Fata de la Meteo, cu sanii la vedere in direct! N-a avut nicio jena sa apara asa. O prezentatoare de la un post de televiziune din Guatemala, America, a trecut printr-un moment stanjenitor, in direct, la televizor, in timp ce prezenta prognoza meteo. Lourdes Figueroa, in varsta de 28 de ani, a ales sa imbrace o rochie alba, transparenta, la ultima ei aparitie pe ecran, noteaza Daily Mail. Si ca sa fie si mai mult in centrul atentie, n-a purtat sutien, iar prin minunatia de rochita i s-au zarit la perfectie sanii, fapt ce a pus pe jar telespectatorii. Desi majoritatea au declarat ca aceasta a avut cea mai jenanta greseala vestimentara, altii, in schimb, au fost foarte incantati de alegerea tinerei, complimentand-o pentru tinuta. Lourdes a fost bombardata cu mesaje, dupa ce i s-au vazut sfarcurile prin rochia transparenta si decoltata, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Au aratat totul in lupta pentru primul loc pe podium! Ipostazele provocatoare ale sportivelor. Adrenalina competitiei, contratimpul in care trebuie sa ofere tot ceea ce au mai bun pe teren si presiunea pe care sportivii o simt de cele mai multe ori in cadrul demostratiilor din concursurile in care se lupta pentru cele mai bune locuri ii fac pe acestia sa ajunga in ipostaze extrem de... indecente. Facem o trecere in revista a celor mai provocatoare momente in care au fost surprinsi sportivii in cadrul mai multor competitii, anuntaEVZ.

O femeie de 46 de ani si-a nascut propriul nepot, pentru ca fiica ei nu putea naste. O mama care isi iubeste copilul ar face orice sa-l stie fericit, indiferent de varsta copilului si de ce sacrificii e nevoie pentru asta. Cazul femeii de 46 de ani care a decis sa fie mama surogat pentru propria fiica a impresionat oameni din lumea intreaga. Alice Hohenhaus a fost diagnosticata cu leucemie la varsta de patru ani. La opt ani medicii i-au spus ca boala a intrat in remisiune. Din pacate la 9 ani simptomele au revenit si a fost nevoita sa suporte tratamentul dur care i-a supus tot corpul la radiatii. La momentul respectiv, uterul i-a fost afectat iremediabil si medicii i-au spus ca nu va putea sa faca copii. In mod de-a dreptul surprinzator, la 23 de ani, Alice a ramas insarcinata. La 15 saptamani insa, din cauza problemelor pe care le avea, a pierdut sarcina si nu a putut sa-si vada baietelul pe care il purta in pantece, informeazaLibertatea.

Ostatica s-a mutat in "Casa ororilor". La 23 august s-au implinit exact 10 ani de la marea evadare din casa Monstrului Wolfgang Priklopil care a tinut-o prizoniera in pivnita timp de opt ani. In prezent, tanara de 28 de ani a ales sa revina in locuinta care ii putea deveni mormant in orice clipa. Natascha Kampusch a devenit celebra la nivel mondial si subiect de film la Hollywood ("Fetita din celula") dupa ce a reusit sa evadeze din casa din Strasshof, Austria, dupa opt ani de cosmar. La 2 martie 1998, Wolfgang Priklopil (44 de ani) a rapit-o de pe strada, in timp ce mergea la scoala. Parintii o credeau de mult moarta, fara sa banuiasca vreo clipa ca era tinuta sclava sexuala, infometata, torturata, amenintata cu moartea si supusa la perversiuni sexuale de un electrician obscur, scrieClick.

Ipostaze indecente care au fost create accidental de natura. Uitandu-te la imaginile din colajul foto, nu ai cum sa eviti sa te gandesti la prostii. Este foarte greu, daca nu si chiar imposibil sa te abtii cand vezi formele anumitor copaci sau felul in care arata niste simpli cactusi... Te gandesti fara sa vrei la relatii intime cand vezi imaginile din galeria foto care a starnit uimirea si amuzamentul tuturor celor care au intrat in contact cu ea, anuntaEVZ.