Un britanic s-a filmat in timp ce manca placenta sotiei sale. Ce gust a spus ca are.Un barbat din Marea Britanie s-a filmat in timp ce manca placenta sotiei sale, afirmand ca are gust precum "o friptura proasta". Ross Watson, 32 de ani, a gatit placenta sotiei alaturi de un mic dejun traditional englezesc, format din fasole, carnati si paine prajita. El s-a filmat in timp ce manca si a postat clipul pe Facebook, adunand peste 20.000 de vizualizari, scrie rt.com. "Cu siguranta este mai buna gatita. Noua luni de gatit si 10 minute de mancat. Noroc", spune Ross. Pe de o parte, prietenii barbatului s-au amuzat de filmulet, in timp ce altii l-au numit canibal ori au facut glume pe seama lui, potrivitStirile ProTv.

faze tariFoto: Colaj foto

Scandal in Primaria Harsova! O coafeza a devenit seful spitalului, iar cresa e administrata de o ospatarita.Scandal in Primaria Harsova, la trei luni de la alegeri. Viceprimarul liberal Ion Dia il acuza pe primar, membru ALDE, ca ar fi numit pe postul de manager al spitalului o coafeza, iar pe cel de administrator al cresei, o ospatara. Viorel Ionescu, primarul ales din partea ALDE, sustine insa ca prima are studii de specialitate, iar cea de-a doua a promovat un concurs. Tanara administreaza un coafor amenajat in curtea socrilor si nu are nicio tangenta cu medicina, spune viceprimarul, anuntaLibertatea.

Motivul incredibil pentru care aceasta tanara si-a scos virginitatea la licitatie pe Internet. Tot mai multe tinere aleg sa-si scoata la licitatie virginitatea pe Internet din diverse motive. Exista si barbati care recurg la aceasta metoda - se poate spune chiar ca a devenit o moda, mai ales cand dincolo de glumele de rigoare, poti obtine anumite beneficii. Ariana, o studenta rusoaica de 20 de ani si-a scos virginitatea la licitatie pe Internet pentru a aduna cat mai multi bani pentru a-si putea plati studiile in strainatate, informeaza Metro.co.uk. Frumoasa roscata a publicat o suma destul de indrazneata - nu se va oferi niciunui barbat pentru o suma mai mica de 151.400 de euro, noteazaClick.

Perversiuni in public. Femeile si barbatii din imagini au indecenta in ADN si se comporta de parca ar juca in filme pentru adulti. Perversiuni in public. Femeile si barbatii din imagini au indecenta in ADN. Indiferent de ocazie, personajele din galeria foto se comporta de parca ar juca in filmele pentru adulti. Punctele comune ale celor din colajul foto sunt vestimentatia sumara si apucaturile imorale. Totodata, in aceste imagini apar si cateva pitipoance si cocalari, desigur, in aceleasi ipostaze indecente, scrieEVZ.

A fost amendata pentru ca isi alapta copilul la volan. Motivul invocat de o mama din China in fata politistilor. O soferita din China a fost trasa pe drepta si amendata de politie pentru ca isi alapta bebelusul in timp ce era la volan, fara sa poarte, evident, centura de siguranta. Femeia a incercat sa se justifice explicand ca bebelusul ei de un an a inceput sa planga atunci cand masina era prinsa intr-un ambuteiaj. L-a pus la san, sustine mama, dar traficul s-a reluat si ea, prinsa in coloana, a fost nevoita sa porneasca masina, relateazaStirile ProTv.

Acces Direct reaprinde psihoza ambulantei negre care fura copii: Avem dovada! Ambulanta neagra exista. Acces Direct a promovat ieri pe post o psihoza care apare periodic: "Ambulanta neagra repaste copii pentru a le lua organele". "Avem dovada! Ambulanta neagra exista", a fost mesajul de pe burtiera la Acces Direct, text care a aparut pe post aproape zece minute. A dost data pe post si o poza, cu o ambulanta care a fost numita "fantoma". "Intrebarea este: ce se intampla cu adevarat in aceasta ambulanta? Sa fie adevarat ceea ce spun internautii?", spune o voce din off. Intrebarile sunt apoi completate de un mesaj postatd e cineva pe Facebook: "O fi renumita ambulanta cate rapeste copiii pentru organe". Prin telefon a intrat si comisar sef Diana Sarca, de la Politie, care a negat clar zvonurile, potrivitPaginademedia.ro.