Dezamagita de barbati, o femeie s-a casatorit cu ea insasi. Sophie Tanner, o britanica de 37 de ani, a uimit intreg mapamondul. Dupa ce timp de 20 de ani si-a cautat fara succes un partener de viata cu care sa-si petreaca tot restul vietii, aceasta si-a socat apropiatii anuntandu-i ca a decis sa se marite...cu ea insasi. Femeia a organizat o nunta in toata regula: si-a cumparat verigheta, rochie de mireasa, a trimis invitatii si si-a jurat credinta si iubire vesnica in fata unui preot, rol jucat de un prieten de-al ei. Sophie a fost condusa la altar de tatal ei, Malcom (68 de ani) si au fost respectate in tocmai toate traditiile acestui mare eveniment pe care si l-a dorit de cand era mica. Apoi, toti invitatii au petrecut alaturi de mireasa la o petrecere organizata pe plaja, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

De ce sunt islamistii obsedati de sex? In toate societatile islamice, sexualitatea este un subiect tabu din cauza faptului ca dogmele religioase o interzic, fiind astfel o lege de stat. Toate aspectele care tin de afisarea femeii in societate, descoperirea parului, purtarea unei fuste mai scurte, sunt aspru pedepsite. Paradoxal, efectul acestei interdictii nu este o societate pioasa, purificata, ci dimpotriva, sexualitatea devine o adevarata obsesie. De mai mult timp, democratiile occidentale, cu exceptia Frantei, care a avut o atitudine diferita, au ezitat sa intervina in felul in care aleg femeile sa se imbrace. Statele occidentale au preferat sa lase fiecare cultura sa isi decida propriile coduri de conduita. Principalul scop a fost acela de a oferi femeilor dreptul deplin de a putea alege ce este cel mai bine si mai potrivit pentru ele, anuntaClick.

Fratii care s-au transformat in surori. Cum au reactionat cand au aflat unul de celalalt: "Treceam prin aceeasi situatie". Jamie si Daniel O'Herlihy sunt doi frati din Irlanda, acum in varsta de 23 si 20 de ani, care inca din copilarie au avut probleme de identitate sexuala. Baietii s-au ascuns fata de familie si unul fata de celalalt, pana anul trecut. De cand erau mici, celor doi baietei le placea sa poarte tricouri pe cap pe post de plete, sa poarte fuste si sa se joace cu papusile, dar au ascuns acest comportament odata ce au inceput sa mearga la gradinita. In adolescenta nu au spus nimanui despre framantarile lor, nici macar unul celuilalt, asta pana in agust anul trecut, cand si-au asumat noua identitate in fata familiei si prietenilor, informeazaStirileProtv.ro.

Jaf ca-n filme! Au furat aproape 13 milioane de dolari de la bancomate, in mai putin de trei ore. O grupare infractionala a reusit sa dea o lovitura incredibila. In mai putin de trei ore, hotii au furat 12,7 milioane de dolari de la bancomatele din Japonia. Pana la 100 de persoane ar fi luat parte la acest jaf de proportii, iar niciuna nu a fost prinsa, relateaza The Guardian. Hotii au folosit carduri false pentru a retrage bani de la 1.400 de ATM-uri din supermarketuri si magazine din Tokyo, dar si din alte 16 prefecturi din Japonia. Fiecare a infractor a retras cate 100.000 de yeni (aproape 1.000 de dolari) ￯ suma maxima ce poate fi retrasa de la bancomat, scrieLibertatea.

In ce lux se lafaie fiica adolescenta a unui lider comunist din Moldova. Fiica adolescenta a unui lider comunist din Republica Moldova a starnit controverse pe Internet. Margareta Ivanov, in varsta de 17 ani, a atras invidia prietenilor de pe Facebook si alte retele sociale, laudandu-se cu luxul in care traieste. Tanara, care invata la Liceul Gheorghe Asahi din capitala Chisinau, este fiica liderului Partidului Comunist din Republica Moldova (PCRM), Violeta Ivanov . Pentru statutul de parlamentara, mama ei castiga, oficial, aproximativ 170.000 de lei moldovenesti pe an, adica aproximativ 35.000 de lei noi. Potrivit dailymail.co.uk, tatal ei, despre care nu se stie daca este implicat in politica, face numai 42.000 de lei moldovenesti, adica aproximativ 8.500 de lei noi, anuntaClick.