S-a dus la salon pentru un machiaj profesionist, dar s-a speriat cand s-a uitat in oglinda. Cum arata dupa o ora femeia. O tanara de 25 de ani a castigat recent un voucher pentru o sedinta de machiaj profesionist si s-a programat la salonul respectiv sambata, inaintea unei nunti. Dupa ce s-a machiat, Steph O'Shea, din Marea Britanie, a mai avut timp doar sa-si schimbe tinuta si sa ajunga la ceremonie. Chiar inainte de a pleca de acasa si la o ora dupa ce a fost machiata, s-a uitat pentru ultima data in oglinda si a avut un soc: machiajul era complet distrus si arata, dupa cum chiar ea a spus, ca un clown, potrivit Stirile ProTv.

faze tariFoto: Colaj foto

S-a jucat de-a Dumnezeu si a reusit sa sfideze legile naturii. Chirurgul care va efectua primul transplant de cap a declarat ca este gata sa-i dea viata lui "Frankenstein". Un medic neuroochirurg reputat planuieste sa revolutioneze lumea medicala printr-o operatie eveniment. Chirurgul dorete sa faca un transplant de cap, insa, pana atunci, acesta isi va testa tehnica prin reanimarea corpurilor umane. Doctorul Sergio Canavero, alaturi de colaboratorii sai au de gand sa intre in istorie cu o operatie care sfideaza, pur si simplu, legile naturii. Echipa pe care o conduce vrea sa fie cunoscuta pentru primul transplant de cap, operatie care este programata pentru anul 2017, noteaza EVZ.

La 76 de ani, sta cocotata la etajul 5 sa spele geamuri. Incredibil! Batrana Mo Kam Tai, originara din Hong Kong, socheaza lumea. La 76 de ani, se cocoata la etajul cinci al cladirii in care locuieste in Glasgow, Scotia, ca sa spele geamurile pe dinafara. Este cu adevarat o femeie neinfricata! Toti locuitorii din Glasgow cunosc curajul fara margini al lui Mo Kam Tai de a se catara pe o bordura de numai 35 de centimetri, din afara blocului, la inaltimea de 25 de metri. Si acum, la varsta inaintata de 76 de ani, nu concepe sa nu spele bine geamurile pe dinafara. Asa ca se avanta in afara cladirii, chiar daca locuieste la etajul cinci, potrivit Click.

Accesoriul care a revoltat internautii. Pretul de pornire al unei genti realizate din blana si capul unei pisici. Un accesoriu vestimentar unic a fost scos la vanzare pe un site de licitatii din Noua Zeelanda, iar pretul de pornire este de 1.400 de dolari. Geanta realizata din pielea si capul unei pisici a fost realizata de o experta in taxidermie, pe nume Clare Hobbs, care isi descrie creatie drept "pisica glamuroasa". De asemenea, ea precizeaza ca niciun animal nu a fost ucis pentru creatiile sale, realizate din blana altor animale domestice, scrie stuff.co.nz. Un purtator de cuvant al site-ului Trade Me, unde geanta inedita a fost scoasa la vanzare, a dat asigurari ca nu a fost cruzime in realizarea obiectului, noteaza Stirile ProTv.

O femeie din SUA a fost rapita de extraterestrii si a surprins totul cu telefonul mobil! Cum arata cuidateniile de pe alta planeta. O femeie din Statele Unite ale Americii sustine ca a fost rapita de extraterestrii, dupa ce aceasta a postat mai multe imagini pe o retea de socializare. Potrivit realitatea.net, femeia sustine ca a fost rapita de cei de dincolo, dar nu isi aminteste foarte multe detalii. Aceasta s-a trezit ghemuita in baie, dupa ce a fost lasata de extraterestrii. Chiar daca nu isi mai aminteste nimic cu privire la rapitori, femeia a gasit in telefonul ei mai multe imagini din acea seara, relateaza EVZ.