Furt cu surprize pentru un hot din Anglia. Ce a descoperit barbatul pe bancheta din spate la scurt timp dupa infractiune.Intamplare bizara intr-un oras din Marea Britanie, unde furtul unei masini aproape ca s-a transformat intr-un caz de rapire, fara intentia hotului. O femeie de 27 de ani, care tocmai parcase masina in fata casei, a tras spaima vietii dupa ce un barbat s-a urcat in viteza la volan si a fugit nu doar cu masina, ci si cu un bebelus de 11 luni, scrie coditianul Mirror. Tanara mama venea de la cumparaturi, iar in masina cu ea se mai aflau cei doi copii ai sai, o fata de 12 ani si un bebelus de 11 luni, potrivitStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Din dragoste pentru graffitti! Un bucurestean si-a tatuat pe spate un vagon de metrou.Aparitie de senzatie, in weekend la Transilvania Tattoo Expo, eveniment ce a avut loc in weekend la Sibiu. Unul dintre tatuatii care au atras cel mai mult atentia la festival a fost Mirel, un bucurestean care si-a tatuat un metrou pe omoplatul drept. Mirel pasionat de graffitti si prin tatuajul sau a vrut sa aduca un tribut artistilor clandestini care au desenat trenurile de la Metrorex si si-a facut tatuajul "Best Friends Forever", care ilusreaza Magistrala de metrou. Trenul si spray-urile de graffitti nu au fost singurul suvenir cu care a plecat de la Transilvania Tattoo Expo, pentru ca ieri el s-a tatuat din nou, apeland la talentul si indemanarea lui Manu, un artist prezent la eveniment, scrieLibertatea.

Gest socant si inexplicabil al unei femei. Si-a ridicat fustele si a urinat pe coroanele depuse la un monument.Un dezgustator incident petrecut ziua in amiaza mare a uluit retelele de socializare, care s-au mobilizat s-o identifice pe femeia care urineaza pe coroanele depuse la un monument dedicat Bataliei de la Somme, una din cele mai lungi si mai sangeroase infruntari din Primul Razboi Mondial. Incidentul, petrecut in orasul Grays, Essex, Marea Britanie, este cu atat mai grav cu cat britanicii abia ce au comemorat, pe 1 iulie, un centenar de la batalia in care si-au pierdut viata peste 429.000 de soldati. Politia locala a precizat ca stie despre incident si ca-l ancheteaza. Localnicii au catalogat gestul femeii drept "ingrozitor" si s-au mobilizat cu totii s-o identifice pe nerusinata, noteazaEVZ.

Cum a ajuns falit un barbat dependent de... botox si frumusete.Despartirea de iubita poate avea efecte dramatice pentru unii barbati. Unii isi ineaca amarul in bautura, altii... devin dependenti de frumusete! Asta i s-a intamplat lui Ryan Staveley. Dupa 12 ani de relatie, iubita lui i-a dat papucii. Drept urmare, Ryan s-a gandit ca trebuie sa arate ca cel mai frumos barbat din lume, asa ca a ajuns sa plateasca si 1000 de lire sterline pe luna pentru a se mentine in forma. Narcisismul l-a bagat, insa, in faliment. Cosmeticele, hainele, injectiile cu botox si cele pentru bronz l-au dus pe Ryan Staveley la sapa de lemn. Are datorii de peste 22,000 de lire sterline la mai multe magazine de renume. Sustine, insa, ca despartirea de iubita i-a distrus increderea in sine, scrieClick.

Ruleta ruseasca la TV: O prezentatoare a ajuns la spital cu un cui infipt in mana dupa acest banal truc de "magie".Prezentatoarea unui show matinal de la o televiziune din Polonia a ajuns la spital dupa ce trucul unui magician nu a decurs conform planului, iar ea s-a ales cu un cui infipt in palma. In cadrul emisiunii "Question for Breakfast" a fost invitat un semifinalist al show-ului "Poland￯s Got Talent", care a convins-o pe prezentatoarea Marzena Rogalska sa ii fie asistenta pentru un truc de magie. Numarul presupunea ascunderea unui cui ascutit, de metal, sub una dintre cele trei pungi de hartie puse pe masa. Magicianul trebuia sa descopere care sunt cele doua pungi nepericuloase si apoi sa le aplatizeze folosind mana Marzenei, potrivit The Sun, citat de Stirile ProTv.