Am vorbit cu un gay român de 60 de ani despre cum se agăța în comunism. E prima dată când mă duc să stau și eu cu bătrânii, „La Șahiști", în Cișmigiu de Ziua Mondială a Seniorilor. E o lume a obișnuiților, unde oamenii se simt mai bine ca la ei acasă. Aici, timpul atât de lent al seniorilor zboară peste tabla de șah. Lucrurile decurg firesc: oamenii se joacă de ani buni la aceleași mese, în timp ce în jurul lor se adună spectatori fascinați de jocuri ca Rummy. Din când în când, câte-un bătrân scoate din buzunarul de la piept carnețelul pe care își notează atent punctajul. Bine, eu nu m-am dus să stau cu bătrânii ăștia, deși poate o să fac asta într-o altă sâmbătă, ci cu un scop mai precis, scrieVice.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

S-a trezit speriata in miezul noptii, dupa ce a simtit ceva miscandu-se la picioare. O femeie din SUA a trait o spaima cumplita, in mijlocul noptii. Femeiea dormea linistita, cand a simtit ceva miscandu-se langa ea, in pat. Camerele de supraveghere din camera au surprins momentul in care femeie doarme linistita, apoi usa de la baie se deschide singura, iar femeia se trezeste speriata in momentul in care simte ceva miscandu-se la picioare. In momentul in care luminile incep sa se aprinsa si sa stinga singure, femeia se trezeste, panicata, pentru a vedea ce se intampla. Insa, fenomenele stranii continua sa aiba loc, chiar sub ochii ei, iar aceasta decide sa dea un telefon, potrivitStirile ProTv.

Au facut sex sub un pod, chiar sub privirea copilului lor. Sexul in public pare sa fi devenit o obisnuinta pentru tot mai multe cupluri nonconformiste. Doi amorezi au fost filmati de un martor, in timp ce faceau sex sub un pod, iar bebelusul lor, aflat in carucior, era lasat de-o parte, nesupravegheat. Imaginile au fost surprinse in Manchester (Marea Britanie), pe la ora 10.00 am, de un rezident care i-a vazut pe cei doi chiar de la fereastra apartamentului in care locuieste, informeaza The Mirror. La inceput, martorul a tipat la cei doi indragostiti sa aiba putina decenta in public, dar acestia nu l-au bagat in seama si si-au continuat actul sexual sub podul peste care trec tramvaie, noteazaClick.

S-a maritat cu un milionar batran. Doamne, ce secret teribil a aflat ulterior. Tanara s-a maritat cu un barbat bogat in varsta de 68 de ani, iar dupa trei luni a aflat ca omul cu care s-a dus in fata altarului este de fapt bunicul ei. Cei doi au inceput sa vorbeasca pe un site de matrimoniale, apoi s-au intalnit si s-au casatorit. Descoperirea ca sunt rude a facut-o chiar tanara cand s-a uitat intr-un album foto sotului ei. A gasit o poza in care aparea chiar tatal ei, pe care milionarul l-a parasit cand era mic. In ciuda secretului aflat, cei doi care isi pastreaza anonimatul au decis sa ramana impreuna, relateazaRealitatea.

Imagini jenante pentru creatorul XFactor! A uitat ca este filmat si a lasat totul la vedere. Simon Cowell, juratul de la XFactor din Statele Unite ale Americii a aparut intr-o ipostaza jenanta la auditiile de la concursul de talente. In etapa de Boot-Camp, creatorul XFactor apare insotit de Mel B si Emma Bunton si prezinta o atitudine foarte relaxanta, informeaza Dailymail. Acesta isi tine un picior ridicat, iar la prima vedere pare ca i-ar fi crapat pantalonii, iar organele genitale au iesit la lumina. Dupa imaginile jenante in care a aparut, comentariile au curs pe Twitter, unde fanii s-au amuzat de situatia in care a fost plasat mogulul media, scrieEVZ.

Un copil de 3 ani a castigat marele premiu la loto. Suma fabuloasa care i-a intrat in cont. Un baietel din Noua Zeelanda s-a imbogatit peste noapte datorita unui castig absolut neasteptat la loterie. Un baiat in varsta de 3 ani a devenit milionar dupa ce a castigat marele premiu al Bonus Bonds, un sistem de loterie din Noua Zeelanda al unui fond de investitii. Valoarea castigului este de 1 milion de dolari neozeelandezi (728.683 de dolari americani), informeaza Xinhua News. Contul baiatului a fost deschis la nasterea sa de o ruda, valoarea obligatiunilor fiind de doar 250 de dolari neozeelandezi (circa 182 de dolari americani), informeazaStirile ProTv.