Are 52 de ani si participa la concursuri de bikini, aratand mai bine decat o tanara de 20 de ani. Karen Cobb, o femeie de 52 de ani din Rochester, Kent, a socat intreg mapamondul pentru felul in care arata la varsta ei. Aceasta are corpul perfect tonifiat, abdomenul cu patratele si participa la concursuri de bikini, aratand mai bine ca o tanara de 20 de ani. Britanica face sacrificii pentru a arata asa, avand un program foarte strict. Din 2014, cand a inceput sa se antreneze pentru prima data pentru un concurs, se trezeste in fiecare zi la ora 5.00 dimineata, si face exercitii cardio, iar de doua pe zi merge in sala de fitness.La felul in care arata, nu e de mirare ca oamenii cred de fiecare data ca ea este sora fiicei ei, in varsta de 27 de ani. In plus, Karen este casatorita cu un barbat mult mai tanar, in varsta de 38 de ani, si spune ca sexul este foarte important pentru ei si o ajuta sa se mentina tanara, scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un barbat a construit o mana bionica dintr-un aparat de facut cafea. Daca ti s-a stricat aparatul de facut cafea si nu stiai ce sa faci cu el, iata o sugestie: poti sa construiesti o mana bionica din piesele sale. Desigur, nu e chiar cea mai la indemana posibilitate, dar nu l-a oprit pe Evan Booth sa aduca ideea la viata. Clipul de mai sus ti-ar putea da impresia ca nu e chiar atat de greu, dar a fost multa munca in spate. 199 de ore, 56 de minute si 36 de secunde, mai precis. Pentru a transforma aparatul Keuring intr-o mana bionica, Booth nu a folosit niste instrumente iesite din comun. Dupa cum putem vedea in clip, a avut nevoie de surubelnita, un pistol cu aer cald, de o sursa de alimentare externa si de mult timp liber. Mana bionica a primit numele Hedberg si arata ca un instrument scos din filmul Terminator. Mai mult decat atat, e total functionala si poate fi folosita pentru a ridica obiecte mici, anunta Playtech.ro.

Imagini incredibile filmate in trafic. Un sofer a condus cu un picior, in timp ce se juca pe telefon. Un barbat s-a filmat in timp ce conducea masina cu un picior, in timp ce se juca pe telefon.Barbatul apare la bustul gol in timp ce tine volanul doar cu piciorul stang, in timp ce se joaca pe telefon. Momentul a fost filmat de un pasager, iar imaginile au fost publicate pe internet, unde au fost criticate de internauti. Filmuletul a fost distribuit intens pe retelele de socializare si a intrat si in atentia politiei din orasul chinezesc Puning, acolo unde ar fi fost inregistrat, scrie StirileProTV.

O femeie din Rusia spune ca a fost violata de un pokemon! Reactia uluitoare a sotului ei cand ii spune ce a patit. Imaginatia jucatorilor de Pokemon Go se pare ca a intrecut orice limita. O femeie din Rusia a depus o plangere la politie, in care sustine ca o creatura virtuala din jocul ce a isterizat mapamondul a violat-o. Femeia, care este maritata si a carei identitate nu a fost facuta publica, spune ca totul s-a intamplat in apartamentul ei din Moscova. Ea le-a povestit oamenilor legii ca s-a jucat Pokemon Go inainte sa adoarma, iar cand s-a trezit un personaj Pokemon urias si se afla in patul ei si o viola. Victima sustine ca a sarit imediat din pat si creatura a disparut, insa cand si-a luat telefonul si a deschis aplicatia l-a gasit din nou pe pokemon in patul ei, relateaza Libertatea.

Au fost socati cand au descoperit o creatura ciudata intr-o mina de diamante. Se pare ca scoarta terestra inca ascunde suficiente secrete cat sa ne faca sa ne punem intrebari cu privire la trecutul nostru. Intr-o mina de diamante din Siberia a fost descoperita o creatura mumificata care a uimit pe toata lumea. Straniile ramasite par sa provina de la un mamifer au fost scoase la lumina din nisipul sedimentar al minei de diamante din Udachny, in Federatia Rusa. Minerii care l-au descoperit au fost de-a dreptul ingroziti si l-au numit "monstru mumie". Specialistii sunt insa de parere ca este vorba despre cadavrul mumificat al unei vulpi, jder de pin sau o vidra. Localnicii, mai sceptici, sunt de parere ca ciudata creatura este de fapt o noua specie de dinozaur, anunta Click.