princess, relateaza Click.

Un tata a vrut sa-si razbune fiica parasita si a platit asasini ca sa-l ucida pe barbat. Colin Deferia, 59 de ani, din Marea Britanie, a platit 12.500 de lire sterline pentru ca Jonathan Catchpole sa fie impuscat mortal, dupa ce i-a parasit fiica, pe Rebecca, in varsta de 29 de ani. Barbatul a fost impuscat de mai multe ori in piept, dar, in mod miraculos, a supravietuit, iar marturiile depuse ulterior au fost esentiale in ancheta, relateaza The Sun. Cu cateva zile inainte de a fi impuscat, Cathpole, 38 de ani, a primit un apel anonim prin care a fost avertizat: "Esti un om mort!" Barbatul, insa, i-a recunoscut vocea tatalui femeii pe care tocmai o parasise, potrivit Stirile ProTV.